raptors 53 Napisano Februar 6, 2014 Sensei servis, 347 postova Lokacija: Novi Sad, Beograd Motocikl: "viljuske"...al' na kardan! Prijavi odgovor kao problematičan Koliko samo snage u tebi ima prijatelju...reci "svaka cast" tebi, su male. Ali trenutno mi ne pada nista bolje na pamet. Stvarno..pratim, citam..jezim se ..i opet u krug. Navijam za tebe punim srcem... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Don Sole 2 Napisano Februar 6, 2014 U prolazu, 7 postova Lokacija: beograd Motocikl: HONDA TRANSALP XL 600 Prijavi odgovor kao problematičan :care: :care: ti si promasio profesiju bolje se ti uhvati pisanja, kod tebe ima toliko dobrog materijala !!! Zelja ti je odlicna samo napred, ocekujemo nastavak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gajo Sevojno 1562 Napisano Februar 6, 2014 Drug član, 1305 postova Lokacija: Staze i planine Motocikl: Suzuki gsxs1000, kawasaki zx6r, Beta 350rr Prijavi odgovor kao problematičan Uh druze,jeza,sta drugo reci..Ne znam kako ce tvoji roditelji i sestre reagovati kad budes opet seo na motor,moji su me tek neki dan provalili da planiram nazad u sedlo,videla deca novu moto opremu u ormanu i odmah uzeli mustuluk kod babe i dede a baba i deda kod brata i tako da sad niko vise ne prica samnom,zena vec danima cuti:)).... 1 1 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Clutch&Brake 70 Napisano Februar 6, 2014 U prolazu, 61 postova Motocikl: BMW k1200s CX500 Caferacer CB650 Caferacer Java 350 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala ti sto postojis takav kakav jesi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Februar 6, 2014 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Procitah sve u dahu... ostadoh bez pluseva za danas vec kod trece strane... svaka čast za stavi i borbu i hvala ti što si ovo podelio sa nama... ovakve priče, barem mene teraju, da se dobro zamislim i nateram sebe da budem bolji čovek i da život iskoristim što kvalitetnije i bolje šta god mi on bacio pod točkove... 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
The_One 53 Napisano Februar 6, 2014 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: Toxicity Motocikl: enduro u srcu! duša na krosu! Prijavi odgovor kao problematičan blago onoj koja ti decu bude rađala! 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1861 Napisano Februar 6, 2014 Drug član, 2859 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
WOLVERINE 41 Napisano Februar 6, 2014 Svrati ponekad, 120 postova Lokacija: BEOGRAD PETLOVO BRDO Motocikl: TDM 900 BMW F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Auuu sunce ti jebem... kao da se meni dogodilo... MOMCINO SVAKA TI CAST. Nemam puno slova za reci... objasnio si sve. Svaka cast, na snazi i veri u zivot. Zelim ti sve najbolje i sto sto pre da izadjes na asfalt. Iskreno tebe ko ne upozna iz ove zajednice nije ni svestan sta propusta u zivotu... voleo bi da ti pogledam u oci da mi preneses malo te snage, da ti sisnem ruku i kazem SVAKA CAST. :care: :care: :care: :care: :care: :care: ZIV BIO..... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feelgod 227 Napisano Februar 6, 2014 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Shakespear-e, vratio si volju za zivotom polovini nacije. Sa takvim entuzijazmom u vecini nas smrtnika, bi daleko dogurali. Hvala ti !!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balcan girl 203 Napisano Februar 6, 2014 U prolazu, 93 postova Motocikl: kawasaki EN 500 vulcan Prijavi odgovor kao problematičan :care::care::care::care: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxwvp 17 Napisano Februar 6, 2014 Svrati ponekad, 136 postova Lokacija: Bijelo Polje Motocikl: Kawasaki zx6r i Honda NSR125 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast na izdrzljivosti i hrabrosti,sta reci drugo osim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nadalina 883 Napisano Februar 6, 2014 Malo Zlo, 753 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Svaka ti cast... Evo me sedim hiljadama km daleko i nesto kontam, posle citanja tvog iskustva, pa nema toga sto je nemoguce i neizvodljivo. Sve najbolje ti zelim i hvala ti. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Februar 6, 2014 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan citam,pisem brisem...eznam ni sam sta da ti kazem,napisem..guraj napred,nazad nema,nema ni predaje.. usput,kako je prosao vinovnik nesrece,jer se javio,jel pitao nesto..ili je neki......da nekazem sta vec... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zodini 1300 Napisano Februar 6, 2014 Drug član, 1043 postova Lokacija: Niš-Donji Dušnik Motocikl: Honda NT650V deauville Prijavi odgovor kao problematičan Ponavljam reči mnogih, ovde napisanih, šta reći takvoj sili i volji. Samo guraj brate, guraj napred, guraj, zrači tom energijom koju poseduješ, jer je ovo ovde prikazano neverovatno. Dubok naklon i poštovanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazić 129 Napisano Februar 6, 2014 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Jebem ti "budalu" koja mi posla link teme... Plačem kao malo dete, što od šoka, što od sreće... Ne osećam ni noge ni ruke, šta više pojma nemam kako uopšte pišem... Biće prilike upoznaćemo se, čini mi se da si mi zemljak(ako je Hercegovina zemlja, ali to je potpuuno nebitno), jebote gušio sam se čitajući... Mislim da sam zbog tebe počeo da vozim motor pre 6 godina, jeste pogrešan time line, ali ne zovu me džabe naopaki čovek... Idem da šetam psa, a noge kao da nisu moje... Budalo, zavoleo sam te nenormalnog, carbon fiber-ovizovanog za sat vremena... I hoću da te upoznam na motoru, jel' jasno...!!! 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Februar 6, 2014 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Bez teksta,naklon do poda !! Ti si ljudina ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 6717 Napisano Februar 6, 2014 čeka dobru titulu, 1375 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan Šta reći na ovako nešto i za ovakvog čoveka? Sve bi bilo slabo ili bledo. Samo dubok naklon sa skidanjem kape. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vonabibajker 2702 Napisano Februar 6, 2014 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Beograd Motocikl: U procesu... Prijavi odgovor kao problematičan Kvota pluseva je mala... Hteo bih svima da stavim po jedan!!! Zato evo jedan kolektivni, + ! Pozdrav I hvala svima na podršci Čim stignem kući, kafa, pakla pljuga I nastavak! 11 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo11 2460 Napisano Februar 6, 2014 Drug član, 1292 postova Lokacija: Lazarevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT, Transalp 600 pd10 Prijavi odgovor kao problematičan Drug, ne opterećuj se oko pluseva, oni su najmanje nama bitni. Mi hoćemo nastavak i da te vidimo ponovo na motoru! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazić 129 Napisano Februar 7, 2014 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan I obavezno bar malo nekog alkohola, ne ide na suvo... A i jetra ti se resetovala 2012-te... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3237 Napisano Februar 7, 2014 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Zivot je lep !!! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vonabibajker 2702 Napisano Februar 7, 2014 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Beograd Motocikl: U procesu... Prijavi odgovor kao problematičan U petak veče, privedoh jednu juniorku na gajbu drugarice kojoj sam tih dana čuvao stan dok je bila na moru. Prošle godine joj obili gajbu u bloku 45 dok je bila na letovanju. Juniorku vozikao po gradu prethodnih dana. Voli brzinu, voli da se trći na suvozačkom sedištu... Prodah joj to veče staru foru iz udžbenika "Kako ovlažiti ribicu na motoru" kao pripremu za brzi kres dok adrenalin još pumpa! Na semaforu, u leru, dignem obrtaje na 2 soma... Vibracije na futzasterima, lagano je uhvatim za butku i okrenem se, da joj kažem "el' osećaš vibracije na nogama"? Da, da, viče! Obrati pažnju gde će se sada preseliti! Nadvikujem se ja sa Akrapom bez DB killer-a! Dignem obrtaje na 2,8 soma, i kao i uvek vibracije sa linijskog dvocilindraša se preseliše na