shejtan 378 Napisano Septembar 14, 2009 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan I mene zanimaju utisci, i ja imam Mitas i stvarno je krajnje neprijatno po kisi Ti platio kiselu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Septembar 14, 2009 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan I mene zanimaju utisci, i ja imam Mitas i stvarno je krajnje neprijatno po kisi Ti platio kiselu Ako bude kishe sutra im pravimo prezentaciju i jednih i drugih guma, ali moraju da plate i salatu sa lepinjom iz "Asterix-a"... ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hacky 909 Napisano Septembar 14, 2009 Zainteresovan, 572 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj oce kafu, ovaj kiselu...evo sad i salata...dok doguramo do sutra izacice nas jeftinije da montiramo sami Anakee, sa sve gorivom do Osijeka ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Septembar 14, 2009 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan bolje montiraj lepinje iz asterixa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Septembar 14, 2009 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj oce kafu, ovaj kiselu...evo sad i salata...dok doguramo do sutra izacice nas jeftinije da montiramo sami Anakee, sa sve gorivom do Osijeka ;D Ili da nas odvedes kod tebe u kafanu, mozda dobijes rabat na kolicinu...necemo da vodimo Mishu-Pei da razbije shank glavom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hacky 909 Napisano Septembar 14, 2009 Zainteresovan, 572 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ajlsi vatajkendu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thelord 98 Napisano Septembar 14, 2009 Stomatolog na motoru, 1522 postova Lokacija: NBGD Motocikl: Transalp XL600V-X Prijavi odgovor kao problematičan Da ne bude da nisi znao kako salata izgleda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zema 214 Napisano Septembar 14, 2009 Svrati ponekad, 423 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Yamaha FZS 1000 , Beverly 250 ie Prijavi odgovor kao problematičan Ajd doci cu i ja, bice zanimljivo. Jos malo sam isprobao gume i za krivine su neverovatne, motor sam pada u krivinu ali ne u negativnom smislu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Septembar 15, 2009 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ja dolazim u subotu svakako u BGD. Jel može neko da mi kaže gde da u BGD kupim Anakee? I koliko otprilike dukata da odvojim? ... jel i montiraju? Pa da se lepo vratim sa novim gumama... Razmišljao sam o svakakvim gumama, ali mislim da na njima baš ne treba štedeti... pa nek ide život Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zekazmaj 16 Napisano Septembar 15, 2009 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Zemun Motocikl: BMW R1100GS Prijavi odgovor kao problematičan Mozda sam i ja slobodan u subotu pa cu da navratim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6126 Napisano Septembar 15, 2009 Svakom po zasluzi, 12439 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Teško Jageru da ćeš naći u Bgd Anakee...znam da su ljudi išli u Osijek po njih. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Septembar 15, 2009 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Mozda sam i ja slobodan u subotu pa cu da navratim Ajde, ajde .. prijavi se ovde: http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=40274.0 Teško Jageru da ćeš naći u Bgd Anakee...znam da su ljudi išli u Osijek po njih. Uh, dovraga ... pa ništa, ima li neko adresu ili neki kontakt te prodavnice u Osijeku? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6126 Napisano Septembar 15, 2009 Svakom po zasluzi, 12439 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Zovi Gremlina na mob. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Septembar 15, 2009 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zovi Gremlina na mob. Jager imas PP sa instrukcijama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zekazmaj 16 Napisano Septembar 15, 2009 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Zemun Motocikl: BMW R1100GS Prijavi odgovor kao problematičan Mozda sam i ja slobodan u subotu pa cu da navratim Ajde, ajde .. prijavi se ovde: Uh zabunio sam se ja sam slobodan u nedelju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Septembar 15, 2009 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Jager imas PP sa instrukcijama. Hvala, Gremline Uh zabunio sam se ja sam slobodan u nedelju A, jeeee.... pa daj izvuci se u tu subotu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zekazmaj 16 Napisano Septembar 15, 2009 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Zemun Motocikl: BMW R1100GS Prijavi odgovor kao problematičan Jager imas PP sa instrukcijama. Hvala, Gremline Uh zabunio sam se ja sam slobodan u nedelju A, jeeee.... pa daj izvuci se u tu subotu... Da je posao ja bi se izvukao. Svadba kod jednog nam clana koga necu da imenujem. Samo cu sve najbolje da mu pozelim hehe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Septembar 15, 2009 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Da nije mozda Afrikanac ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rope34 12 Napisano Septembar 22, 2009 Svrati jednom-dvaput nedeljno, 78 postova Lokacija: Srbija, Subotica Motocikl: Suzuki DR800s BIG (SR42) Prijavi odgovor kao problematičan Danas su mi stigle gume iz Novog Sada, Continental Trail Attack. Uz gume stigao mi je i poklon, rukavice majca i kapice za ventile sa grbom Contija. Imao sam Bridgestone Trail Wing iz 2004 , jesenas su bile skoro neistrosene, sad posle 12.000 predjenih km ostalo je jedva 2 mm share i pocele su dosta da proklizavaju kao da su od plastike i to pri kocenju i saltanju u nizi prenos, mislim na zadnju gumu. A gde tacno u NS se prodaju continental gume a salju ih na adresu? Interesuju me tkc80. Sorry za off.. Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Septembar 22, 2009 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Danas su mi stigle gume iz Novog Sada, Continental Trail Attack. Uz gume stigao mi je i poklon, rukavice majca i kapice za ventile sa grbom Contija. Imao sam Bridgestone Trail Wing iz 2004 , jesenas su bile skoro neistrosene, sad posle 12.000 predjenih km ostalo je jedva 2 mm share i pocele su dosta da proklizavaju kao da su od plastike i to pri kocenju i saltanju u nizi prenos, mislim na zadnju gumu. A gde tacno u NS se prodaju continental gume a salju ih na adresu? Interesuju me tkc80. Sorry za off.. Pozz http://shop.motobox.rs/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Septembar 22, 2009 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, ajde dajte mi neki savet... od prvog dana kada sam kupio Afriku, a prešao sam oko 4500km već sa njom, sve radi savršeno. Jedino me NERVIRA poprilično pucanje iz izduva, u momentima kada skinem gas i kočim motorom. Nije to sad neko sitno prduckanje pa da ga ne primećujem, već ono BAŠ okida... Šta je mogući uzrok tome i da li to može da se na neki način izbegne? Provozao sam jedan krug i Lenčuginu RD03, njegova isto puca. Doduše, značajno manje nego moja ali puca. E sad, šta tu treba menjati? Izduv? Štelovati karburatore? Paljenje? POMAGAJTE Hvala unapred! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6126 Napisano Septembar 22, 2009 Svakom po zasluzi, 12439 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Kad već puca, ugradi nišan. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Septembar 22, 2009 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Kad već puca, ugradi nišan. ;D I duži redenik Ajde bre, ozbiljno sam pitao ;D ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6126 Napisano Septembar 22, 2009 Svakom po zasluzi, 12439 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Štelovanje karburatora i ventila Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Septembar 22, 2009 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ako puca, ali bas da puca na vecim obrtajima, tj preko 3.000 onda cut-off ventili, koji treba da prekine dovod goriva kada nije zavrnut gas a masina se vrti preko 3.000 obrtaja. http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=28721.msg613654#msg613654 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...