nntom 1540 Napisano Novembar 10, 2013 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan na zahtev predsednika Super fotka burdjane, naravno, ako izuzmemo predsednika (mufljuza) sa nje hehehe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fruitcake 478 Napisano Novembar 10, 2013 oddball, 1146 postova Lokacija: Alba Greca Motocikl: tri šrafa u nozi Prijavi odgovor kao problematičan Popsy, kakve su ti pojedine fotke ni Mekas ti nije ravan! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pustolov 1125 Napisano Novembar 10, 2013 Политички некоректан, 858 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Honda CB 1100 SF X - Eleven Prijavi odgovor kao problematičan znaci ipak je priznao?! На крају - да. Међутим, нисмо питали којешта, већ конкретно: ПРИЗНАЈ! Тако је сгватио да све знамо и лепо признао ...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 897 Napisano Novembar 10, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 2077 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Већ други пут због обавеза пропуштам ову вожњу .А све сам лепо испланирао али... Свака част свима и овима који су се попели и онима који ће се попети... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
danger 19 Napisano Novembar 10, 2013 U prolazu, 14 postova Lokacija: Zemun Motocikl: YAMAHA TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Да допуним Декија: Француз је одмах био сумњив, чинњенице су неумољиве: 1. Странац; 2. Говори не један него два језика?!? 3. Стално фотографише.... Једном речју, они све раде јавно да не би изгледало тајно. Акумулатор који је експлодирао оптерећен GPS - ом, локаторима и другом опремом их је дефинитивно одао... Гиле - danger се мало љутио што му нисмо одмах јавили, и таман када је хтео да обуче белу кошуљу.... Француз је ипак све лепо признао.... Francuz ispostovan po sistemu kljuc u ruke , da mu se javno izvinim sto nije moglo brze ! Pozdrav za Frau Elzu . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mootoograf 360 Napisano Novembar 10, 2013 Svrati ponekad, 225 postova Lokacija: Aranđelovac-Beograd Motocikl: BMW 1200 GSA,BMW R 850R ,Honda PCX 125, Liberty 125,Keeway Logic 125,Tomos APN6 Prijavi odgovor kao problematičan Prvo da pohvalim kompletnu organizaciju za bezbednost i organizovanost. Malo mi je teze palo da vozim od 60-70 do Lazarevca, ali tako se mora zbog velicine grupe. Uvek ima onih brzih sto obilaze kolege na metar, pa da nebi doslo do cepanja, bolje za prvi deo dana ovako. I pored spore voznje imalli smo dva incidenta, u kojima niko nije bio teze povredjen. U prvom je kolega sa Viragom ispravio krivinu, zamislio se, i na srecu lakse pao, pocepao farmerke i ponos. Motor se zaustavio pre ostre padine, i odmah se nastavilo. Sto se tice drugog incidenta, Francuz sa devojkom Austrijankom na Africi je imao problem sa akumulatorom. Naime eksplodirao je. Svi pokusaju da se ozivi su propali ( upalili ga na kleme sa drugog motora ) i cim smo skinuli on se iskljucio. Opcije su bile da nadjemo slican ili da ga slepujemo ( u kombiju ) do Beograda. Fenomenalni momci iz Arandjelovca su se ponudili da ga prevezu u kombiju do BGD-a, a za svaki slucaj dali su nam telefon decka iz Arandjelovca koji nam je rekao da ima slican akumulator ali od 9 ampera. E sad, vecanje da li kombi ili 3800 za nov Vartin akumulator. Naravno stavljamo Francuza na motor i Pustolov i ja hitamo do Arandjelovca. Pronalazimo radnju decko je extra. Radnja je Still komerc tel 063-62-22-51. Ako neko prolazi tamo, ima decko sve sto treba, a mi cemo se vratiti ponovo kod njega sledeci put i to sa vise drugara, taj put mi castimo. Sipa nam tecnost u celije i objasnjava da tih 4-5 amp nije problem ako ne pali dodatna opterecenja. Akumulator je manji kapacitetom i velicinom, vise za skutere. Plus i minus su kako treba, kupuje ga Frenchi ali moramo da cekamo 15-20 min dok se ne zakuva unutra, i zatvori poklopac od celija. Ajmo na kafu ali gde, ko ce sad da se oblaci pa ponovo na motor do kafica pa trk nazad. Medutim, decko iz radnje kaze ma ajte bre ljudi skuvacu Vam kafu. Kakvu obicnu, espresso, kratki dugi ? Francuz bez teksta... kaze dosao je u Srbiju na 2-3 dana i ostao je 35. Bio je u cetrdeset zemalja po svetu, svuda sa motorom. Ali niko nema takvu gostoprimljivost i spremnost da se pomogne kao mi ovde. Srbija je, kaze, nesto najbolje