BusMan 2025 Napisano Octobar 3, 2009 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Alo, kolege sa RD07, trebalo bi da postavite ovde svoje misljenje! http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=99999999&topic=33902.0 Mi nismo objektivni, samo se hvalimo, pa bolje drugi neka pisu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano Octobar 5, 2009 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan Hej drugari... nakon shto sam poshteno "izvatao" komshinu (BusMan) Afriku na okupljanju u subotu mozak se fokusirao i zaboravio sve ostalo... ne vredi mi da gledam RD03 ili 04... jednostavno moram uzeti RD07 pa kad izbacim to iz sistema (i odem do Indije or something) razmishljacu o ostalim motorima ali! u oglasima ima ukupno 3 RD07 i sve koshtaju oko 3900 evra... i na Ubu ima neka zelena ali ne znam cenu.. uglavnom, dok chekam finansije pokushavam da odluchim dal' da doterujem iz CH, D, UK ili IT ili da kupim kod nas u sred zime kad se cene malko spuste.. ipak mi je 4k evra previshe... dao bih da imam jer tu afriku kupujem srcem a ne mozgom.. posle cu razmishljati shta je pametno kad se navozam na njoj npr ovako neshto bih rado posedovao (stoji u bjb oglasniku za 3900evra): ali radije za ove pare : link 1 mnooogo km link 2 link 3 link 4 link 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zogu 45 Napisano Octobar 5, 2009 Zainteresovan, 589 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan ali! u oglasima ima ukupno 3 RD07 i sve koshtaju oko 3900 evra... i na Ubu ima neka zelena ali ne znam cenu.. uglavnom, dok chekam finansije pokushavam da odluchim dal' da doterujem iz CH, D, UK ili IT ili da kupim kod nas u sred zime kad se cene malko spuste.. ipak mi je 4k evra previshe... dao bih da imam jer tu afriku kupujem srcem a ne mozgom.. posle cu razmishljati shta je pametno kad se navozam na njoj Baci pogled i UK: http://www.autotrader.co.uk/search/results/usedbikes/postcode/w93ng/make/honda/model/africa_twin/quicksearch/true?logcode=q http://motors.shop.ebay.co.uk/Cars-Motorcycles-Vehicles-/9800/i.html?_nkw=honda%20africa%20twin&_catref=1&_dmpt=UK_Motorcycles&_fln=1&_sac=1&_ssov=1&_trksid=p3286.c0.m282&Vehicle%2520Type=Tourer%7CEnduro%252F%2520Supermoto%2520%2528road%2520legal%2529%7C! http://www.motorcyclenews.com/MCN/bikesforsale/searchresults/?N=191%20146%204294043321&Ntx=mode%20matchallpartial&Ntk=site&Ntt= Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zemunac 3 Napisano Octobar 5, 2009 Zainteresovan, 726 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Ona crna sa naranđastim šarama RD 07 iz '95g. za 1950e...dok se dotera, min 2500e a za te pare ovde sedmice nema pa nema!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano Octobar 5, 2009 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan e da, i to sam hteo da pitam.. njihove cene su obichno bash dobre... i funta je oslabila... moram sa Vld-om da vidim koliko je koshtao uvoz itd... koliko sam skapirao iz italije su dosta akani motori, iz shvice super ochuvani, nemachka malo jacha sa cenama ali ok motori a za englesku ne znam nishta... e sad... mozhda i ove gore informacije nisu bash najtachnije.. npr moj TA je iz italije i bio je u odlichnom stanju kad sam ga uzeo.. a evo shta sam ja gledao u uk: http://www.xrv.org.uk/forums/bikes-sale-wanted/40123-selling-my-750-a.html ali ove dve (prodate) shto su dobro izgledale... uf uf uf: £2150 £2350 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano Octobar 5, 2009 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan Ona crna sa naranđastim šarama RD 07 iz '95g. za 1950e...dok se dotera, min 2500e a za te pare ovde sedmice nema pa nema!! ova crna je stvarno BEST BUY! treba se provozati.. jbg... kod nas se uvek gleda cena plus uvoz.. pa ja je kupujem u srbiji od srbina.. shto ja moram da razmishljam o ceni uvoza i njegovoj zaradi.. jbg.. kad se kod nas nisu vozile afrike pre 10 i 20 godina u velikom broju pa da mozhemo i mi medjusobno da uzimamo prvu i drugu ruku... ali definitivno ostaje da je jeftinije uvesti i voziti nego kupiti kod nas.. ali da je cimanje i rizik, stoji... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zemunac 3 Napisano Octobar 5, 2009 Zainteresovan, 726 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Da sam proletos znao šta hoću, kako i gde mogu kupiti, odmah bih keširao cca 2500e i imao RD 07 iz '94-'95g. Bilo bi peripetija ali ovako bez njih za te pare samo nešto lošije može ovde! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano Octobar 5, 2009 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan Vaistinu ;D nadam se najboljem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zogu 45 Napisano Octobar 5, 2009 Zainteresovan, 589 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan e da, i to sam hteo da pitam.. njihove cene su obichno bash dobre... i funta je oslabila... moram sa Vld-om da vidim koliko je koshtao uvoz itd... Nije nikakav problem uvoz iz Engleske, moja Aprilia je uvezena iz Engleske. Ako ti treba kontakt posalji PP, cena dovoza bi trebalo da bude do 400 EUR. Motori su malo vise zardjali nego iz ostalih pomenutih zemalja, obicno su cevi izduva skroz propale, znaci obrati paznju na koroziju, tamo je velika vlaznost. Posto su veoma strogi zakoni za dobijanje MOT-a motori su jako dobro odrzavani i redovno servisirani. Naravno motori kojima istice ili je istekao MOT su jeftiniji, narocito na ebay-u moze da se kupi jako povoljno, ali tu treba paziti, obavezno treba cekati kraj licitacije, onda si siguran da je motor regularan. Ti motori bez MOT-a u vecini slucajeva imaju problem sa kocnicama, elektrika ili slicni sitniji kvarovi koji se lako resavaju i obicno je to napisano, tako da ih ne treba izbegavati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zema 214 Napisano Octobar 5, 2009 Svrati ponekad, 423 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Yamaha FZS 1000 , Beverly 250 ie Prijavi odgovor kao problematičan Evo jedna lepa, ali nije na prodaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Octobar 5, 2009 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Hej drugari... nakon shto sam poshteno "izvatao" komshinu (BusMan) Afriku na okupljanju u subotu mozak se fokusirao i zaboravio sve ostalo... ne vredi mi da gledam RD03 ili 04... jednostavno moram uzeti RD07 pa kad izbacim to iz sistema (i odem do Indije or something) razmishljacu o ostalim motorima Komshija GOTOV SI ! Paj` samo da ti devojcica ne postane ljubomorna. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano Octobar 5, 2009 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan @zogu hvala na informacijama... opet sam malo pametniji zahvaljujuci forumu @Aleksandra jes lepa, gledao sam takvu kod lakija u NS... ali ipak mi kolena bolje "pasuju" na RD07... na RD04 udaram u tank plus, kad vec jurim dechachki san, bolje da zapucam ka 7ici.. pa cu posle razmishljati kako da nateram jedan bubreg opet da izraste @BusMan jadna ona... ceo dan svaki dan, ko o chemu, ja o africhkoj kraljici ... poludece pored mene sreca pa voli da se vozi evo ti broj, javi se od srede da provozamo krug po kraju 063/336-500 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Free 41 Napisano Octobar 6, 2009 Svrati ponekad, 327 postova Lokacija: Valjevo Prijavi odgovor kao problematičan Naj verovatniji problem koji moze da ti se pojavi na Africi iz Engleske su trule felne!, To im je mana i pojavljuje se i u suvljim zemnjama kamo li u Engleskoj koja je ostrvska zemlja i sam vazduh je slan. A ako ti se to desi eto ti razlike koju ces morati da doplatis do realne cene, bandasevi su jako skupi. Postoje i ostali rizici kupovine na slepo, moze sto stvari da ne valja. Konkretno sa Engleskom je problem kao sto Zogu rece bas to sto su motori jako zardjali, mozda ne svi ali vecina, pogledaj malo po netu i videces na nekim krupnim kadrovima kakvi su srafovi, grane, felne... Mozda pogodis na dobru Afriku gore, al problem je ako pogodis na losu, sto je verovatnije s obzirom na godine provedene u takvim