Pop92 8 Napisano Decembar 19, 2013 U prolazu, 45 postova Lokacija: Modrica-Foca Motocikl: Cbr1000rr Prijavi odgovor kao problematičan Posto vidim da se nista pametno ne dogadja na forumu,odlucih da pokrenem ovu temu jer se radi o mogucnosti kupovine jednog od sledecih motora.Poznato je da cijene polovnih motocikala u ovom periodu godine drasticno padaju,sto meni i ostalim omogucava nesto veci izbor i povoljniju kupovinu nase "ljepse polovice" .Pa da pocnemo.Budzet je 4000eu a izbor je pao na ove http://www.pik.ba/artikal/2786038/motocikl-honda-cbr-1000rr/ http://www.pik.ba/artikal/9333198/yamaha-r1/ http://www.pik.ba/artikal/9976926/suzuki-gsxr-1000/ http://www.pik.ba/artikal/3970458/kawasaki-zx10r-05-nova-cijena/ Koji bi vas izbor bio?Hvala unaprijed Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chris95 28 Napisano Decembar 20, 2013 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Uzdin Motocikl: Hyosung GTR 250 Prijavi odgovor kao problematičan CBR ili kawa 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pile 1006 Napisano Decembar 20, 2013 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: reci dje si i eto me tu sam Motocikl: s1000xr Prijavi odgovor kao problematičan cbr definitivno 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmb985 70 Napisano Decembar 20, 2013 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Yamaha TDM 850 4tx Prijavi odgovor kao problematičan CBR bez mnogo razmisljanja!!!! A Suzuku nije K3 kao sto pise nego K4. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmb985 70 Napisano Decembar 21, 2013 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Yamaha TDM 850 4tx Prijavi odgovor kao problematičan Sad bas gledam slike na "motorcyclespecs" i nije mi jasno.Znam da se K4 i K3 600 razlikuju po skoro svemu a najvise po farovima a K4 i K3 1000..???.Moj drugar je imao GSXR 1000 2003god. i Izgledao je isto kao i K2 pa je moguce da su iste godine radjena oba modela,ili je ipak moja greska. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milanni 68 Napisano Decembar 21, 2013 Svrati ponekad, 136 postova Prijavi odgovor kao problematičan ja bih prvo gledao cbr a nije los ni gsxr Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dakMr 31 Napisano Decembar 21, 2013 U prolazu, 65 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Sad bas gledam slike na "motorcyclespecs" i nije mi jasno.Znam da se K4 i K3 600 razlikuju po skoro svemu a najvise po farovima a K4 i K3 1000..???.Moj drugar je imao GSXR 1000 2003god. i Izgledao je isto kao i K2 pa je moguce da su iste godine radjena oba modela,ili je ipak moja greska. isti su k3 i k4 1000, k4 i k5 600 i 750. Ja bi verovatno isto za cbr isao, mada ni kawa ni suzuki nisu losi... Pope, javi sta si odabrao 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6592 Napisano Decembar 21, 2013 Ne silazi, 6518 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Ako su u pitanju motori sa slike...slika... Kawa i Yamaha otpadaju u startu. Bili su na zemlji i prilicno lose lakirani. Za druga dva, ne mogu bas sa sigurnoscu da kazem da nije padano (Suzuki je sumnjiviji), ali jako lepo izgledaju. Suzuki je vozio ozbiljniji vozac, sudeci po gumama, pa bi trebalo bolje poslusati motor. GSX voli da mu se cesce pregleda zazor ventila, ako je voznja blizu "crvenog" Honda, iako nije moj favorit izgleda nekako "najcistije". Sve izgleda na svom mestu, a ima i malo dodatne opreme. Stelujuce komande su plus. Suzuki bi mi bio uvek prvi izbor, ali u ovoj opciji deluje da Honda izgleda ozbiljnije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4463 Napisano Decembar 21, 2013 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan šta god da izabereš isto ti je, svako od ovih bio je na podu barem jednom a jedino kawa to ne skriva. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5327 Napisano Decembar 21, 2013 Integrisan, 13020 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan šta god da izabereš isto ti je, svako od ovih bio je na podu barem jednom a jedino kawa to ne skriva. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pop92 8 Napisano Decembar 21, 2013 U prolazu, 45 postova Lokacija: Modrica-Foca Motocikl: Cbr1000rr Prijavi odgovor kao problematičan šta god da izabereš isto ti je, svako od ovih bio je na podu barem jednom a jedino kawa to ne skriva. Mislim da svi motori vrijede te pare osim yamahe,nju ne volim uopste Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