u ljudima sto je ikada video. I samo vreme provedeno ovde govori samo za sebe. Krecemo nazad, i kad stigosmo ono 30 kolega ceka sa njim akumulator. Cekaju i organizatori - Respect - stavljamo i pali ko mina. Gile ( danger) je zabavljao mladu Austrijanku dok se muz ne vrati ... ako se vrati. Kaze nece sestro nista tebi da fali sa nama kolezama, ako dodje do sranja ti si moja. Salu na stranu, odosmo u Babinu reku na klopu. Inace Franuz nam je rekao da vec 35 dana svaki dan jede cevape. Toliko su mu se svideli. Otisli smo poslednji, tek oko 19.30h, stigli oko 21 i sretno se rastali. Sve u svemu i bez pentranja na planinu bio je zanimljiv dan !!! Decko na slici je Sloba imace moj drugar i radnik u Still komercu,drago mi je sto je sa akumulatorom sve proslo OK.Da nije... moj kombi je bio pripravan da intervenise. Bilo ko da ima neki problem sa motorom u mojim krajevima moze me slobodno pozvati. Ko nema moj broj evo ga 063/612-415 Pozdrav. p.s. fotke kasnije 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fruitcake 478 Napisano Novembar 10, 2013 oddball, 1146 postova Lokacija: Alba Greca Motocikl: tri šrafa u nozi Prijavi odgovor kao problematičan znaci ipak je priznao?! pa vidi, kada ga je Deki vozio do Arandjelovca po akumulator par krivina je malo vise zalomio i ovaj sve sam poceo da prica. wikileaks je slikovnica u odnosu na to sta je francuz sve priznao. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mootoograf 360 Napisano Novembar 10, 2013 Svrati ponekad, 225 postova Lokacija: Aranđelovac-Beograd Motocikl: BMW 1200 GSA,BMW R 850R ,Honda PCX 125, Liberty 125,Keeway Logic 125,Tomos APN6 Prijavi odgovor kao problematičan Evo fotografija al` na FB. ima ih oko 200 pa mi bilo lakše da postavim tamo.Svako od učesnika ima bar dve i više fotografija.Pronađite se ili što bi mi "mladi" rekli TAGUJTE se.Kad pronađem vremena izbaciću neke i ovde.Ako neko nema FB.a želi fotografije nek' mi se obrati preko p.p. poslaću mu/joj u punoj rezoluciji da može i poster u sobu da stavi https://www.facebook.com/pedja.miric/media_set?set=a.10201657271347128.1073741832.1639621367&type=3 10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pustolov 1125 Napisano Novembar 10, 2013 Политички некоректан, 858 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Honda CB 1100 SF X - Eleven Prijavi odgovor kao problematičan Evo fotografija al` na FB. ima ih oko 200 pa mi bilo lakše da postavim tamo.Svako od učesnika ima bar dve i više fotografija.Pronađite se ili što bi mi "mladi" rekli TAGUJTE se.Kad pronađem vremena izbaciću neke i ovde.Ako neko nema FB.a želi fotografije nek' mi se obrati preko p.p. poslaću mu/joj u punoj rezoluciji da može i poster u sobu da stavi https://www.facebook...39621367&type=3 Немам речи - БРАВО И ХВАЛА! И репортерски, и апарат, и кадар - и око и рука, и искуство и професионализам. И свако испоштован. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4938 Napisano Novembar 11, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 6023 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan @ mootoograf Evo video koji sam obećao. Nije ništa posebno, čisto da se proba nova kamerica. Nadam se da dočarava barem delić atmosfere od subote Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1891 Napisano Novembar 11, 2013 Drug član, 2869 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Svak čast za fotke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lemy 1061 Napisano Novembar 11, 2013 Drug član, 1081 postova Lokacija: Novi Sad-Sabac Motocikl: Suzuki DR-Z400, KTM 790 adventure Prijavi odgovor kao problematičan Evo fotografija al` na FB. ima ih oko 200 pa mi bilo lakše da postavim tamo.Svako od učesnika ima bar dve i više fotografija.Pronađite se ili što bi mi "mladi" rekli TAGUJTE se.Kad pronađem vremena izbaciću neke i ovde.Ako neko nema FB.a želi fotografije nek' mi se obrati preko p.p. poslaću mu/joj u punoj rezoluciji da može i poster u sobu da stavi https://www.facebook...39621367&type=3 Svaka cast ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
