lasko 114 Napisano Novembar 9, 2013 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd/Avala Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari,kupio sam AXO motocross cizme polovne,ali mi trebaju neke kopce i oni zatezaci za njih.Da li neko zna gde ima to da se kupi?Ako neko prodaje neka me obavesti,stvarno mi trebaju. http://www.kupujemprodajem.com/KUPUJEM-kopce-za-AXO-motocross-cizme-8680009-oglas.htm?filter_id= Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vujo032 2690 Napisano Novembar 9, 2013 Zainteresovan, 438 postova Lokacija: Čačak City Motocikl: Suzuki Gz 250 Marauder Prijavi odgovor kao problematičan A šta misliš ako ne nađeš originalne, da upotrebiš neke slične sa starih rolera, ili sa ski pancerica. Mogu sutra da ti ufotkam ovo što ja imam od pancerica, pa da vidiš da li može da se nabudži. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lasko 114 Napisano Novembar 9, 2013 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd/Avala Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan Pa ajde ako ti nije problem,možda ako mogu da ih nabudzim,izdržaće dok ne nadjem originalne.Možda mogu i sa drugih cross cizmi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Libero 2157 Napisano Novembar 9, 2013 MiNistrY oF SillY WaLkS, 2096 postova Prijavi odgovor kao problematičan http://www.louis.de/_10be0d49375fbd203bf6178de86adfcafb/index.php?topic=wgr&grwgr=190&wgr=826&hersteller=0&anzeige=0&typ_id= Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lasko 114 Napisano Novembar 9, 2013 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd/Avala Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan Uzimao bi negde kod nas,ne bi da uzmem neodgovarajuće.Jedino ako neko zna koje pasuju na moje cizme.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Novembar 10, 2013 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Guglaj "axo boot buckles". Ja sam za gaerne našao na e-bay.it. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lasko 114 Napisano Novembar 11, 2013 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd/Avala Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan Guglaj "axo boot buckles". Ja sam za gaerne našao na e-bay.it. Uradio sam to,ali nisam uspeo da nadjem..Trazio sam 3 sata na netu i jok.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lasko 114 Napisano Novembar 14, 2013 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd/Avala Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan Bio sam u plattneru i maxmomentu danas to sam mislio,nisu imali kopce... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lasko 114 Napisano Novembar 14, 2013 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd/Avala Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan Kao što sam mislio* Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...