Crveni Zmaj 7 Napisano Octobar 6, 2015 U prolazu, 40 postova Lokacija: Heidenheim an der Brenz, Nemacka Motocikl: Xl 1000V Varadero, Africa Twin XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoxbl 70 Napisano Octobar 6, 2015 Dobar dan dobri ljudi.., 225 postova Lokacija: Banja Luka,Republika Srpska Motocikl: Transalp 600 PD06 91.god.;Africa twin RD03 Prijavi odgovor kao problematičan Da se i ja pohvalim sa novom masinom XRV 650 88.god. tip top stanje ..uskoro slike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crveni Zmaj 7 Napisano Octobar 7, 2015 U prolazu, 40 postova Lokacija: Heidenheim an der Brenz, Nemacka Motocikl: Xl 1000V Varadero, Africa Twin XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Vadimo dobre masine iz mrtvih ☺ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hladimir 10 Napisano Octobar 8, 2015 U prolazu, 31 postova Lokacija: Aranđelovac Motocikl: Africa RD03 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ja da se javim. Ove sezone( tj. prve sezone ) dosad, nešto preko 6000km. Sve vožnje su dnevnog karaktera. Osim redovnog servisa ništa drugo. Od dodatnog pribora i opreme su tu nosači kofera i sva tri kofera, utičnica od12v i Sebin crash bar. A evo i neke sličice resim yuklemek resİm yÜkleme 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crveni Zmaj 7 Napisano Octobar 8, 2015 U prolazu, 40 postova Lokacija: Heidenheim an der Brenz, Nemacka Motocikl: Xl 1000V Varadero, Africa Twin XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Nema sta, pravi izbor, prelepa je Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veskotg 44 Napisano Octobar 9, 2015 U prolazu, 91 postova Lokacija: Titograd Motocikl: honda africa twin Prijavi odgovor kao problematičan Napokon sređena i još malo plaćena! E sad, imam jedan problem: Bord compjuter ne radi kako treba, i mora se servisirati. Ko to radi, imate li kakvih iskustava? slike moje nove ''dame''... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lukabx 46 Napisano Octobar 9, 2015 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Beograd-Banjica Motocikl: Yamaha Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ja se izvinjavam sto se ovde mesam a ne vozim Afriku ali zanima me sta meri sve taj trip master? E bas su vam lepi motori Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crveni Zmaj 7 Napisano Octobar 9, 2015 U prolazu, 40 postova Lokacija: Heidenheim an der Brenz, Nemacka Motocikl: Xl 1000V Varadero, Africa Twin XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Trip master meri vreme, predjeni put, vreme puta i dosta podesavanja, DIGITALNO Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crveni Zmaj 7 Napisano Octobar 9, 2015 U prolazu, 40 postova Lokacija: Heidenheim an der Brenz, Nemacka Motocikl: Xl 1000V Varadero, Africa Twin XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Napokon sređena i još malo plaćena! E sad, imam jedan problem:Bord compjuter ne radi kako treba, i mora se servisirati. Ko to radi, imate li kakvih iskustava?slike moje nove ''dame''... Lepa ti je dama, al gde bas crne felne ☺? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crveni Zmaj 7 Napisano Octobar 9, 2015 U prolazu, 40 postova Lokacija: Heidenheim an der Brenz, Nemacka Motocikl: Xl 1000V Varadero, Africa Twin XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Jer to 07 ili 07a model? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veskotg 44 Napisano Octobar 9, 2015 U prolazu, 91 postova Lokacija: Titograd Motocikl: honda africa twin Prijavi odgovor kao problematičan Crne, nešto mi se nisu uklapale zlatne... RD07 Poslato konjom! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crveni Zmaj 7 Napisano Octobar 9, 2015 U prolazu, 40 postova Lokacija: Heidenheim an der Brenz, Nemacka Motocikl: Xl 1000V Varadero, Africa Twin XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Moj Trip master nije radio kad sam je kupio, onda je proradio na neko vreme a sad sve cifre pokazuje, tj BLOKIRAO Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gumatAT 14 Napisano Octobar 23, 2015 U prolazu, 68 postova Lokacija: Sopot Prijavi odgovor kao problematičan E, pa dodje vreme se rastajemo:-( Ko zna bar nesto o africi, znace zasto sam stavio ovaj tuzan smajli. Elem, NA PRODAJU Africa Twin RD07A, 1997. God. Vlasnik. Kod mene je 2 godine, presao oko 15.000km. Inace