AnteK 623 Napisano Februar 5, 2012 Drug član, 1380 postova Lokacija: okolica Osijeka, RH Motocikl: Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Koja guma na koju felnu? http://www.dropbears.com/u/utilities/tyrerim.htm Na felnu 2.50 idealno 110/120, maksimalno 130. Ja imam felnu 2.75 i širina gume 140 može ali ne stoji dobro, tako da na užoj felni 2.50 sigurno nije dobro voziti gumu širine 140. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Februar 6, 2012 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan hmm, znaci ne moze 2.50 Ante, gde naci felnu za 140? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AnteK 623 Napisano Februar 6, 2012 Drug član, 1380 postova Lokacija: okolica Osijeka, RH Motocikl: Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan hmm, znaci ne moze 2.50 Ante, gde naci felnu za 140? Za Africu? Pa valjda na ebay-u, kupiš samo obruč i prežbicaš, ili od novije RD07, nemam pojma... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano Februar 6, 2012 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan hmm, znaci ne moze 2.50 Ante, gde naci felnu za 140? Kod mene je 18 x 2.50 i guma je 140/80-18 ( fabrička ugradnja ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AnteK 623 Napisano Februar 6, 2012 Drug član, 1380 postova Lokacija: okolica Osijeka, RH Motocikl: Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene je 18 x 2.50 i guma je 140/80-18 ( fabrička ugradnja ) Zanimljivo ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Februar 6, 2012 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan kad sam stavljao gume 140 na felnu od rd03, nisam bio zadovoljan. pecurka nije lepo otvorena, vec previse vuče unutra. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SmokeS 339 Napisano Februar 6, 2012 Svrati ponekad, 405 postova Lokacija: Beograd - Vozdovac Motocikl: Africa Twin rd04 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam bas sinoc nesto malo citao o tome. Trazi Morad felne.. Evo ovaj je sebi sredio 3.5 inca.. http://www.xrv.org.uk/forums/africa-twin/46912-18-rear-wheel-2.html Na exel (2.5) ne bi trebalo da ide vise od 130.. Problem je sto africa ima 32 rupe. A neki standard je 36 ili 40. I njih mozete naci "bilo gde", njih ima svaka firma.. Za sad sam video da jedino exel proizvodi sa 32 rupe.. Evo ovde ima kataloga i ljudi se bave felnama: http://www.walmotec.de/html/felgen.html Mozda imaju i ostale firme obruc sa 32 rupe, to bi trebalo njih kontaktirati.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MrBig 114 Napisano Februar 6, 2012 U prolazu, 93 postova Lokacija: Beograd Motocikl: AT RD03, SW 400 Prijavi odgovor kao problematičan Ako neko može da pomogne... Kada sam kupio Afriku jezičak bravice na poklopcu komorice ispod sedišta sa leve strane je bio slomljen, a poklopac provizorno pričvršćen... Da li neko može da postavi sliku otvorene komorice, da vidim kako izgleda fabrički sklop bravice, i za šta se ona kači unutar plastike (imam utisak da još nešto fali unutra)? Sad imam vremena da natenane izmajmunišem neku kombinaciju da normalno zatvaram taj poklopac... Unapred hvala plemenu. Afrikanci, znam da sam vam upao u felne, ali ako bi neko odvojio 5 minuta da napravi par fotki, bio bih vam zahvalan... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmw 1850 Napisano Februar 6, 2012 Drug član, 1695 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW R1200C , BMW R1200GS, Yamaha TDM900,Kove 500X, KYMCO S200 People, Suzuki Burgman 650 executive, Tomos Automatic Prijavi odgovor kao problematičan a da probate OVDE.....imaju svakakvih felgi.....i mislim da nije neka skupoča... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Februar 7, 2012 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ako neko može da pomogne... Kada sam kupio Afriku jezičak bravice na poklopcu komorice ispod sedišta sa leve strane je bio slomljen, a poklopac provizorno pričvršćen... Da li neko može da postavi sliku otvorene komorice, da vidim kako izgleda fabrički sklop bravice, i za šta se ona kači unutar plastike (imam utisak da još nešto fali unutra)? Sad imam vremena da natenane izmajmunišem neku kombinaciju da normalno zatvaram taj poklopac... Unapred hvala plemenu. Afrikanci, znam da sam vam upao u felne, ali ako bi neko odvojio 5 minuta da napravi par fotki, bio bih vam zahvalan... Nema od tvojih drugara vajde, slikaj poklopac sa slomljenom bravicom... ako je samo do bravice, možda možeš da napraviš od flaha ili da nadjes bravicu za poštansko sanduče pa iskoristiš... ako je do plastike onda nađi nekoga ko zna da krpi iste Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MrBig 114 Napisano Februar 7, 2012 U prolazu, 93 postova Lokacija: Beograd Motocikl: AT RD03, SW 400 Prijavi odgovor kao problematičan Nema od tvojih drugara vajde, slikaj poklopac sa slomljenom bravicom... ako je samo do bravice, možda možeš da napraviš od flaha ili da nadjes bravicu za poštansko sanduče pa iskoristiš... ako je do plastike onda nađi nekoga ko zna da krpi iste Ma stavio sam novu bravicu, ali je jezičak kratak, i hvata vazduh, jer unutra nema zašta da se uhvati. E, to unutra me interesuje! Da vidim kako izgleda u originalu, jer ovako mi deluje prilično glupo rešeno, najiskrenije... Ajde, afrikanci, u inat Popsiju dajte slike!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano Februar 7, 2012 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan a jbg, prvo ne shvatam shta hocesh tj lakshe bi bilo da slikash deo koji te zanima ... a onda da se nadje neko sa trojkom pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MrBig 114 Napisano Februar 7, 2012 U prolazu, 93 postova Lokacija: Beograd Motocikl: AT RD03, SW 400 Prijavi odgovor kao problematičan a jbg, prvo ne shvatam shta hocesh tj lakshe bi bilo da slikash deo koji te zanima ... a onda da se nadje neko sa trojkom pozz OK, slikacu, pa da vidimo da li neko ima original na RD03 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Februar 13, 2012 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: 1090R, XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, da li je neko skidao i reparirao vodenu pumpu na Africi? Treba da zamenim semering pa bi mi značila vaša iskustva. P.S. Ostala mi voda u sistemu, a motor na toplom. Mere štednje su učinile da preko vikenda nije više toplo i cvrc semering. Kako se meni ništa ne dešava slučajno, provalim da moji letošnji problemi sa temperaturom imaju veze sa kolom koje se nije vrtelo na osovini već je blejalo kako kad. Dajte neki vid pomoči pa da derem opet ovog mog jarca dok mu se ne smuči. Fala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Februar 15, 2012 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, da li je neko skidao i reparirao vodenu pumpu na Africi? Treba da zamenim semering pa bi mi značila vaša iskustva. P.S. Ostala mi voda u sistemu, a motor na toplom. Mere štednje su učinile da preko vikenda nije više toplo i cvrc semering. Kako se meni ništa ne dešava slučajno, provalim da moji letošnji problemi sa temperaturom imaju veze sa kolom koje se nije vrtelo na osovini već je blejalo kako kad. Dajte neki vid pomoči pa da derem opet ovog mog jarca dok mu se ne smuči. Fala. spremis 150e, kupis novu pumpu(gledaj na to kao porez na glupost(bez namere da vredjam)), kupis litar antifriza, litar destilovane, pomesas, napunis sistem kako su u hondi i predvideli i problem resen! kako si dosao na ideju da sipas samo vodu u sistem? to ni popsy nebi uradio!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Februar 15, 2012 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan kako si dosao na ideju da sipas samo vodu u sistem? to ni popsy nebi uradio!! :D :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Februar 15, 2012 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: 1090R, XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ideja je da se ispere sistem jer je temperatura uvek bila iznad pola na meraču. Kako me ubijaju druge obaveze, uzdao sam se u relativno toplu prostoriju i paljenje svaki dan. Porez na glupost je plaćen 500rsd.(uspeo sam sam da je sredim) a sprečena je katastrofa većih razmera mojom glupošću i srećom. Evo i kako: To malo vode što je ostalo u pumpi je odvojilo kolo od pakunga ili semeringa koji na sebi ima grafit i naleže na kolo koje na sebi ima keramički prsten. To sprečava vodi da prođe do dela na pumpi koji ima rupicu za drenažu vode da ne bi prošla u motor. Na tu rupicu je i izašla voda iz sistema i nije smrzla u bloku. E sada, kako je moguće da se odvoji kolo sa osovine ako je nabijeno na presi i ne može da se skine osim brenerom i radapcigerom. Spalo je jer je kolo proklizavalo na osovini i pumpa nije gurala vodu kroz sistem, samim tim i visoka radna temperatura. Epilog: Sprečena je katastrofa u ovoj sezoni od neispravne pumpe za vodu. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gogo 101 Napisano Februar 16, 2012 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Livno BiH Motocikl: xrv750 ..... KTM 640 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav! Par pitanja da sad nelistam i netražip odgovore na ovo .. SENZORI GORIVA Znači kad dadnem kontakt sve mi lampice svijetle dok ne upalim motor e tad se sve pogase i nadam se da ima goriva a ono motor stade... Dali je iko mjenjao te senzore u tanku što pokazuju režervu na rd04... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Februar 16, 2012 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: 1090R, XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Evo ja sam danas predao senzore na reparaciju u Bg-u. Radio sam to i na prethodnoj i vrlo sam zadovoljan intenzitetom svetlosti lampice kada dođe do rezerve, a i traje već dve godine. Cena je oko 10eur po komadu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6492 Napisano Februar 16, 2012 Enduraš, 6432 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Neki lik je prodavao senzore za RD04 na kupindu, spremni za ugradnju, samo usrafis. Ako se dobro secam bio je oko 1000 din. Evo linka KLIK. Oglas mu je obrisan, ali mozete kontaktirati prodavca, pa videti da li ih ima jos na prodaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Februar 16, 2012 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: 1090R, XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Skrkendžibudž, pumpa radi, ne curi, a ja se malo igroooo http://www.youtube.com/watch?v=oil9XRNp9zY 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Februar 16, 2012 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Ne radi ti video Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Februar 16, 2012 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: 1090R, XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ne radi ti video Probaj opet, možda proradi od guranja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Februar 16, 2012 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Gurao i proradelo . Svaka cast majstore Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sima strahota 181 Napisano Februar 17, 2012 Zainteresovan, 530 postova Lokacija: Zrenjanin - Pertovgrad - Veliki Bečkerek - Nova Barselona Motocikl: Honda CRF 1100 Africa Twin adventure sport Prijavi odgovor kao problematičan Klasičan primer čemu služi kuhinja . Šta tu žena ima koji moj da prilazi. I nije MER za sudove već za delove . Svaka čast Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...