Jump to content

Moto Zajednica

Trazim bilo kakav poslic

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 427 postova
  • Motocikl: U potrazi

Dakle,nikad nisam kacio oglase za posao,pa ne znam kako ce ovo da izgleda..

Zovem se Lazar,imam jos malo pa 16 godina.U fazi sam skupljanja novca za motor pa pokusavam na mnogo nacina da dodjem do njega,tako sam se setio da okacim oglas ovde,na forumu.

Radio bih svasta nesto,ne ocekujem da ce me neko zaposliti ne znam ni ja gde da radim sa nepunih 16 godina,ali ako nekom treba pomoc oko nekih sitnijih poslova po kuci,dvoristu i slicno,nudim se.

Ne ocekujem neke strasne pare :lol: ,ali barem nesto,zelim da nakupim sto vise.Opet,to zavisi od posla koji cu da radim.

Naravno,samo u Beogradu.

Malo mi je neprijatno da postavljam ovakav oglas,ali eto,uradicu skoro sve za jbni motor.

Hvala.

• Podržavam 18

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• ODUSTO OD DIJETE, 2636 postova
  • Motocikl: GSX650F & NMAX155

Svaka čast na želji i volji, većine današnje omladine sedi uz komp, bleje po parkovima i haustorima uz dvolitru i čekaju da im roditelji udele koju kintu i njima lepo.

• Podržavam 3

Svaka čast na želji i volji, većine današnje omladine sedi uz komp, bleje po parkovima i haustorima uz dvolitru i čekaju da im roditelji udele koju kintu i njima lepo.

Ma znam,to je propast.Ja sam na vreme ukapirao da je jedan zivot i da cu da radim sta najvise volim(da vozim motor).A da bi to radio,trebaju pare(sto je u Srbiji dosta tesko).Nisam iz bogate porodice,stavise skroz je suprotna situacija.To je jedan od motiva,a drugi je taj sto jedva izdrzavam da ne vozim,ne znam ni sam kako mi to uspeva.

Nadam se da ima onih kojima treba neka pomoc,a i zele da mi pomognu.Naime,ja trazim hard enduro/cross motor zato sto me jako privlace takmicenja i zelim sto pre da sednem na njega i pobedjujem(verujem u sebe,a i dokazacu to).

Pricao sam sa masom ljudi mojih godina koji se trkaju,SVI,apsolutno svi su mi rekli da im roditelji placaju sve ili da poznaju bogate ljude koji ih finansiraju.

Da se vratim na temu.Posao bi mogao da radim za vikend( po ceo dan i noc ako treba) ili radnim danima pre ili posle skole(zavisi od smene,a i od toga koliko imam skolskih obaveza)..Nisam zabusant,do sada,iako imam 16 godina sam radio mnogo toga,svaki dan sam aktivan i radim nesto(ne sedim za kompom i televizorom,nego idem u sumu i pravim stazu za motor za buduce treninge)..

Svaki posao za koji ne treba fakultetsko znanje bi odradio perfektno,bez greske,u najkracem mogucem roku.

Bilo sta.

• Podržavam 12

• Zainteresovan, 653 postova
  • Motocikl: BMW R1200GS Adventure, Benelli TRK 502 X

Sad ovo i nema veze sa poslom...nego ja sam pre 2 godine bio tako kao ti hocu enduro, hocu na trke...ali jednostavno ne moze se to. To ti je skup sport, a takodje i skup hobi naravno ako hoces profi masinu, odrzavanje je jako skupo kao i sve ostalo vezano za takmicenje, jos ako tvoji nemaju novca da te finansiraju i vode po zemlji i inostranstvu nista od toga... Nemoj da mislis da te obeshrabrujem ovim...sad ti je najbolje da ucis i pocnes da razmisljas o upisu nekog fakulteta koji ce biti trazen, jer ti je to jedina sansa da uspes u buducnosti i da ispunis zelju za koju je potrebno dosta novca a do tada bice neki motor sigurno, samo gledaj da uzmes nesto prikladno svom budzetu i uzivas dok ne bude mogucnosti za novu masinu...Eto moja zelja je novi ktm 450 exc a do tada vozim pulsera 125...a mogu da se setim kako su me zajebavali da nikad necu dobiti motor eto sad sam ja njih zajebao...Pozdrav i srecno !