na satu 70.000km. Prethodni vlasnik, na forumu poznat kao "Gisoni" ili "Gishoni" iz Panceva. Motor uredno odrzavan i servisiran, garaziran. Ispravan u potpunosti i bez mana. Oprema: Bocni koferi-Givi, top case, povisen zatamnjen vizir, nosaci bocnih kofera, crash bar, grejaci rucica, preradjeno sediste, centralni stender, oba fara sijaju na kratkom. Uz motor ide i: dodatni after market izduv, komplet pred i zad kocionih plocica-novo i nova sajla kvacila. Servis (ulje, filter i filter vazduha uradjen 22.10.2015. Oba kljuca i dupli kljucevi za kofere. Oglas je na Polovnim automobilima gde ima jos slika. CENA: 2800 eur - fiksno :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gumatAT 14 Napisano Octobar 23, 2015 U prolazu, 68 postova Lokacija: Sopot Prijavi odgovor kao problematičan Zaboravih i Trip Master da dodam - ispravan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gumatAT 14 Napisano Octobar 23, 2015 U prolazu, 68 postova Lokacija: Sopot Prijavi odgovor kao problematičan Hm, i tel, 0649448311, 0112834868 MARKO Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gumatAT 14 Napisano Octobar 26, 2015 U prolazu, 68 postova Lokacija: Sopot Prijavi odgovor kao problematičan Rastadosmo se skoro u suzama:-(( Ali, neka novom vlasniku sluzi dobro i nek mu je sa srecom, moja, sad vec bivsa ljubav... P.S. prodata Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miketa 325 Napisano Octobar 26, 2015 Svrati ponekad, 440 postova Lokacija: beograd Motocikl: afrika Prijavi odgovor kao problematičan videh da ti je malo falilo, u dobrim je rukama ne brigaj http://imgur.com/3BYAq5v Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crveni Zmaj 7 Napisano Octobar 26, 2015 U prolazu, 40 postova Lokacija: Heidenheim an der Brenz, Nemacka Motocikl: Xl 1000V Varadero, Africa Twin XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Sto je proda? Lep primerak bogami. Cestitamo novom vlasniku i puno predjenih kilometara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miketa 325 Napisano Octobar 27, 2015 Svrati ponekad, 440 postova Lokacija: beograd Motocikl: afrika Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miketa 325 Napisano Octobar 30, 2015 Svrati ponekad, 440 postova Lokacija: beograd Motocikl: afrika Prijavi odgovor kao problematičan Ne radi mi km sat, stao je iz cista mira kolike su sanse da je pukla sajla ili je onaj plasticni deo u tocku gde to moze da se kupi i da li postoji neko ko to moze da sredi u beogradu hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Novembar 1, 2015 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Kreni od sajle..Siniša Ruzveltova.. a ako je pinjon, mora da se naručuje izdaleka.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veskotg 44 Napisano Novembar 6, 2015 U prolazu, 91 postova Lokacija: Titograd Motocikl: honda africa twin Prijavi odgovor kao problematičan Prijatelji, braćo, kumovi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fruitcake 478 Napisano Novembar 10, 2015 oddball, 1146 postova Lokacija: Alba Greca Motocikl: tri šrafa u nozi Prijavi odgovor kao problematičan Ne radi mi km sat, stao je iz cista mira kolike su sanse da je pukla sajla ili je onaj plasticni deo u tocku gde to moze da se kupi i da li postoji neko ko to moze da sredi u beogradu hvala Najverovatnije plasticni u tocku. Idi u Deltu, ili kod majstor Joce u Batajnicu. Meni je vrisnuo ove godine pa smo ga zamenUli i sve ok. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miketa 325 Napisano Novembar 13, 2015 Svrati ponekad, 440 postova Lokacija: beograd Motocikl: afrika Prijavi odgovor kao problematičan rekose mi kolege da usravim sraf ispod pinjona problem je ovde http://i.imgur.com/46fPqdk.jpg ima luft solidan tj. pomera se gore dole Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jomar 55 Napisano Novembar 16, 2015 U prolazu, 78 postova Lokacija: Mostar Motocikl: Honda Crosstourer 1200 x Prijavi odgovor kao problematičan Znam da nije prikladno mjesto za ovaj post, al kako se nisam u mogućnosti oglasiti na za to predviđenom mjestu ovog foruma, bit ću slobodan i oglasiti svoju afriku među njenim ljubiteljima. Neću ništa pisati o njoj i stavljati slike, jer sve imate na ovom linku ( http://www.olx.ba/artikal/19633440/honda-africa-twin-650/). Pozdrav svim afrikanerima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...