VladaSD 2364 Napisano Decembar 12, 2013 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan trebaju mi za moje veliko dupe...kad kazem za odrasle, mislim za debele ili trudnice ...... oni manekenski brojevi do 36, me ne interesuju....bar dok ne smrsam polovne mi trebaju, jeftine...jer ako mi stoje ko piletu sise , da mi ne bude zao sto sam dao neke silne pare Imam pantalona koje koristim za voznju, al mi i cizme uske zbog debelih listova, pa mi i carape jedva stanu (greda je da nosim cross cizme na bosu nogu, ce da mi smeju ljudi), a kamoli tamo neke maskirne pantalone...cenim da su ove kross, sto izgledaju ko untrocigeri u sarenim bojama , dosta tanje . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
exman 241 Napisano Decembar 12, 2013 Svrati ponekad, 306 postova Lokacija: Bgd N44 44 14 E20 27 10 Motocikl: KTM 525exc Prijavi odgovor kao problematičan trebaju mi za moje veliko dupe...kad kazem za odrasle, mislim za debele ili trudnice ...... oni manekenski brojevi do 36, me ne interesuju....bar dok ne smrsam polovne mi trebaju, jeftine...jer ako mi stoje ko piletu sise , da mi ne bude zao sto sam dao neke silne pare Imam pantalona koje koristim za voznju, al mi i cizme uske zbog debelih listova, pa mi i carape jedva stanu (greda je da nosim cross cizme na bosu nogu, ce da mi smeju ljudi), a kamoli tamo neke maskirne pantalone...cenim da su ove kross, sto izgledaju ko untrocigeri u sarenim bojama , dosta tanje . Vlado druze tvoj problem nije mali . U pantalonama kakve ja imam je iznutra mrezica, a ni materijal nije bas najtanji..Mozda da kupis neki biciklisticki dres, pa ispod tanak aktivni ves, a protektore nakacis spolja? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Decembar 12, 2013 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Ma samo da nadjem broj....probaću.... bolje nego maskirne pantalone Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Decembar 17, 2013 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Vidim ja da cu helanke da nosim sledece sezone..... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Mart 7, 2014 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Mozda je sada NOVI trenutak za STARO pitanje .... ima li kakva ponuda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Mart 7, 2014 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Jedino da vidis sa Gaborom, on je otprilike tvoj broj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2634 Napisano Mart 7, 2014 Drug član, 1222 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda da cemo te vidjati u helankama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Mart 7, 2014 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan @TA96 ... ja sam malo smrso .. ne puno, al ..... da ne kakim , zovem Gabora , debeo sam i dalje Hvala brate na savetu, pokusacu. Dane, od sad samo strogo usko i sexy..... "ko nilski konj u baletankama" .... u stvari nije bitno i da smo goli, daj da se vidjamo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2634 Napisano Mart 7, 2014 Drug član, 1222 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Cim se opantalonis, eto mene do Smedereva. Nazovi Vladana iz BG, on trguje sa moto opremom, nema sta nema, i to povoljno. Vladan 061 255 655 0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Mart 10, 2014 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Cim se opantalonis, eto mene do Smedereva. Nazovi Vladana iz BG, on trguje sa moto opremom, nema sta nema, i to povoljno. Vladan 061 255 655 0 Hocu Dane , hvala . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Mart 20, 2014 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Nema za Rajka kapa ...... aktuelno.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Mart 21, 2014 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Kako znas? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Mart 21, 2014 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Aj ti...bre nadji mi nesto.... u tvojoj export-import kombinaciji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4744 Napisano Mart 21, 2014 Ne silazi, 5545 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Prikljucujem se interesovanju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Mart 23, 2014 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Samo import, samo import... Vlado, a da ti nisu male ALPINESTARS XXX....L (zezam se, najvece imam XXXL) ? Dr, a koliko X-eva ti procitas na svojim pantalonama? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4744 Napisano Mart 23, 2014 Ne silazi, 5545 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Samo import, samo import... Vlado, a da ti nisu male ALPINESTARS XXX....L (zezam se, najvece imam XXXL) ? Dr, a koliko X-eva ti procitas na svojim pantalonama? Ja mislm jedan X, farmerke 36. Sta nudis? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Mart 23, 2014 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan 061 2556550 sutra kad god stignes. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Mart 24, 2014 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Hebiga..Doktor je maneken...... jel ima sta za nas trudnjache ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Mart 24, 2014 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Pa napisah, XXXL. Jadan motor, isto kao i ovaj moj... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano April 4, 2014 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Pantalone koje prodaje Lucky, su vrh...svaka preporuka....ali nisu cross (mekani untrocigeri). Nema za Rajka kapa... imate li vi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...