Shuster 151 Napisano Novembar 15, 2023 Svrati ponekad, 242 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Opet Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Evo jednog ocuvanog primerka RD04 Cena 3200 eur Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
тене рас 215 Napisano Novembar 22, 2023 Svrati ponekad, 165 postova Lokacija: Бор Motocikl: Yamaha XTZ660 Tenere Prijavi odgovor kao problematičan 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
XRV RD04 34 Napisano Decembar 13, 2023 U prolazu, 38 postova Prijavi odgovor kao problematičan On 4. 1. 2023. at 16:01, ČIČA956 je napisao: Jesi zadovoljan amortizerom kako služi . Morao sam odvoziti koji km -8000- da bih ocijenio rad amortizera poslije reparacije.Mislim da je majstor Tesic GM odradio posao kako treba, a imam jos jednu godinu garancije.Amortizer funkcionise i nema na njemu nikakvog ulja.Za sada sam zadovoljan mada po savjetu majstora izbjegavam voznju udvoje,i vise ne pozivam prvi drustvo da se vozimo kao ranije ;)pozdrav 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Justicije 323 Napisano Decembar 21, 2023 Svrati ponekad, 324 postova Lokacija: Zemun Motocikl: CRF 1000L Africa Twin, Moto Guzzi V85TT Prijavi odgovor kao problematičan Društvo, drugar ima originalne Honda bočne kofere za Africu 1000 Advanture Sports. Ako nekoga interesuje, javite se porukom pa ću mu preneti kontakt. On nije na forumu pa me zamolio da postavim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Februar 12 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Da se upisem.. 10 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2384 Napisano Februar 12 Andragog, 4959 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Čestitamo, do pezije i dalje...!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Februar 13 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, srbac je napisao: Čestitamo, do pezije i dalje...!!! Tu je ona vec godinu dana, i lepo smo se vec upoznali, ali sad je sredjena sitnicama.. Vizir, prednji migavci, sijalice led, ovi dodaci na ramu kod pumpe i kocnice.. sad cekamo lepo vreme da se vozamo.. 5 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
plumber.ns 312 Napisano Februar 13 Zainteresovan, 379 postova Lokacija: Nov' Sat / Vojvodina Motocikl: Adventure sports 750 Prijavi odgovor kao problematičan 1999 godište lepotica, vijam i ja africu, ali mi je jedna slična pre mesec dana pobegla , a bila na oglasima. Super je delovala , nije bila ni skupa. Ali eto, primoran sam sada da vijam po evropi. Ovi naši "uvoznici" rade samo švicu, a tamo ih baš nema mnogo. Francuska je majdan, niko ih ne dovlači. Nije popularna kao GS.... Ja je ipak želim jako. Javiću se uskoro na temi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Februar 14 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
plumber.ns 312 Napisano Februar 15 Zainteresovan, 379 postova Lokacija: Nov' Sat / Vojvodina Motocikl: Adventure sports 750 Prijavi odgovor kao problematičan Hallo Africa tell me how you doin' Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
plumber.ns 312 Napisano Februar 21 Zainteresovan, 379 postova Lokacija: Nov' Sat / Vojvodina Motocikl: Adventure sports 750 Prijavi odgovor kao problematičan Društvo jel ima negde kod nas da se kupe progrip one"harmonike" gumene za vile ? (Pro-Grip 2510). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2105 Napisano Februar 21 Drug član, 788 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan Погледај сајт www.wemoto.uk биле су у понуди неколико боја. Овде код нас их нисам виђао… 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
plumber.ns 312 Napisano Februar 21 Zainteresovan, 379 postova Lokacija: Nov' Sat / Vojvodina Motocikl: Adventure sports 750 Prijavi odgovor kao problematičan Mislio sam pre na motolend ili slicno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7642 Napisano Februar 21 Drug član, 2920 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Zovi redom, sad sam ja za neke opruge, samo ih pozovem ima-nema, hvala prijatno. Ko bi to obisao sve. U zadnje vrijeme Kompp co mi je nekako najpristupacniji s cijenamaПослато са 2303CRA44A помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1773 Napisano Februar 21 Drug član, 1353 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Društvo jel ima negde kod nas da se kupe progrip one"harmonike" gumene za vile ? (Pro-Grip 2510).Nema pro grip ali ima Ariete i Kyoto u motobike iz Kaća u raznim dimenzijama i bojama: Gume vila MOTOBIKESHOP.RS Sent from my SM-A705FN using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deys 41 Napisano Mart 7 Svrati ponekad, 106 postova Lokacija: bgd.... lazarevac Motocikl: Africa twin rd04, cfmoto,tomos Prijavi odgovor kao problematičan Afrikanci jel se ko ponovio sa obucom tjst gumama za Afriku.. , trenutno su mi mitas teraforce 90/90 r21 i 140/80 r17 posle pune 3 godine doslo za zamenu ali vise nema zadnjih 140/80 r17 samo 130 sirine ..dvoumim se da li uzeti ipak je 140 bila zadovoljavajuca zence , tank,dva bocna ,centralni kufer i ja..o ostalim nekim markama poput heidnau koje su nekad bile hit sad su cene uzas kao da vozim gs a ne afiku 32+ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7642 Napisano Mart 7 Drug član, 2920 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Uzmi 150-70 17 boljeПослато са 2303CRA44A помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deys 41 Napisano Mart 9 Svrati ponekad, 106 postova Lokacija: bgd.... lazarevac Motocikl: Africa twin rd04, cfmoto,tomos Prijavi odgovor kao problematičan On 7. 