shonne 0 Napisano Novembar 24, 2013 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari, Nov sam ovde i prvi put pisem. Planiram da kupim Suzuki m50 i voleo bih da ga coustomizujem u bobber-a u ovako nesto npr http://www.cyclecrazy.com/2006-suzuki-ebay.asp E sad recite vi meni da li se iko u Srbiji ozbiljnije bavi tim prepravkamai da li uopste ulaziti u tako nesto. Jos uvek vozim maxi skuter, nemojte mi se smejati ako vam pitanje ili tema deluju glupo jbg svaki pocetak je tezak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velimirjevtic 470 Napisano Novembar 24, 2013 Zainteresovan, 618 postova Lokacija: Beograd/Užice Motocikl: Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Verujem da ima neko ko se bavi time, ali po meni je car te prerade da zasuces rukave, da se isprljas i da je uradis sam . Ova preprada sto si okacio je super ali time se gubi finkcionalnost pogotovu takvog motora koji je napravljen za krstarenje i duza putovanja, tako da posle ove prerade mozes da zaboravis na suvozaca i na mesto za npr bocne torbe, sto te ostavlja samo sa rancem ako resis negde da putujes. Moj savet, zadrzi taj maxi skuter za putovanja, kupi neki jeftiniji copercic, tipa yamahu sr, neku hondicu ili kineza do 250cc ako se lepo isplanira moze da ispadne lepo uz minimalna ulaganja i da imas fin i atraktivan motorcic za gradsko prigradsku voznju. Naravno ovo je samo moje misljenje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krce 242 Napisano Novembar 24, 2013 Svrati ponekad, 242 postova Lokacija: uzice Motocikl: Harley big twin Prijavi odgovor kao problematičan Kad kupis javi se. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
finish 12 Napisano Novembar 24, 2013 U prolazu, 42 postova Prijavi odgovor kao problematičan Koliko sam ja do sad pratio ,mislim da je Felix iz Pozarevca vrlo vest oko takvih radova mislim da imas neke njegove radove na coper srbija.Pozdrav i samo napred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola535 133 Napisano Novembar 28, 2013 Svrati ponekad, 266 postova Lokacija: Smederevska Palanka - Beograd(Jerkovic) Motocikl: Yamaha Virago 535-prodat; RC36 Prijavi odgovor kao problematičan I moja preporuka za Felixa, video neke njegove radove uzivo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...