• Podržavam 5

Znam sve to,čuo sam dosad jedno 100 puta tu priču.Radicu sve što mogu da bi uspeo,ako bude trebalo na mom neravnom placu u šumi cu da napravim supercross stazu samo uz pomoc asova,motike i lopate,pa makar trajalo to i dve godine.Posle bi mogao da je iznajmljujem...Mada enduro nije toliko skup sport kao motocross..U svakom slučaju neću da odustanem od svojih snova,ne mogu da zamislim život bez toga!A što se tiče škole,upisao sam smer kulinarski tehničar u jednoj od najboljih Ugostiteljsko-turistickih škola u Srbiji.I to sam u osnovnoj školi imao 94 poena od 100(mogao sam praktično da upisem skoro bilo koju školu u Srbiji,ali upisao sam ovo baš zato što već u 3. godini mogu da se zaposlim iako treba da završim 4 godine skolovanja).A sada,u srednjoj skoli od dva razreda mog smera sam medju najboljima(4.73 prosek),razmišljao sam o budućnosti.Mislim da se sve može kad se jako želi,uradicu sve što mogu i uspecu,verujem u sebe.Mada i motor koji tražim mogu da nadjem za 2000e ako budem uporan.Ali,da se vratimo na temu,jako zelim taj neki posao,nadam se da ce se naći neko ko nudi takvo nešto...

• Podržavam 3

• chef, 1843 postova

plaču ljudi za beračima. jagode, trešnje, kupine, višnje, breskve... možeš da počneš krajem maja i da ne staneš do avgusta. znam da je za trešnju prošle godine berač koštao 14din/kg a dobar berač dnevno može da nabere 100 kg.

mcm, eto ideja. ima i forum poljoprivredni gde ima puno članova iz vinče, grocke, ritopeka...

plaču ljudi za beračima. jagode, trešnje, kupine, višnje, breskve... možeš da počneš krajem maja i da ne staneš do avgusta. znam da je za trešnju prošle godine berač koštao 14din/kg a dobar berač dnevno može da nabere 100 kg.

mcm, eto ideja. ima i forum poljoprivredni gde ima puno članova iz vinče, grocke, ritopeka...

Hvala na pomoci,pokusacu da nadjem na netu malo vise o tome....

• Cuore Sportivo, 1338 postova
  • Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure

BRAVO !!!

Podsetio si me na mene samog.

Kad sam imao 14 godina (7 razrded osnovne) na raspustu sam radio ceo jul i avgust na postavljanju plasticne folije na nasipu kos Sr Karlovaca.

Bilo je pakleno, al mi nije smetalo jer sam mastao o mom prvom motoru

apn 4 crni s hromiranim rezervoarom

pogledaj sliku

580432_10200409906865128_473493585_n.jpg

Nayalost moj san se nije ostvario Studentska zadruga platila s kasnjenjem od 8 meseci inflacija pojela moj motor. <_<

Samo napred !!! :takoje:

• motoras, 2461 postova
  • Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500

Prvo škola pa sve ostalo...

O trkama ne bih pričao,sve ti je rečeno... To košta,košta.... Ali da kupiš sebi motor da možeš da voziš,to nije nemoguća misija... Na kraju,to je preduslov za trke- da imaš s čim.

Inače,ja sam moj motor zaradio u perionici automobila. Sve je mnogo lakše kada si tati i mami na 'rani. Ne misliš o uzini,patikama,ekskurziji...

Ja u selu preko leta radim sezonske poslove i zaradi se odlicna kinta , ja takodje skupljam za motor pa mi ne pada mnogo tesko.

Ima jedan problem u tome..Nema sanse da cu da izdrzim do kraja leta bez motora...Znaci hteo bi neki posao koji mogu odmah da zapocnem...

• Zainteresovan, 532 postova
  • Motocikl: Ducati 748 S

Ja u selu preko leta radim sezonske poslove i zaradi se odlicna kinta , ja takodje skupljam za motor pa mi ne pada mnogo tesko.

Ima jedan problem u tome..Nema sanse da cu da izdrzim do kraja leta bez motora...Znaci hteo bi neki posao koji mogu odmah da zapocnem...

