U-Rosh 87 Napisano Mart 24, 2015 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XRV750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Pozz za trojicu Afrikanaca, koji projezdise na obilaznici oko Pozarevca juce oko 11-12h.. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mrva 541 Napisano April 4, 2015 Zainteresovan, 728 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Prijavi odgovor kao problematičan Mrva je požurio da se "hvali", i ja bi da sam na njegovom mestu, "motorrad"... Bez testiranja je prerano govoriti o rezultau na osnovu predpostavki al dobro, sutra će se zasigurno znati. Jesam pozurio da se pohvalim za amortizer ali nije bilo badava. Nije mnogo predjeno, nekih 100-ak km ali je razlika ocigledna. Tvrdji je zadnji kraj, samim tim i stabilniji motor, nema "ljuljanja". Terao sam ga preko turske kaldrme, posto imam jedan potez u kraju i terao sam vec preko nje pa mi je bila dobra referenca za poredjenje i tu sam najjasnije osetio razliku. Ranije je zadnji kraj bas dosta ljuljao i osecao se svaki kamen kroz sediste a sada je mnogo mirniji, "pegla" kako treba i deluje dosta sigurnije u voznji. Daleko sam od nekog strucnjaka da procenjujem suspenziju ali ja sam prezadovoljan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodecaja 9 Napisano April 9, 2015 U prolazu, 50 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Honda Africa Twin RD07 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ja da se pohvalim sa zakasnjenjem od godinu dana!!! Prvi motor, prva ljubav! RD07 98.god 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fruitcake 478 Napisano April 9, 2015 oddball, 1146 postova Lokacija: Alba Greca Motocikl: tri šrafa u nozi Prijavi odgovor kao problematičan Mrvo, kol'ko para trazis za sredjivanje zadnjeg amortizera? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mrva 541 Napisano April 11, 2015 Zainteresovan, 728 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Prijavi odgovor kao problematičan Ne bih cackao tudje nisam mehanicar. Svoje diram, tako znam tacno sta je uradjeno pa i ako ne valja moja krivica A ovde sam ionako samo pripomagao, plus sto posao trazi alat za punjenje gasom, visok pritisak, mala zapremina i ne moze pistoljem za gume da se napumpa. Djunta je odradio jedno 5-6 amortizera za koje ja znam tako da ako bi da ga radis mozes sa njim da vidis. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4179 Napisano April 11, 2015 Ne silazi, 6542 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Mrva je požurio da se "hvali", i ja bi da sam na njegovom mestu, "motorrad"... Bez testiranja je prerano govoriti o rezultau na osnovu predpostavki al dobro, sutra će se zasigurno znati. Jesam pozurio da se pohvalim za amortizer ali nije bilo badava. Nije mnogo predjeno, nekih 100-ak km ali je razlika ocigledna. Tvrdji je zadnji kraj, samim tim i stabilniji motor, nema "ljuljanja". Terao sam ga preko turske kaldrme, posto imam jedan potez u kraju i terao sam vec preko nje pa mi je bila dobra referenca za poredjenje i tu sam najjasnije osetio razliku. Ranije je zadnji kraj bas dosta ljuljao i osecao se svaki kamen kroz sediste a sada je mnogo mirniji, "pegla" kako treba i deluje dosta sigurnije u voznji. Daleko sam od nekog strucnjaka da procenjujem suspenziju ali ja sam prezadovoljan Nakon još neke stotke po gradu, Mrva je otvorio sezonu lepom turom od tristotinak kilometara po raznoraznim srpskim putevima, kaže ide AT 165 ili 156, naravno, dobro vešanje obezbeđuje stabilnost i omogućava visoke brzine. U gradskoj vožnji suspenzija je diskretna i može se voziti samo na opruzi, onako ljuljkavo udobno, međutim, pri ekstremnim uslovima dobro i pre svega ispravno vešanje dolazi do izražaja. Amortizer praktično drži motor mirnim i stabilnim i ne treba biti neki naročiti stručnjak da se primeti razlika između ispravnog i ne ispravnog. Pri iole manjoj rupi ili hupseru nema tvrdih udaraca i ljuljanja koje traje inertno, na kočenju se ne gubi olako zadnji točak, pod nagibom motor trakuje mirno. Vrednost vešanja je naj značajnija u iznenadnim sitacijama, recimo pri naglom ubrzanju se pojavi prepreka,"nisam te video", mora se panično kočiti i ići u manervar izbegavanja prepreke, levo pa desno, pa nekad i ponovo otvaranje gasa. Naizmenična promena opterećenja po osovini i samog pravca je naj zahtevnije za vešanje koje mora da absorbuje i neutrališe sve negativne sile koje se tad javljaju i istovremeno da obezbedi dobar grip i održi ili omogući kretanje u željenom pravcu. Ko nema previše znanja ili iskustva može jednostavno da se rukovodi svojim subjektivnim osećajem sigurnosti i opuštenosti umesto nelagodi i krutoj napetosti. Mrva je prvi dan sezone baš dobro otvorio i nije bio nit umoran nit bolelo išta što je takođe doprinos mirnog motora. Nakon ovoga mogu da potvrdim da je "operacija uspela i pacijent živ". http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/86141-servis-amortizera/?p=1731888 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mrva 541 Napisano April 11, 2015 Zainteresovan, 728 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Prijavi odgovor kao problematičan kaže ide AT 165 ili 156 Nisam bas toliko, jedno 145 po tripmasteru, cajger laze za jedno 10-ak. Moze krava jos ali ubi kaciga koliko susti (Shark nikad vise) , a i nije Heidenau K60 bas za jurcanje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GUS 261 Napisano April 27, 2015 Zainteresovan, 648 postova Lokacija: Banja Luka-Srpske Toplice Motocikl: AFRICA TWIN RD 03 Prijavi odgovor kao problematičan Evo da se pohvalim, danas sam sebe i krmaču počastio sa bocnim alu koferima, naravno posto je recesija sad a bogami i sledecih 450 godina nabavio sam alu kofere od nikad prezaljene JNA. Nisu manjerke za pasulj ko sto neki odmah pomisle. ovo su vrhunske kutije od Poljske Telefonske Centrale. Cijena: 50 Eu. Evo slika pa recite misljenje (Powered by frubar.net) 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mrva 541 Napisano April 27, 2015 Zainteresovan, 728 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Prijavi odgovor kao problematičan Ekstra izgledaju. Koliko su litara? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dale11 5 Napisano April 27, 2015 U prolazu, 77 postova Lokacija: leskovac Motocikl: Honda Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ja da se pohvalim sa zakasnjenjem od godinu dana!!! Prvi motor, prva ljubav! RD07 98.god Lep je mnogo, uzdravlje!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dale11 5 Napisano April 27, 2015 U prolazu, 77 postova Lokacija: leskovac Motocikl: Honda Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Uzdravlje bas je lep! I ja da se pohvalim i predstavim moju kraljicu ... jos nalepnice cekam, ovih dana ih lepim... 99', 40000 km pravih ... uvoz ch Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GUS 261 Napisano Maj 1, 2015 Zainteresovan, 648 postova Lokacija: Banja Luka-Srpske Toplice Motocikl: AFRICA TWIN RD 03 Prijavi odgovor kao problematičan Ekstra izgledaju. Koliko su litara? Po mojim proracunima oko 45, to su neke kutije od vojnih radio stanica valjda..... lagane su jako iako je lim debel sigurno 3mm. evo jos koja slika od danas (Powered by frubar.net) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Maj 5, 2015 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Dajem dobrog i ful spremnog tdm 2004 za rd 07 u isto tako dobrom stanju... Ako je nekome dosadila paprika, moguć realan dogovor....više detalja na pp 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano Maj 5, 2015 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan Dajem dobrog i ful spremnog tdm 2004 za rd 07 u isto tako dobrom stanju... Ako je nekome dosadila paprika, moguć realan dogovor....više detalja na pp Vlajko, ti li si ?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Maj 6, 2015 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Jesam..mislim isti jmbg nosim.. ali svest se stalno menja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Maj 6, 2015 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Šta je čudno kod Vlajka? Čovek je do sada sve u životu promenio na bolje. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5855 Napisano Maj 6, 2015 Svakom po zasluzi, 12405 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Bogami jeste Dosta je lutao i nadam se da je sad na pravom putu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Maj 6, 2015 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Još da ga oženimo, iha gde bi mu bio kraj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rolle2010 480 Napisano Maj 6, 2015 Drug član, 1175 postova Lokacija: S. Venac - Beograd Motocikl: Maca Prijavi odgovor kao problematičan Još da ga oženimo, iha gde bi mu bio kraj. Vi bas resiste da unesrecite coveka totalno. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ribolovac 491 Napisano Maj 6, 2015 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Negotin Motocikl: @ UBER ALLES Prijavi odgovor kao problematičan Vlajko je na pravom putu , izbacio je masnoce i motore koji lose uticu na zdravlje ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Maj 7, 2015 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Nikad tašna, kravata i tašta.. A vozila? pa posle x promenjenih opet bi se vratio na staro dobro i pouzdano.. Rekao sam da ču samo Japance da vozim.. i zajeba se zameni mazdu za c5.. posle 3,5K km izdade me u Hr.. sreća pa sam znao da je kurva francuska po vokaciji..te uplatio ams osiguranje.. O kraljici znam da je dobar motor.. i da je precenjena ko i sve kraljice..al verovatno sa razlogom drži toliku cenu..mada ima ih na mobil.de za 2 soma.. videćemo.. polako, nigde ne žurim i nije nikakva frka..ako se desi zgoda desi..ako ne teram to što imam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Maj 7, 2015 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Hahaha...kako ga hvalite (fin, na bolje, da ga zenimo, izbacio masnoce), samo na rupu da vam dodje...sektasi jedni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bosnjak 195 Napisano Maj 9, 2015 Svrati ponekad, 362 postova Lokacija: pirot Motocikl: africa RD04 plava mamba Prijavi odgovor kao problematičan imam ja jednu viska rd04 92 god ako si interesent Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Maj 12, 2015 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Evo Vlajko ako si baš odlučio, makar uzmi novu, nju su valjda napravili kako valja... a i za ostale sektaše da se poraduju i nek je sa srećom http://www.motorcyclenews.com/news/2015/may/new-honda-africa-twin-revealed/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Maj 12, 2015 Drug član, 2998 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Lepo zvuci i dobrooo izgleda... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...