paja021 40 Napisano Novembar 11, 2013 U prolazu, 81 postova Lokacija: VAROŠ NOVOSADSKA Motocikl: PAN EUROPEAN Prijavi odgovor kao problematičan (Powered by frubar.net) 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Beogradski Fantom 37 Napisano Novembar 11, 2013 2T tuner, 170 postova Lokacija: Beograd, Kotez Motocikl: Malaguti Phantom F12 LC, Malaguti Madison RS250 Prijavi odgovor kao problematičan Odlicne fotografije, a snimak je verno preneo atmosferu u kojoj je protekao jedan sjajno proveden dan. Jos jednom hvala organizatoru i svima koji su ucestvovali. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1434 Napisano Novembar 11, 2013 Drug član, 1952 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Dobe fotke ali kafana izgleda vrhunski! Voleo bih jednom da svratim tamo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Salez 39 Napisano Novembar 11, 2013 U prolazu, 89 postova Lokacija: Beograd/Rušanj Motocikl: BMW K 1200 S Prijavi odgovor kao problematičan Extra dan i prelepo iskorisceno vreme..hvala svima drugari i svaka cast za slike iii snimak koji ce me podsetiti na 9 novembar 2013... Evo par fotki i od mene 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Novembar 11, 2013 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Prvi put na Ostrvici..... vozio se sa Milošem (VShomi) od Smedereva preko Mladenovca i Arandjelovca do Garaškog jezera, gde smo sačekali kolonu. Iz priča sam znao da je uspon zaheban.... pa sam otišao kod drugara u EU (Madjarska) na visinske pripreme: A onda spremio kapu i djojzluke i krenuo na pohod: Stigao sam ..otprilike , dovde : Pogledao i shvatio da posle treba neko i da siđe dole: Znači, sišao sam dole PRVI..tj. dok sam još mogao da se vratim, a da se ne kotrljam .. Kad tamo ..staramajka spremila razne đakonije: E tu je već proradila ZVER (Tazz) u meni ........ UPOZORENJE....SLEDEĆE FOTOGRAFIJE OSTRVICE NISU ZA ONE KOJI IMAJU SLAB ŽELUDAC... : 1.) Lepinja sa domaćim kajmakom i Ostrvicom 2.) Domaća gibanica sa Ostrvicom 3.) Domaći uštipci sa slatkim prelivom i Ostrvicom 4.) Domaća kafa (bez šećera- grka) sa Ostrvicom 5.) Domaća pita sa orasima i Ostrvicom I za kraj...najslađi desert za nas STeneraše.... ukakila se Afrika , a afros roni suze za lominom Sve u svemu..."nisam se popeo , al sam se odlično proveo"... 17 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Novembar 11, 2013 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Kako ja ne videh tu pitu sa orasima?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Novembar 11, 2013 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan U stvari... sad znam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fruitcake 478 Napisano Novembar 11, 2013 oddball, 1146 postova Lokacija: Alba Greca Motocikl: tri šrafa u nozi Prijavi odgovor kao problematičan tja Vlado, pa morao sam da ti poziram malo posto je to jedinstvena prilika da vidite pokvarenu Afriku 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Novembar 11, 2013 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan tja Vlado, pa morao sam da ti poziram malo posto je to jedinstvena prilika da vidite pokvarenu Afriku @kolačiću ne znam kome je bila jedinstvena prilika....a ja imam , ceo album...čak i tvoja je tamo @lalajko nisam sve smazo, strine mi 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ceda i Bojana Jovanovic 2 Napisano Novembar 12, 2013 U prolazu, 20 postova Lokacija: Arandjelovac Motocikl: Honda CBR 600 F4 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima Evo malo voznje jeste amaterski snimak ali potrudicemo se da sledeci put bude bolje! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Novembar 13, 2013 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Toliko motora...toliko ljudi...a samo par njih izbacise fotke ...sta se ceka ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
v-shomy 17 Napisano Novembar 13, 2013 U prolazu, 33 postova Lokacija: Beograd Motocikl: dl1000k8 Prijavi odgovor kao problematičan Prvi put na Ostrvici..... Ispravka Prvi put pod Ostrvicom.... A svaka čast i onim ženama i deci i starcima koji su se popeli. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Novembar 13, 2013 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Prvi put na Ostrvici..... Ispravka Prvi put pod Ostrvicom.... A svaka čast i onim ženama i deci i starcima koji su se popeli. Rekoh ti , da imam fobiju od visine... A kad mi covek pokaza kuda moram da prodjem ... odjednom sam osetio snazan bol u predelu prepona ..da se popnem gore. Vazno je ucestvovati i posle dobro ruckati ... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...