3. 2024. at 15:54, Bigor je napisao: Uzmi 150-70 17 bolje Послато са 2303CRA44A помоћу Тапатока Koju marku? Da ne bude presiroka za felnu 3.5? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Libero 2153 Napisano Mart 9 MiNistrY oF SillY WaLkS, 2096 postova Prijavi odgovor kao problematičan On 7.3.2024. at 15:54, Bigor je napisao: Uzmi 150-70 17 bolje Ovo ne radi dobro, ''marka'' u tvom pitanju je nebitna jer ovo nije odgovarajuća mera za tu felnu. Pečurka na ovoj širini (150) se ne otvara u odgovarajućoj meri, ne dobija se projektovani profil i guma se protivi obaranju motora a motor teži da se ispravi u krivinama. Moram te razočarati, ispravna je samo originalna mera (140/80/17), ne odgovara ni 130 ni 150. A tačno je da je moguće namontirati svašta... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AnteK 596 Napisano Mart 9 (promenjeno) Drug član, 1360 postova Lokacija: okolica Osijeka, RH Motocikl: Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, deys je napisao: Koju marku? Da ne bude presiroka za felnu 3.5? Evo ti tablice koja širina/visina gume može na koju felgu. STD je standard/preporuka. S tim da se gume jednakih dimenzija a različiti modeli mogu razlikovati u širini ( kad je namontirano ) i do max. 1 cm. Motorcycle Rim Width Tire Size Chart WWW.SCRIBD.COM Tire/Wheel Fitment RIDEWRIGHTWHEELS.COM Use this table to determine the tire size that can fit your rim. Front Wheel 16" Tire Size Rim (inch) 110/90-16 2.15 - 3.00 120/80-16 2.50 - 3.00 130/70-16 3.50 - 4.00 130/90-16 2.50 -... Promenio Mart 9 član AnteK Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deys 41 Napisano Mart 10 Svrati ponekad, 106 postova Lokacija: bgd.... lazarevac Motocikl: Africa twin rd04, cfmoto,tomos Prijavi odgovor kao problematičan Pre 13 sati, AnteK je napisao: Evo ti tablice koja širina/visina gume može na koju felgu. STD je standard/preporuka. S tim da se gume jednakih dimenzija a različiti modeli mogu razlikovati u širini ( kad je namontirano ) i do max. 1 cm. Motorcycle Rim Width Tire Size Chart WWW.SCRIBD.COM Tire/Wheel Fitment RIDEWRIGHTWHEELS.COM Use this table to determine the tire size that can fit your rim. Front Wheel 16" Tire Size Rim (inch) 110/90-16 2.15 - 3.00 120/80-16 2.50 - 3.00 130/70-16 3.50 - 4.00 130/90-16 2.50 -... Hvala ipak , znam da nije u normali ali rekoh ajd mozda je neko stavljao itd, jesam i ja stavljao ali na f i r motore tubeles... Problem je sto ne mogu naci putnu gumu u dimenziji 140/70/80 r 17 sve su offroad . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
XRV RD04 34 Napisano Mart 13 U prolazu, 38 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pitanje- kako se mjeri kompresija na rd04? Mislim da li skidati svaku svjecicu ili kablove ili sa svjecicama pa da upali? A i jako su nepristupacne.I sta da ocekujem poslije 150.000+km,mislim do koliko pritiska je ok a ispod koliko bi se moralo raditi na masini,hvala puno i pozdrav za sve afrikance. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7642 Napisano Mart 13 Drug član, 2920 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Uuuu, mnogo nezgodna pitanja pitas Послато са 2303CRA44A помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deys 41 Napisano Mart 13 Svrati ponekad, 106 postova Lokacija: bgd.... lazarevac Motocikl: Africa twin rd04, cfmoto,tomos Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, XRV RD04 je napisao: Pitanje- kako se mjeri kompresija na rd04? Mislim da li skidati svaku svjecicu ili kablove ili sa svjecicama pa da upali? A i jako su nepristupacne.I sta da ocekujem poslije 150.000+km,mislim do koliko pritiska je ok a ispod koliko bi se moralo raditi na masini,hvala puno i pozdrav za sve afrikance. Masinu radis kad vise nemoze da povuce , da upali kad je vruc, e tada radis ceo remont.. do tada sipaj i vozi .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deys 41 Napisano Mart 13 Svrati ponekad, 106 postova Lokacija: bgd.... lazarevac Motocikl: Africa twin rd04, cfmoto,tomos Prijavi odgovor kao problematičan Stigla provera cena za gume u HR, po setovima u dimenzijama 90/90-21 i 140/80-17 Dunlop trailmax meridian -208€ Metzeler tourance next ll - 254€ Pireli scorpio trail ll - 244€ Mishelin anakee adventure - 224€ Mitas terraforce - 200€ cene su bez PDV tojest kad izvrsite tax free, inace je najskuplja sa pdv metzeler 318€ kod njih su gume vecinom dot novijeg datuma ... Sto se tice Mitasovih cene su iste i ovde i tamo stim sto su druge duplo jeftinije .. a put do sl.broda i nazad do bgd je okvirno 75 e mozda i manje.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...