sedište! Poče da me stiska oko struka, a ja se smejem na glas jer znam da između sedišta i ribice ima samo trouglić tangica i teksas šorc, popularan te godine među udarnicama! A i moć sugestije ne treba podceniti!!! Kawa se pretvori u nikada veći vibrator! Otvori se zeleno na raskrsnici kod Ušća a ja ga namerno podbodoh žešće na pravcu prema Zemunu! Prva, druga, treća, zbog dodatne težine pozadi, koroman se rastereti dok se prednji točak odlepi od asfalta zbog žustrijeg starta! Osećam kroz jaknu kako joj srce lupa od uzbuđenja i razmišljam kako će moliti da me zajaše za 15 minuta... Burna noć i sladak san posle hladnog tuša! Sutradan oko 13 sati svirnuh zetu isped kapije kuće u Žarkovu. Dogovorena vožnja pre par dana! Žarkovo, Avala, Trešnja, Avala, Banjica, Komanda, Centar a potom u Max Moment da pogledamo kacigu za njega. Dopao mu se moj Scorpion E11 tvister! Sestra zove na kafu, ja odmahnuh glavom, posvađali smo se nešto dan ranije, oko neke gluposti?.. Marko izlazi, pali Pegaza i krenusmo... Lagano preko Rakovice izađosmo na pravac i posle 10-ak minuta skrenusmo desno ka Avali. Gust saobraćaj, valjda ljudi krenuli da roštiljaju ... Prođosmo odvajanje levo za Avalu i nastavismo oštrije ka Trešnji! Gume se skockale od gradske vožnje, a dugačke krivine zovu na obaranje... Razmišljam koliki mi je chicken strip dok nižemo krivine... Telo nagnuto napred, nežno stisnut koroman, dupe izbačeno malo na desno, koleno u stranu a oči prate i kalkulišu izlaznu putanju iz krivine... Samo što ne pišam po sebi od sreće... Dva dana ranije sam po tim krivinama objašnjavao Stevi kako da pravilnije ulazi u krivinu i da ne obara motor na silu, glavom i telom, krut kao ćuskija, nego guzicom i kolenom, lagano, nežno... Sveže mi poznate krivine, pa vešto izbegavam po koju rupu koja se periodično pojavi! Pljuga i Coca Cola na okretnici autobusa, i idemo nazad! Milina... Onaj osećaj kada te mašina upozna i kada skoro predviđa tvoje želje i pokrete... Klizimo kao jedno telo po krivinama... Stadosmo na odvajanju za Avalu i zapalismo po još jednu pljugu uz hladnu Guaranu iz kioska ispred! Pomislih, koliko li je teško voziti jednu trku u Moto GP-ju ako ovako umori par krivina na putu do Trešnje! Krećemo, plan pljeka u 5-ici na Banjici pa dalje! Podignut vizir, malo otkopčana jakna, taman da se prisušim do Banjice. Lagano krenusmo, provlačeći se kroz gužvu. Pređosmo autoput, dugačka krivina na levo, zatim desna uz brdo, pravac, plava pasarela. Šaltam iz četvrte, u treću, u drugu, lagano kočenje, znam, lakat krivina u desno, automobili često seku tu krivinu, pa se više približavam ivičnjaku desno! Nema nikoga, pustih ga u treću, prebacih telo na levu stranu i sredinom trake uđoh u krivinu. U susret ide neki automobil tamne boje svojom trakom, a već sledećeg trenutka, iza njega izleti srebrno tane niotkuda!!! Kočnice, grč u leđima, telo se ukoči od straha i neko ugasi svetlo... Nastaviće se... 1 69 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrgud 151 Napisano Februar 7, 2014 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan Zanemeo sam... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Februar 7, 2014 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Zaista je neverovatna količina energije i emocija kojom zrači tvoje pisanje. Ceo forum je stao u red da te upozna, a znam da će da izgubi mnogo svako ko te ne bude upoznao. Nadam se da ću imati tu čast da ti stegnem ruku i bar kafu popijemo nekada. Svaka ti čast, prijatelju! Ja ne znam da li bih imao ovoliko mentalne energije koliko je ti sada poseduješ nakon onakve traume koja traje i dalje i koja će te, bez dileme, pratiti do god si živ. Deda i baba na bajku, trajku, čemu god... Neka se to desi i bićeš najsretniji čovek na svetu, garant! To je, verujem, san za perfektnu penziju svima nama! 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wlayko 4 Napisano Februar 7, 2014 U prolazu, 4 postova Motocikl: FZ6N Prijavi odgovor kao problematičan Treba da napišeš knjigu sa naslovom "My story".... Pokrenula bi mnoge... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...