Nikola1978 4 Napisano Februar 16, 2014 U prolazu, 85 postova Lokacija: Beograd/Vozdovac Motocikl: Gilera Nexus 250i.e. 2008 Prijavi odgovor kao problematičan Cuo se i sa Draganom iz Leskovca - Tora...prvi koji zna kakav je potreban nosac za nexus-a i koji pravi nosac na uspuhu(ne sa selnama). cena 120 evra sa ugradnjom. Evo kako se cuje na majesty 400...mislim da je skroz dobro: Sta mislite? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola1978 4 Napisano Februar 21, 2014 U prolazu, 85 postova Lokacija: Beograd/Vozdovac Motocikl: Gilera Nexus 250i.e. 2008 Prijavi odgovor kao problematičan sutra ujutro rano se krece za Leskovac..kacim navece video klip:) Sent from my 2013022 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola1978 4 Napisano Mart 1, 2014 U prolazu, 85 postova Lokacija: Beograd/Vozdovac Motocikl: Gilera Nexus 250i.e. 2008 Prijavi odgovor kao problematičan Prosli vikend montiran spuh od Dragana iz Leskovca - Tora Iskreno prezadovoljan sam kako kvalitetom izrade a jos vise zvukom koji se dobija: https://www.facebook.com/photo.php?v=698336620186433&l=7333729129451196695 Covek je pravi majstor i auspuhe pravi kopirajuci sisteme poznatih svetskih proizvodjaca(moj je radio gledajuci Akrapovica). U svakom slucaju trud puta u Leskovac se 100% isplatio! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forest 313 Napisano Mart 1, 2014 Svrati ponekad, 263 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda NT700V, Kawasaki GPZ500R, Yamaha FJ1100, Kawasaki GTR1000, Honda VF500ADV, NSU Pretis 175, Suzuki DR750S Big, Honda XL600LM Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola1978 4 Napisano Jun 22, 2014 U prolazu, 85 postova Lokacija: Beograd/Vozdovac Motocikl: Gilera Nexus 250i.e. 2008 Prijavi odgovor kao problematičan sad prosao lik pored mene sa isto nexus 250ie ali leo vince 4 road,,,malo sam se razocarao zvukom...to jest malo vise...,mnogo praskav...maltene ko rezonac na dvotaktno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoe 130 Napisano Jul 27, 2015 Svrati ponekad, 398 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM SMR 690 Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav, ima li neko ideju gde bi mogao da nadjem / napravim / kupim karbonske nosace (šelnu) za auspuh... treba mi za Ovalni Akrapovic a probao bih da izbegnem original posto je oko 60€ + shipping komad? Dejan iz novog sada mi rece da moze da uradi po porudzbini ali ide na more tako da bi bilo tek tamo za 30ak dana... DP.rs su mi dali korektnu ponudu ali mi dize cenu pravljenej alata / kalupa za nulti uzorak... svaka ideja / predlog dobrodosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vortex4borg 391 Napisano Octobar 16, 2016 Zainteresovan, 893 postova Lokacija: Skoplje Motocikl: Honda CBR 1000f Prijavi odgovor kao problematičan Trazim PAR auspuha za CBR 1000F Iz Skoplja sam, pa da ne putujem previse, cenio bih da nadjem nekoga sto je mozno blize. Leskovac mi je najblize? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladabajker 75 Napisano Octobar 18, 2016 Svrati ponekad, 262 postova Lokacija: NS Prijavi odgovor kao problematičan Da, ostali spominjani majstori su "gore vislje" od tebe dosta-svi u Vojvodini.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vortex4borg 391 Napisano Octobar 18, 2016 Zainteresovan, 893 postova Lokacija: Skoplje Motocikl: Honda CBR 1000f Prijavi odgovor kao problematičan Da, ostali spominjani majstori su "gore vislje" od tebe dosta-svi u Vojvodini.. Hvala na obavestenju, ali srecom sam nasao par novih auspuha od Yamahe R1 (2008g) ....... za samo 100e ...... Slika: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blackmamba 2 Napisano Decembar 9, 2016 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da, ostali spominjani majstori su "gore vislje" od tebe dosta-svi u Vojvodini..Hvala na obavestenju, ali srecom sam nasao par novih auspuha od Yamahe R1 (2008g) ....... za samo 100e ......Slika: Jel moze od drugog motora top? naravno ulaz da se prepravi ali mislim na same topove kako bi radilo od R1 na CBR ili sa nekog drugog motora ?? 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Toreador 692 Napisano Decembar 9, 2016 Drug član, 1117 postova Lokacija: BG Motocikl: BMW XR Prijavi odgovor kao problematičan Vazan je protok,obicno je isti za slicne kubikaze,tipa 750-1000.Ako je i oblik priblizan moze da se prepravlja.Idealno bi bilo i da je precnik slican. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blackmamba 2 Napisano Decembar 10, 2016 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Vazan je protok,obicno je isti za slicne kubikaze,tipa 750-1000.Ako je i oblik priblizan moze da se prepravlja.Idealno bi bilo i da je precnik slican. ok.hvala drug Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darkoniii 68 Napisano Decembar 12, 2021 Svrati ponekad, 104 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja dogovorio sa Torom da uradimo auspuh za beverly 500, kacim snimak kad bude. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjoleLO 1886 Napisano Decembar 12, 2021 Zainteresovan, 635 postova Lokacija: Loznica Motocikl: KTM Super duke GT Prijavi odgovor kao problematičan Samo ne Darko iz Maglica... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mbw201 24 Napisano Januar 23, 2022 U prolazu, 26 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan On 12.12.2021. at 23:25, DjoleLO je napisao: Samo ne Darko iz Maglica... Je l možeš da nam ispričaš svoje iskustvo? Ja sam prošle godine zvao Darka i odustao od saradnje jer mi se preko telefona učinio kao neko sa kim ne bi sarađivao. Nakon toga sam auspuh uradio kod Dragona iz Ade i jako sam zadovoljan... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojanh 141 Napisano Jun 27, 2023 Svrati ponekad, 332 postova Lokacija: Šid Motocikl: Suzuki GSXR 1000 K3 Prijavi odgovor kao problematičan Ko je preostao kao dobar majstor za auspuhe? Robert nazalost vise ne radi. Darko iz Maglica ima lose preporuke, citao sam temu na forumu. Vidim da hvale Dragon Adu i Andjela sa foruma. Trebalo bi da pazarim Yoshimuru Tri-Oval, ali je lonac zavaren za cev koja ide na izduvne grane, pa bih voleo da se lonac odsece od cevi i prepravi na 4 srafa, lepo i pedantno, da skidanje i montiranje bude sraf na sraf. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slammer 619 Napisano Jun 27, 2023 Usamljeni kauboj daleko od doma svog, 409 postova Lokacija: Leskovac - Novi Sad Motocikl: Yamaha FZ1 GT Prijavi odgovor kao problematičan Imas Toru iz Leskovca nama juznjacima poznat. Jako dugo pravi auspuhe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Master Z-ed 77 Napisano Septembar 22, 2023 Ko zna šta, 68 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam kod Ištvana u dragon adi radio 4 komada i prezadovoljan sam, lik je vrhunski majstor a radionica je apoteka, od alata nema šta nema i sve završi u danu. Kod Darka sam radio jedan i lepo je uradio i završio isti dan. Svaki naredni put je tražio da mu se ostavi motor na dan, dva a to za mene nije moguće. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mladenjanjusevic 108 Napisano Septembar 26, 2023 Svrati ponekad, 136 postova Lokacija: Bačka Topola Motocikl: Can Am Renegade 1000R XXC Prijavi odgovor kao problematičan Drage kolege motorasi, Da li imate nekog za preporuciti da pravi auspuhe za motore. Potrebno mi je da bude tu negde iz Vojvodine - moja lokacija ja Backa Topola pa je pozeljno da bude sto blize meni. Zvao sam Istvana - Dragon Ada ali mi je rekao da vise to ne radi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1213 Napisano Septembar 26, 2023 Zainteresovan, 789 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan @mladenjanjusevicNazalost mislim da u nasoj blizini nema ama bas niko vise... Bukvalno za sve se mora ici BG i jug... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćomi- 446 Napisano Septembar 26, 2023 Svrati ponekad, 223 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Ima jos Darko iz Maglića. Ili ga hvale, ili ga kude, sredinu nesto nisam vidjao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojanh 141 Napisano Septembar 30, 2023 Svrati ponekad, 332 postova Lokacija: Šid Motocikl: Suzuki GSXR 1000 K3 Prijavi odgovor kao problematičan Video sam kod Darka na oglasima nekoliko Race auspuha sa istim logom kao sto je Robert iz Ade nekad koristio...sad da li su to reparirani auspusi od Roberta ili je Darko preuzeo taj logo, ne bih znao reci, ali sam primetio te Race auspuhe kod njega na oglasima. https://novi.kupujemprodajem.com/kristina/svi-oglasi/1191560/1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjoleLO 1886 Napisano Septembar 30, 2023 Zainteresovan, 635 postova Lokacija: Loznica Motocikl: KTM Super duke GT Prijavi odgovor kao problematičan Taj Darko je nivo deteta 7 razred na casu OTO 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2458 Napisano Septembar 30, 2023 Drug član, 1210 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan On 26. 9. 2023. at 15:22, mladenjanjusevic je napisao: Drage kolege motorasi, Da li imate nekog za preporuciti da pravi auspuhe za motore. Potrebno mi je da bude tu negde iz Vojvodine - moja lokacija ja Backa Topola pa je pozeljno da bude sto blize meni. Zvao sam Istvana - Dragon Ada ali mi je rekao da vise to ne radi. MOLIM??? Loše vesti... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vasilijeknezevix 0 Napisano Jun 11 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Dali ima neko ololina novog sada da radi citave grane i top posto trazim godinu dana nmg naci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...