freepartyman 420 Napisano Decembar 21, 2013 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: Beograd-Cerak,Banovo brdo Motocikl: Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan Repsol Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pop92 8 Napisano Decembar 24, 2013 U prolazu, 45 postova Lokacija: Modrica-Foca Motocikl: Cbr1000rr Prijavi odgovor kao problematičan Izbor se sveo na Suzuki k4 1000 i Cbr 1000rr 2005...Do nove godine bi trebao imati zvijer u garazi ako Bog da.A do tad bi mi svaki savjet dobrodosao 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
freepartyman 420 Napisano Decembar 25, 2013 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: Beograd-Cerak,Banovo brdo Motocikl: Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan Suzuki je mnogo brutalnija masina. Cbr po meni ima ugladjeniji motor i dugotrajniji. Sve zavisi od stanja generalno, ali ja bi isao na cbr-ku A jos je i repsol 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mire019 446 Napisano Decembar 25, 2013 MK "Triumph" Zaječar, 332 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Honda CB 1300F Prijavi odgovor kao problematičan I moj glas ide za Hondu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pop92 8 Napisano Decembar 30, 2013 U prolazu, 45 postova Lokacija: Modrica-Foca Motocikl: Cbr1000rr Prijavi odgovor kao problematičan E pa draga moja braco,prije svega da vam cestitam predstojece praznike kako dolikuje jednom svesteniku (buducem) .Zelim vam sve najbolje u narednoj godini i svaka sledeca da bude jos bolja.A ja sam danas postao ponosni vlasnik Honde CBR1000rr 2005 godiste....Da vas ne smaram detaljima previse,recicu vam da ima 26.000 na satu,iridiumske svjecice,akrapovic auspuh itd...Mnogo vas voli i ljubi vas POP :* 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
freepartyman 420 Napisano Decembar 30, 2013 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: Beograd-Cerak,Banovo brdo Motocikl: Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam Puno bezbednih kilometara ti zelim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5327 Napisano Decembar 30, 2013 Integrisan, 13020 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Pope!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maximus1 204 Napisano Decembar 30, 2013 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Yamaha mt 09 Tracer,Suzuki SV 650 N,Piaggio Liberty 125 Prijavi odgovor kao problematičan Nek je sa srecom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pop92 8 Napisano Decembar 30, 2013 U prolazu, 45 postova Lokacija: Modrica-Foca Motocikl: Cbr1000rr Prijavi odgovor kao problematičan Hvala drugari Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djubre Toxictrace 959 Napisano Januar 2, 2014 MK "BLACK DRAGONS" ZMAJEVO, 510 postova Lokacija: Zmajevo Motocikl: Honda CBR 600 RR "Crna Mamba" Bajkerski RR Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam Pope,nek je sa srecom!!!!!Pravi izbor!!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmb985 70 Napisano Januar 3, 2014 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Yamaha TDM 850 4tx Prijavi odgovor kao problematičan Prelepa!!!! Nek je sa srecom! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlaya 238 Napisano Februar 11, 2014 Zainteresovan, 508 postova Lokacija: Lajkovac Motocikl: BMW R 1200 GS Triple black Prijavi odgovor kao problematičan Srecno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12532 Napisano Februar 11, 2014 Ne silazi, 7323 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam, mnogo se navozao i zenskaca navatao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Februar 11, 2014 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Mrak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...