Zeljko85 44 Napisano Februar 24, 2014 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda gl400 Prijavi odgovor kao problematičan Pravo da ti kažem, zaludim se, kao nešto radim tako da zaboravim da slikam. Evo par slika od pre neki dan. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ducatista 223 Napisano Februar 24, 2014 Zainteresovan, 532 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Ducati 748 S Prijavi odgovor kao problematičan Au komso , ovo ce odlicno da izgleda . Motor koji si uzeo za osnovu je kao stvoren za Cafe Racera. PS. Jel vozis nesto pored ovog motora mozda te znam po motoru iz grada posto sam i ja iz KG-a ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljko85 44 Napisano Februar 26, 2014 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda gl400 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala. Ne vozim nista, imao sam DR750 ali je bio prevelik za menetako da ga nisam dugo vozao, mozda dva, tri puta kroz grad. Mada je moguce da se znamo, dosta drugara mi vozi motore Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljko85 44 Napisano Jul 30, 2014 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda gl400 Prijavi odgovor kao problematičan Nedostatak vremena i novca me je malo pauzirao, ali nije bas da nisam nista radio. Comstarke prepravljene u zbicane Jos samo da napravim zbice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velimirjevtic 470 Napisano Avgust 16, 2014 Zainteresovan, 619 postova Lokacija: Beograd/Užice Motocikl: Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Gde je zapelo!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljko85 44 Napisano Avgust 16, 2014 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda gl400 Prijavi odgovor kao problematičan Nedostatak vremena. Ali polako zavrsavam felne, pa sledece na red dolazi insatalcija i da napravim sediste, rep. Raslapanje svega, peskarenje, plastifikacija, poliranje i sklapanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljko85 44 Napisano Mart 4, 2015 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda gl400 Prijavi odgovor kao problematičan Privodim karju. Treba mi duzi zadnji amortizer, posto sam prepravljao ram i rep ce da trlja o gumu. Da napravim rep, sakrijem aku u njega, instalacija da se preveze, da napravim nosace fara, sat... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljko85 44 Napisano April 6, 2015 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda gl400 Prijavi odgovor kao problematičan Kalup sedišta napravio od nekog stirodura, turpijao, turpijom za drvo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jašim 5722 Napisano April 7, 2015 Pana, 549 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Yamaha XV535 Prijavi odgovor kao problematičan - Sve sem tempa rada je odlično Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljko85 44 Napisano Jun 23, 2015 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda gl400 Prijavi odgovor kao problematičan bez nekog reda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljko85 44 Napisano Jun 23, 2015 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda gl400 Prijavi odgovor kao problematičan #2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velimirjevtic 470 Napisano Jun 24, 2015 Zainteresovan, 619 postova Lokacija: Beograd/Užice Motocikl: Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan hvata se pravac! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljko85 44 Napisano Jun 24, 2015 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda gl400 Prijavi odgovor kao problematičan Pa polako privodim kraju, ali kao i vecina oskudevam sa novcem, pa tako i projekat pati. Malo sam ga provozao po selu i osecaj je fenomenalan, sve radi kao sto je i predviđeno. Nikako da skupim pare, kupio bih malo duži zadnji amortizer, jer je nekako nizak pozadi, pognut. Ja sam se nadao da cu ga zavrsiti za sezonu ali kakva je situacija sa parama sve mi se cini da ce to tesko da bude Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SLOBANS 183 Napisano Jul 18, 2015 Svrati ponekad, 495 postova Motocikl: Honda Shadow 750 Spirit, Yamasaki Sky 50, TMZ 50 LS Prijavi odgovor kao problematičan istraj, momcino. prelepo ti motorce Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bogdan 145 Napisano Jul 19, 2015 Zainteresovan, 763 postova Lokacija: Donji Milanovac Prijavi odgovor kao problematičan Ako hoces da podignes zadnji kraj za par santima , mozes da napravis dodatke za produzenje amortiz. , donji deo tog dodatka upada u rupu na zadnjoj viljusci gde dolazi amortizer i tu se srafi a gornji izgleda kao mesto za amortizer. Lakse napraviti nego objasniti . Bice odlican , samo napred. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...