uslovima, a na slikama se mnoge stvari ne vide i Englezi nisu tako posteni kao Nemci da ti kazu sta je i kako je. A kad kupis i kad stigne onda nema vracanja, to ti je sto ti je. Zbog toga je od VELIKA prednost kad dodjes kod coveka, pregledas motor, probas, vidis i na kraju ako to nije to kazes " necu, hvala" ... Mogucnost izbora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zema 214 Napisano Octobar 8, 2009 Svrati ponekad, 423 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Yamaha FZS 1000 , Beverly 250 ie Prijavi odgovor kao problematičan Stigli creshbarovi. Pratim Shejtana u stopu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zemunac 3 Napisano Octobar 8, 2009 Zainteresovan, 726 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast ali i svaka čast ko ih je pravio jer se napred drže na dva uporišta a ne ko moja samo na jednom!! Ma, vaka čast i na izgledu motora, stvarno je lepa Afrika... Zanimljiv dodatak na sic za suvozača još samo parče stiropora sa sunđerom, presvučen crnim skajem i zalepljen na poklopac kofera za naslon leđa... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Octobar 8, 2009 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Stigli creshbarovi. Pratim Shejtana u stopu. Ajd ti lepo kod farbara pa prefarbaj ovo tvoje celjade Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Octobar 8, 2009 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Aleksandra Ko je proizvodjzac ovih creshbarova? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6430 Napisano Octobar 8, 2009 Enduraš, 6393 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Proizvodjac je Riky Cross, model Rally Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 355 Napisano Octobar 9, 2009 - enduro sector -, 2147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Zar "rally" ne idu skroz oko fara ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano Octobar 9, 2009 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan hej sektashi.. jedno pitanjce... http://www.parkers.co.uk/motorbikes/used-prices/Valuation.aspx?plate=71&deriv=4736 el ovo istina? nikako da nadjem pouzdan info oko cene afrike kad je bila u salonu, nova... Honda XRV750-Y 2003/52 Original Price £5,799 jer ako je ovo bila cena nove kad je kupljena/registrovana 2003... kako sme polovna da koshta toliko? link Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Octobar 9, 2009 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pa jednostavno je .. ne proizvode se više Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Octobar 9, 2009 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan I novo "grunfovanje" oko Afrike... http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=43079.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Octobar 9, 2009 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan hej sektashi.. jedno pitanjce... http://www.parkers.co.uk/motorbikes/used-prices/Valuation.aspx?plate=71&deriv=4736 el ovo istina? nikako da nadjem pouzdan info oko cene afrike kad je bila u salonu, nova... Honda XRV750-Y 2003/52 Original Price £5,799 jer ako je ovo bila cena nove kad je kupljena/registrovana 2003... kako sme polovna da koshta toliko? link Tad je funta bila 1.5 Euro, depresijacija dolara, globalni rast cijena i sl. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zema 214 Napisano Octobar 9, 2009 Svrati ponekad, 423 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Yamaha FZS 1000 , Beverly 250 ie Prijavi odgovor kao problematičan Zadnja cena 8.500 Eura za nov 2003 godine.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano Octobar 9, 2009 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan ^ e sad.. jbg.. DEM u EUR i ostalo... ko zna koliko je taj motor vredeo kad se prodavao nov.. ali pokushavam da skapiram koliko para je realno stanje za 10 godina stare motore... 4000 evra ili 3500 ili 3000... uglavnom bavim se glupostima dok chekam uplatu kojom pazarim afriku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...