lord_oblivion 1389 Napisano Decembar 24, 2015 Ne silazi, 6308 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Ma ovo je za ozbiljne čepove i za usku gumu. Žitko, lepljivo i duboko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1389 Napisano Februar 28, 2016 Ne silazi, 6308 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Evo nekoliko slika sa relacije Železnik-Ripanj Imaš li .gpx fajl? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vozac 122 Napisano Februar 28, 2016 Svrati ponekad, 185 postova Prijavi odgovor kao problematičan Potrazicu. Jel imas malo konkretnije pravac koji te zanima? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1389 Napisano Februar 28, 2016 Ne silazi, 6308 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Smišljam rutu 80% off Pinosava-Darosava Na putu do Aranđelovca zaobišao bih Stari Aranđelovački jer je jedan deo 24/7 blato do guše (kao i Ripanj-Srednji kraj) a ne bih voleo da obilazim blatnjave delove po 10+ kilometara asvaltom. Seoski 'asvalt' može, što gori to bolje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vozac 122 Napisano Februar 28, 2016 Svrati ponekad, 185 postova Prijavi odgovor kao problematičan Od ispod Avale do Parcana ima terenska magistrala. To ti je malo istocnije ali valjda moze posle ka AR. Potrazicu jednu trasu kojom sam isao bas do Darosave, mesano sporedni putevi i bespuce. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1389 Napisano Februar 28, 2016 Ne silazi, 6308 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Može i jedno i drugo. Područje oko Rudnika može biti interesantno za istraživanje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vozac 122 Napisano Mart 2, 2016 Svrati ponekad, 185 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je manje vise pravolinijski Beograd-Darosava. Ne secam se da li je bilo i van asfalta (valjda nesto jeste) ali su uglavnom sporedni putevi. BG Dar.gpx 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1389 Napisano Mart 3, 2016 Ne silazi, 6308 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Znam ovaj put, isao sam tuda nebrojeno puta... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vozac 122 Napisano Mart 4, 2016 Svrati ponekad, 185 postova Prijavi odgovor kao problematičan A i uglavnom je asfalt tako da nije bas ono sto trazis. Znas put za Parcane? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1389 Napisano Mart 4, 2016 Ne silazi, 6308 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Da. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vozac 122 Napisano Decembar 12, 2016 Svrati ponekad, 185 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da li se neko vozi tokom zime? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1389 Napisano Decembar 12, 2016 Ne silazi, 6308 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Vozim se ja, svaki dan na posao. Prošli vikend (pre 10 dana) bio u Miljakovačkoj šumi i na Avali (isto u šumi, na brdu). Ovog vikenda sam menjao ležajeve volana a sledećeg ću jedan dan, ako vremenske prilike dozvole, da nastavim Avalu ili opet u Miljakovačku. Navadio sam se na Miljakovačku šumu, nova teritorija, dosta raznolik off a 4km mi od kuće Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vozac 122 Napisano Decembar 24, 2016 Svrati ponekad, 185 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo nekoliko slika od proslog vikenda. Na oko 5 ispod nule. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Januar 7, 2017 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Jel ovo Jojkicev Dunavac? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vozac 122 Napisano Februar 23, 2017 Svrati ponekad, 185 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ono je bilo izmedju Dunava i Padinske Skele. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Februar 23, 2017 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Mogla bi neka prolećna vožnjica da padne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vozac 122 Napisano Februar 26, 2017 Svrati ponekad, 185 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo zasto ne treba voziti cim se otopi sneg. (Ovo je sa pocetka februara, sada je bolje) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2449 Napisano Februar 26, 2017 Andragog, 5015 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Jel ti je prednji točak od skutera? Heheheheh Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vozac 122 Napisano Februar 27, 2017 Svrati ponekad, 185 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da li ima zainteresovanih da u nedelju napravimo deo kruga oko Beograda? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Februar 27, 2017 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Zainteresovan sam ali ovaj vikend teško, od sledećeg računaj da ću se pojavljivati kad ugrabim vremena. Sjajna tema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
icatenej 2436 Napisano Februar 28, 2017 Duh Bez Sekire, 1037 postova Lokacija: Beograd - Miljakovac, Ljubovija Motocikl: Yamaha XJ600N, Cagiva Canyon 600, Husqvarna TE 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam zainteresovan... Taman da probam motor nakon zimske prepravke Evo šta sam napravio preko zime Ako stignem, pokušaću do nedelje da zamenim i semeringe na vilama pa da bude sve tutto-perfetto... 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1389 Napisano Februar 28, 2017 Ne silazi, 6308 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Uuu, kakva neman i aždaja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2449 Napisano Mart 1, 2017 Andragog, 5015 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno motorce za tumaranje kojekuda.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Mart 1, 2017 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda brutalno, kombinacija boja, oblik sedišta, far, maska, morao sam da sačuvam fotku.Samo mislim da će ti smetati zadnji blatobrančić koji je lep detalj ali kapiram da ćeš da ostaneš bez njega u prvom blatu. Da ne oftopičarimo, otvori novu temu, ne bilo ti teško Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1389 Napisano Mart 1, 2017 Ne silazi, 6308 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan To sam mu i ja rekao za to smešno parčence plastike. Međutim, na moje iznenađenje, to parčence plastike je izdržalo podosta blata i kamenčića. Nije jednostavno skinuti ga, ima neki problem koji će Igor bolje da objasni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...