milje80 362 Napisano Maj 25, 2015 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: Banja Luka, BiH Motocikl: BMW 1600 GTL, Vespa PX 200 Prijavi odgovor kao problematičan Konsultovacu ekipu pa javim. Istu dilemu imam. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PaPaja 1187 Napisano Maj 26, 2015 Zainteresovan, 915 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Twin AS 2024 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Dule, U subotu dolazimo nas dvojica Transalpom i Stromom u Momče, Montenegro. Tu spavamo i u nedelju bi smo se vozili negde i vratili opet nazad a u ponedeljak povratak kuci u Beograd. Predlozi nam ako mozes neku voznju za nedelju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dule CG 236 Napisano Maj 26, 2015 Svrati ponekad, 377 postova Lokacija: mojkovac - crna gora Motocikl: BMW gs1150 ADV Prijavi odgovor kao problematičan Pa sta znam sta bi mogli obici odatle, mozda da krenete ka niskicu , preko pive , pivskog jezera , durmitorski prsten, mozda i malu crnu goru , isto tako i okolinu zabljaka, fini predjeli, dosta prirodnih ljepota, ako ste za to za, mogu ti poslati u pp slike, rutu , itd. isto tako mozete posle toga obilaska spavati kod mene da se ne vracate ponovo u momce, nego da spavate u mojkovac, i onda drugi dan za bg 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PaPaja 1187 Napisano Maj 27, 2015 Zainteresovan, 915 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Twin AS 2024 Prijavi odgovor kao problematičan Pa da razmisljali smo da odemo ka Durmitoru. Hvala za ponudu za spavanje ali moramo da spavamo u Momce, naljutice se teča. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dule CG 236 Napisano Maj 27, 2015 Svrati ponekad, 377 postova Lokacija: mojkovac - crna gora Motocikl: BMW gs1150 ADV Prijavi odgovor kao problematičan ja vas zovem jer vam je lakse, skraticete put skoro 100 km, pa zbog toga, a inace ako budete isli momce, niksic ,durmitor, zabljak , mojkovac, momce, to ce vam biti preveliki put, oko 400 km , sto se ne moze proci za jedan dan , jer pola puta je put preko planina gdje se sporo vozi, razmislite, pa mi javite Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PaPaja 1187 Napisano Maj 27, 2015 Zainteresovan, 915 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Twin AS 2024 Prijavi odgovor kao problematičan Vazi Dule, javljam se na pp Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nasaStvar 217 Napisano Maj 29, 2015 Svrati ponekad, 294 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha MT09 Prijavi odgovor kao problematičan Lepi predeli voleo bih ovo jako odvozati predpostavljam da je raj..Svaka cast druze na trudu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dule CG 236 Napisano Maj 29, 2015 Svrati ponekad, 377 postova Lokacija: mojkovac - crna gora Motocikl: BMW gs1150 ADV Prijavi odgovor kao problematičan hvala drug Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KILEbg 1262 Napisano Jun 2, 2015 Drug član, 538 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: Suzuki GSF 650 S Bandit Prijavi odgovor kao problematičan Dule, prvo svaka cast za gest. A drugo... ako me finansije I slobodno vreme posluze sledece godine planiram veliku CG turu. Ideja mi je da vidim sve sto se videti moze... I planinski I morski deo, s obzirom da nikada nisam krocio na tlo CG Bilo bi lepo da se dogovorimo kad dodje vreme pa da me malo uputis u neke detalje Pozz! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dule CG 236 Napisano Jun 2, 2015 Svrati ponekad, 377 postova Lokacija: mojkovac - crna gora Motocikl: BMW gs1150 ADV Prijavi odgovor kao problematičan hvala drug, vazda si dobrodosao , od prve strane sam ako si cito detaljno napisao sta bi se valjalo obici, pa da ti to ne pisem ponovo , nije tu sve napisano ima jos toga da se vidi,al kad odlucis da dodjes popricali bi o ruti i o svemu sto te zanima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KILEbg 1262 Napisano Jun 2, 2015 Drug član, 538 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: Suzuki GSF 650 S Bandit Prijavi odgovor kao problematičan hvala unapred... vidimo se sigurno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1873 Napisano Avgust 2, 2015 Drug član, 2865 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Treba mi pomoć. Pošto planiram neko letovanje u CG smeštaj ili u Boki ili Čanj još ne znam.Hteo bi da obidjem Cetinje,Rijeku Crnojevića,i još nešto ako treba. Znači dajte predloge šta obići I interesuje me konkretno deonica puta Kotor-Cetinje-Rijeka Crnojevića-Virpazar Kakav je put sa koje strane ga je bolje"napasti" od Kotora ili od Virpazara. https://goo.gl/maps/DOYn9 Otvoren sam za predloge i sugestije Da treba mi i preporuka nekog smeštaja na Žabljaku pošto u odlasku planiram i to da vidim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dule CG 236 Napisano Avgust 2, 2015 Svrati ponekad, 377 postova Lokacija: mojkovac - crna gora Motocikl: BMW gs1150 ADV Prijavi odgovor kao problematičan ja slabo znam ovaj put pa ti necu biti od velike koristi, ja sam sa sjevera cg, sto se tice smjestaja na zabljaku imas ih na svaki korak, cijena od 5e pa navise Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1873 Napisano Avgust 2, 2015 Drug član, 2865 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Najbitnije mi je samo da saznam da li je sve pod asfaltom ili ima deonica koje su bez asfalta posto njih moram da izbegnem.Ne moze moj motor natovaren ni na najbolji makadam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dule CG 236 Napisano Avgust 2, 2015 Svrati ponekad, 377 postova Lokacija: mojkovac - crna gora Motocikl: BMW gs1150 ADV Prijavi odgovor kao problematičan ja mislim da je sve seoski put (asfalt), al nisam siguran, ako se niko ne javi, fino na mapi uvelicas koliko god mozes, i mozes vidjeti kakav je citav put Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cikmir 149 Napisano Avgust 3, 2015 Svrati ponekad, 117 postova Lokacija: chicago Motocikl: Honda st1300 bmw r1200 rt Prijavi odgovor kao problematičan Put je pod asvaltom Mislim da ti je bolje ici kotor virpazar mozes preko njegusa a mozes I preko lovcena oba puta su super za voznju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cikmir 149 Napisano Avgust 3, 2015 Svrati ponekad, 117 postova Lokacija: chicago Motocikl: Honda st1300 bmw r1200 rt Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam prosle godine iso virpazar Rijeka crnojevica njegusi kotor Put je dobar ali uzan posebno virpazar rijeka crnojevica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dule CG 236 Napisano Avgust 17, 2015 Svrati ponekad, 377 postova Lokacija: mojkovac - crna gora Motocikl: BMW gs1150 ADV Prijavi odgovor kao problematičan evo nekoliko slicica sa kampovanja prije 20 dana, Biogradska gora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola Zindovic 132 Napisano Avgust 26, 2015 Svrati ponekad, 205 postova Lokacija: Mojkovac Motocikl: Salcano Lifan 200gy Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast na svemu Duleee....Crna Gora najljepsa ^_^ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dule CG 236 Napisano Avgust 26, 2015 Svrati ponekad, 377 postova Lokacija: mojkovac - crna gora Motocikl: BMW gs1150 ADV Prijavi odgovor kao problematičan hvala brate moj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...