VPetar 147 Napisano Februar 2, 2014 Svrati ponekad, 291 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: Honda PCX 125 Prijavi odgovor kao problematičan Naravno, ima i neki lik sto je stavio kros gume na R1 pa vozi po sumi..ali neka hvala Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Februar 3, 2014 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Vstrom je rNdalica, a ovo je dual sport Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pera Pop 596 Napisano Februar 3, 2014 Svrati ponekad, 360 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Lep putopis. Sad moze i jedan pod nazivom SVI MOJI PADOVI PRI BRZINAMA ISPOD 5 km/h Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4477 Napisano Februar 3, 2014 Advanced Member, 1981 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan A, ne Pero, to je bilo aktuelno 2012. godine Tokom prikupljanja materijala za ova dva putopisa samo sam jednom tako glupo pao. Dva puta motor pao sa bocne nogare sto se ne racuna 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pera Pop 596 Napisano Februar 4, 2014 Svrati ponekad, 360 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ne se ljutis, bilo jace od mene. Da cika Pera plusic Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6438 Napisano Februar 4, 2014 Enduraš, 6399 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan A, ne Pero, to je bilo aktuelno 2012. godine Tokom prikupljanja materijala za ova dva putopisa samo sam jednom tako glupo pao. Dva puta motor pao sa bocne nogare sto se ne racuna Svez si vozac po terenu, pa su takvi padovi na terenu normalni. Kako ulazis u stos bice ih sve manje i manje. Vecina takvih padova se desava zbog neodlucnosti i straha, kako budes sticao iskustvo, bices odlucniji na gasu i sa manje straha ces prelaziti prepreke, pa ce biti i manje padova (rekao bih da ih je u terenu skoro nemoguce izbeci, bar ponekad) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
profesor momir 250 Napisano Februar 16, 2014 Svrati ponekad, 451 postova Lokacija: Šabac Prijavi odgovor kao problematičan Bravo za putopis, pošto sam i sam planirao slične destinacije na proleće, ovo će mi biti obavezna literatura... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
profesor momir 250 Napisano Februar 20, 2014 Svrati ponekad, 451 postova Lokacija: Šabac Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je trebalo napisati u bar 3, 4 putopisa koliko ima materijala... Kad budeš planirao neku manje zahtevnu vožnju, pošto sam novi u enduro svetu, prijavljujem se... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alien 603 Napisano Septembar 1, 2014 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan Od kad sam procitao tvoj putopis zelim da prodjem kanjonom Pive. Narocito mi se dopala gornja fotka i deo sa tunelima. Svaka cast za opis. Juce sam tuda prosao: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
s a n j a 130 Napisano Septembar 1, 2014 Zainteresovan, 561 postova Lokacija: Kostolac,Srbija Motocikl: Gilera Typhoon X Prijavi odgovor kao problematičan Gligo svaki put me oduševiš svojom motom avanturom. Bravoooo. :takoje: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...