Ne znam sta da ti kazem osim srecno i da kupis motor koji zelis , trebao si kasnije da prodas stari motor.

Ma prodavao bih ga ko zna koliko.Ovako imam 1300e na gomili i lakse mi je nego kad imam pare u motoru,pare u kacigi,u ovome,u onome....Lepse je na gomili..

Hvala :takoje:

• Drug član, 2329 postova
  • Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L

Слушај мали, да ти нешто кажем из искуства:

Боље се стрпи, сакупи паре и купи мотор који не треба да радиш или поправљаш! То ти је мој савет из дебелог искуства!!!

Нека ти радије прође и следеће лето без мотора а на скупљању пара него да се залетиш па те онда кошта 3 пута више.

• Podržavam 3

Ne mogu da cekam...Do juna je motor kod mene,ako bude neispravan,guracu ga uzbrdo i spuštati se nizbrdo na ler :) .. Može cepanje drva,tovarenje,obijanje maltera,kopanje,riljanje,bilo šta u moto radionici(i auto),kuhinja,basta,krecenje,farbanje i sve ostalo što vam padne napamet...Nadam se da cu naći uskoro neki poslic...

Hvala

• Podržavam 1

• Tvrdo kuvan, 472 postova
  • Motocikl: mi je mnogo glasan.

Podseca me na mene, kad sam imao 16 godina. Hteo sam kupim skuter. Bio sam odlepio. Tada je bio aktuelan Kymco 150 ili 250 ccm, grand dink. Tada se mogao lako naci posao i zaraditi za dva meseca postene gradjevine, za neki mnogo fin skutercic. . I tako, dodje leto, ja na gradjevinu. Tada je dnevnica za fizicke radnike bila 15-20eura, ja sam je nasao preko zadruge za 7,5 eura. Nema veze, pratim svoj san, nije mi tesko ni sto me pljackaju, ni sto je tesko, ma nista. Odem prvi dan na gradiliste, kod Kombank arene, tada su se gradile te zgrade oko arene, jutro 6h, javim se nekom tamo sefu i kaze on sacekaj ovde. Posle 5 minuta povede on mene "iza" i kaze. Ona dva kombija su puna parketa i treba da se odnesu na 6. sprat (naravno da nema lifta, jer je zgrada u izgradnji). Uzmem ja, sav hepi, po dva pakovanja parketa i lagano. BIO SAM TAKO SRECAN, STO CU KUPITI SKUTER ZA DVA MESECA. posle treceg nosenja, lije znoj, prasina po licu, nema veze, moram kupiti skuter. peto nosenje, shvatam, ja ovo tesko da cu izdrzati. MA MORAM! I samo u glavi ponavljam skuter, skuter, skuter, skuter..... Negde oko pola 11h, mrtav umoran i znojav i prasnjav i ispizdeo, konacno pauza pola sata, dao mi sef voljno, jer sam istovario dva kombija sa parketom i preneo na 6. sprat. Dobro je, pomislim, mora da mi je upao najgori posao odmah. Posle ce biti lakse. Negde, pred kraj pauze, dolazi kombi, veliki beli, vidim ja ovo ne sluti na dobro. Dolazi sef do mene; cuj, dosle su kante sa poludisperzijom (od 15kg po kanti) pa kad zavrsis pauzu, prenesi i to( naravno na 6. sprat). OK, kazem ja, a u sebi se mislim da se nosis u pic*u materinu i ti i tvoje gradiliste i tvoji beli kombiji i boje i parket i sve. Odnesem to nekako, gegajuci se, sa noge na nogu, stepenik po stepenik i kraj smene 15h. Woo-hoo. Idem kuci. Dodjem kuci mrtav umoran, ledja se cepaju na pola, pod tus, jeo nesto i krevet. Sutra, kad sam treao da ustanem na posao, nema sanse. Ne mogu da ustanem, ukocio sam se... Majka zove hitnu, dodjose, odvedose me na snimanje i ustanovili da imam neku anomaliju sa kicmom. Primim tako par blokada i puste me kuci posle 3 dana. Tako se zavrsio moj rad i kupovina skutera, a po tu jednu dnevnicu nisam ni otisao...

• Podržavam 3

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja