Aćimo 1144 Napisano Januar 22, 2014 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast momčino :care: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan026 22 Napisano Januar 22, 2014 Svrati ponekad, 111 postova Motocikl: yamaha fzs 1000,yamaha mbk 125 Prijavi odgovor kao problematičan bravo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikeli.pg 711 Napisano Januar 22, 2014 Zainteresovan, 841 postova Lokacija: Montenegro - PG Motocikl: Honda Varadero xl 1000 v Prijavi odgovor kao problematičan Jos ljepsi putopis ne procitah , Ovoliko emocija, volje, zelje da nam priblizis svaki kilometar puta... Svaka ti cast i hvala za ove redove i fotografije. Moram ti reci da mi je zao zbog one gluposti u Ulcinju , ali ti moram i reci da si sam kriv sto si slusao onog magarca koji te je uputio da koristenje kampa platis u hotelu. Ipak, i to je skola a svaka se placa Zelim ti da predjes jos puno ljepih kilometara i da uzivas u voznji, a nama prenesi putopis da i mi uzivamo citajuci . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JohnyB 9 Napisano Januar 22, 2014 U prolazu, 74 postova Lokacija: Muzlja Motocikl: BMW f 650 st Prijavi odgovor kao problematičan Lep si put prevalio komsija i lepo si to opisao.Da si javio na vreme mozda bi ti se i pridruzio.pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Januar 23, 2014 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Čedo, zmaje, lepo ti je ovo. Evociranje uspomena, pomešani mirisi mora i četinara, višegodišnja potraga za kumom, vožnja do iscrpljenosti, dogodovštine razne... ma super. Ali, od mene samo 4+ !! ps. Ako smeš, pitaj zašto nije petica! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinke 451 Napisano Januar 23, 2014 Zainteresovan, 592 postova Lokacija: BEOGRAD-DORCOL Motocikl: Stalno neki drugi :) Prijavi odgovor kao problematičan E bas lepo napisano...svaka cast i jos puno putovanja.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kimi018 13 Napisano Januar 23, 2014 U prolazu, 60 postova Lokacija: Nis Motocikl: Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Fantastican putopis u svakom pogledu!!! Remininscencija na Valdanos, bejah i ja tamo, davne '91, kao clan porodice vojnog lica... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Libero 2162 Napisano Januar 23, 2014 MiNistrY oF SillY WaLkS, 2102 postova Prijavi odgovor kao problematičan Čedo, kapa dole. Hvala na trudu... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo11 2460 Napisano Januar 23, 2014 Drug član, 1292 postova Lokacija: Lazarevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT, Transalp 600 pd10 Prijavi odgovor kao problematičan Jos ljepsi putopis ne procitah , Ovoliko emocija, volje, zelje da nam priblizis svaki kilometar puta... Svaka ti cast i hvala za ove redove i fotografije. Moram ti reci da mi je zao zbog one gluposti u Ulcinju , ali ti moram i reci da si sam kriv sto si slusao onog magarca koji te je uputio da koristenje kampa platis u hotelu. Ipak, i to je skola a svaka se placa Zelim ti da predjes jos puno ljepih kilometara i da uzivas u voznji, a nama prenesi putopis da i mi uzivamo citajuci . Hvala Mikeli! Znam da sam trebao da istog momenta odem, ali eto, greška. Živ mi bio, pa se Bože zdravlja vidimo na leto! Čedo, zmaje, lepo ti je ovo. Evociranje uspomena, pomešani mirisi mora i četinara, višegodišnja potraga za kumom, vožnja do iscrpljenosti, dogodovštine razne... ma super. Ali, od mene samo 4+ !! ps. Ako smeš, pitaj zašto nije petica! Čika Rade, hvala do neba! Kad čovek vozi srcem, sve je moguće. Džaba bi mi bilo da sam imao više para, verovatno bi sve ovo drugačije bilo, ovako, sve na knap je bila prava avantura. A zašto nije petica, ne znam. Ni u školi nisam mogao da imam 5, zbog uvlakuša. Pada mi na pamet svašta gde sam pogrešio, ali da ne tupim, bolje da mi vi olakšate... @Kolege bajkeri Hvala vam na pozitivnim komentarima. Da nije vas bilo, verujem da ovaj putopis nebi imao formu, kakvu sada ima. Živi mi bili i vidimo se na drumu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojan transalp 221 Napisano Januar 23, 2014 Mica mala, 103 postova Lokacija: Beograd Motocikl: HONDA VFR Mica Mala Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast.Lep putopis i lepo iskustvo:-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Januar 23, 2014 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Čika Rade, hvala do neba! Kad čovek vozi srcem, sve je moguće. Džaba bi mi bilo da sam imao više para, verovatno bi sve ovo drugačije bilo, ovako, sve na knap je bila prava avantura. A zašto nije petica, ne znam. Ni u školi nisam mogao da imam 5, zbog uvlakuša. Pada mi na pamet svašta gde sam pogrešio, ali da ne tupim, bolje da mi vi olakšate... Ovako perspektivan enduras (zarez), na putovanju od 1000+ kilometara (zarez), nije prevezao ni 100 metara off-a (znak uzvika i znak pitanja)!? U nadi sam da necu doziveti ovakav ŠOK citajuci neki tvoj naredni putopis. Inace, ne zali za vizirom i ne razmisljaj mnogo o njemu. Samo bi ti smetao u situacijama kao na slici ispod, a pogotovo kada budes opet osvajao *Povlensku Kosu* E da, hvala ti na onoj tituli! Nikako da se priviknem. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Januar 23, 2014 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dobro ti je rekao Čika Rade, jbga dugacko zivotno iskustvo cini svoje. A od mene imas 5+, jer sam pao na ono mjesanje mirisa kao vo na djetelinu. Svaka cast. :takoje: BTW, onaj video sa 3-ce strane, sto si nazvao "Durmitor", treba da preimenujes u "Meki Do", inace dijelom vlasnistvo moje pokojne babe. Kad sam ja bio kao ti na zadnjoj slici u sredini, ja sam bas tuda vilenio i brao jagode. :b (javi mi se da se dogovorimo oko placanja zaustavljanja i snimanja ) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Januar 23, 2014 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Kad sam ja bio kao ti na zadnjoj slici u sredini, ja sam bas tuda vilenio i brao jagode... ... i igrao se sa Dinosaurusima 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cikapostar 21 Napisano Januar 23, 2014 Svrati ponekad, 161 postova Motocikl: honda cbf600 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast Cedo! Puno lepih i bezbednih kilometara ti zelim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goran glumac 178 Napisano Januar 23, 2014 Svrati ponekad, 123 postova Motocikl: tdm 850, gtr1000 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
macko.s 2 Napisano Januar 23, 2014 U prolazu, 6 postova Lokacija: skopje Motocikl: honda cbf 600s Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast na ovaj putopis sve za 5, a Valdanos....kakvih odmora tamo je bilo! Zelim ti jos puno putepisa i sretnih km. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo11 2460 Napisano Januar 23, 2014 Drug član, 1292 postova Lokacija: Lazarevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT, Transalp 600 pd10 Prijavi odgovor kao problematičan @Rade Viš, nisam pomislio na to. Gde bi mi bio kraj da sam išao i na off, opisivajući svaki kamen koji sam sreo pokraj puta, i šta se desilo sa njim kad sam prošao. Šala mala. Ove godine će biti više vožnji, mahom offroad. Slike koje si postavio su bile mesec dana posle, a do tad se nisam smeo upuštati u off bez pratnje. Sada bih smeo. Neću još ništa da odajem, da mi se ne izjalovi, svakako ćete biti obavešteni (mislim na sve, da ne misliš da sam počeo sa "Vi" da Te oslovljavam). To "čika" ja iz poštovanja, drugari smo mi, iako si čika. Inače Transalp se polako modifikuje kako meni odgovara. Sad sam stao sa projektom, zbog nekih obaveza, ali do proleća će biti gotov. Živ mi bio Rade! Dobro ti je rekao Čika Rade, jbga dugacko zivotno iskustvo cini svoje. A od mene imas 5+, jer sam pao na ono mjesanje mirisa kao vo na djetelinu. Svaka cast. :takoje: BTW, onaj video sa 3-ce strane, sto si nazvao "Durmitor", treba da preimenujes u "Meki Do", inace dijelom vlasnistvo moje pokojne babe. Kad sam ja bio kao ti na zadnjoj slici u sredini, ja sam bas tuda vilenio i brao jagode. :b (javi mi se da se dogovorimo oko placanja zaustavljanja i snimanja ) Hvala Mile. Vidiš kako čovek zna. Pogledao sam u kartu i to je ta deonica, samo nisam znao kako se zove, pa sam stavio Durmitor, a Durmitor tek posle dolazi. Hvala na ispravci, prepravio sam video. Hvala vam ljudi na komplimentima i na željama za više putovanja, biće ih mnogo više ove godine valjda. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kilimandzaro 38 Napisano Januar 23, 2014 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Beograd Vinca Motocikl: BMW 650 cs Prijavi odgovor kao problematičan Sjajan putopis svaka cast Jos puno lepih i bezbednih kilometara i naravno jos putopisa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kneža 77 Napisano Januar 23, 2014 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: Prijedor RS Motocikl: Yamaha Majesty YP 400 Prijavi odgovor kao problematičan Odlican putopis! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zocist 56 Napisano Januar 23, 2014 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Yamaha XT1200Z, Yamaha Majesty 180, NSU Pretis maxi 175 Prijavi odgovor kao problematičan prelepo šta više reci svaka čast!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Inspektor Nagib 58 Napisano Januar 23, 2014 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki GSF 650S Bandit (ex Kawa ER5) Prijavi odgovor kao problematičan Lep putopis. Uzivancija za citanje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djubre Toxictrace 959 Napisano Januar 23, 2014 MK "BLACK DRAGONS" ZMAJEVO, 510 postova Lokacija: Zmajevo Motocikl: Honda CBR 600 RR "Crna Mamba" Bajkerski RR Prijavi odgovor kao problematičan Cedo druze neverovatan putopis!!Upravo sam ga procitao u jednom mahu,i samo mogu da kazem! Moram ti i priznati da sam se posteno ismejao na recenice:pet krava i bik,sega-mega......!!A za pad ko zna sto je to dobro,moralo je i to na red doci kad-tad!Sreca dobro se zavrsilo!! Sve u svemu sve pohvale od srca!!Nismo ni toliko daleko,cuj se sa Acom Pilipovicem pa nek te dovede u nase malo Zmajevo da se zezamo i cugamo,a mozemo se nekad i u Novom sadu naci i to nam je blizu...!! Pozdrav od Djubreta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1293 Napisano Januar 24, 2014 UruK Hai, 2089 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Vitomire!!! :care: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikica djuric 319 Napisano Januar 24, 2014 Svrati ponekad, 346 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Yamaha Diversion 900, Kawasaki Vulkan en 500 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo. Divan putopis. Sve si dobro skockao i slike i slova. Baš mi se dopalo tvoje pisanije i putešestvije. Izgleda da si vredan i skroman mlad čovek, a što je danas retko. Ako jednog dana budeš putovao u pravcu Valjeva i želeo da svratiš na kafu i pauzu, immaš moj poziv. Telefon o63 502 798. Pozdrav. P.S. Obavezno upoznati gospodina Pedju iz Kragujevca. Sjajnn čovek, prijatelj i motoraški brat. Posebno vredan, dobar i pošten. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikica djuric 319 Napisano Januar 24, 2014 Svrati ponekad, 346 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Yamaha Diversion 900, Kawasaki Vulkan en 500 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo. Divan putopis. Sve si dobro skockao i slike i slova. Baš mi se dopalo tvoje pisanije i putešestvije. Izgleda da si vredan i skroman mlad čovek, a što je danas retko. Ako jednog dana budeš putovao u pravcu Valjeva i želeo da svratiš na kafu i pauzu, immaš moj poziv. Telefon o63 502 798. Pozdrav. P.S. Obavezno upoznati gospodina Pedju iz Kragujevca. Sjajnn čovek, prijatelj i motoraški brat. Posebno vredan, dobar i pošten. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...