Super_Zaca 0 Napisano Maj 13, 2015 U prolazu, 9 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: Biciklo Prijavi odgovor kao problematičan Da pozdravim i ujedno da pitam za nedoumicu koju imam. Stigao sam do 40. i neke strane foruma pa reko da ne nastavljam citati pritom tonuci dublje u ovisnost AT-a. Nikada nisam volio motore, niti me kada interesovalo nesto oko njih i samo jedan trenutak je bio potreban da se poremeti ova moja harmonija od zivota. A tek kada sam cuo kako radiiiiiiii . Da ne duzim a kasnije cu pojasniti ako ista bude od kombinacije pa da trazim upad u sektu ako vas jos uvijek ima. Africa Twin RD07a 1998 sa 16000km ofarbana u zuto (objasnjenje slijedi kasnije) ima board computer ... 2500e je cijena. Porez i carina placeni,znaci samo registracija. Ovo bi ako sve ispadne kako treba, mogao biti prvi motor u zivotu ... da nije malo previse zapocetnika? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Maj 13, 2015 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Previše..daj je vamo Ovde su cene 3-3,500 tako da uzimaj ako nije neka prevara.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Super_Zaca 0 Napisano Maj 13, 2015 U prolazu, 9 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: Biciklo Prijavi odgovor kao problematičan Ne nije prevara ... Prijatelj prodaje ganja varadera. Sve regularno, kupljen nov u BiH. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Maj 13, 2015 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan cekaj bre, placeni porez i carina, a kupljen nov u BiH?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Super_Zaca 0 Napisano Maj 13, 2015 U prolazu, 9 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: Biciklo Prijavi odgovor kao problematičan Nisam se dobro izrazio ... kupljen je ovdje sve je regulisano samo je potrebno da se registruje, znaci davne 1998 placena je carina i porez prilikom kupovine. Eto valjda je sada jasnije. PS. Polako pocela euforija da me obuzima pa se izjasnjavam nerazumljivo, no hard feelings Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svestenik 193 Napisano Maj 13, 2015 Zbunjen, 888 postova Lokacija: Banjaluka, Republika Srpska Motocikl: XRV 650 RD03, KLE500 Prijavi odgovor kao problematičan Ako odustanes od kupovine javi, ima jos interesanata Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Super_Zaca 0 Napisano Maj 14, 2015 U prolazu, 9 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: Biciklo Prijavi odgovor kao problematičan Nema problema aaaaaako odustanem ... Trenutno zamjenjen akumulator, ulje i filteri, pumpa za gorivo a rezervoar kupljen novi jer izgleda da je ovaj oksidirao od stajanja. Evo i par slika kraljice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Super_Zaca 0 Napisano Maj 14, 2015 U prolazu, 9 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: Biciklo Prijavi odgovor kao problematičan Pa zar je toliko ruzna da nitko nema savijet dali kupiti ili ne ... Moze li se sta zakljuciti iz ovih slika sto sam postavio. Ukratko pali na prvu, prede kao mercedes Motor je bio prvobitno u vlasnistvu BIHAMK-a zato je zute boje ne vjerujem da je motor vidio neke zestoke voznje i puno ceste van asfalta. Gume su i dalje one prve na kojima je motor i kupljen. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bosnjak 195 Napisano Maj 14, 2015 Svrati ponekad, 362 postova Lokacija: pirot Motocikl: africa RD04 plava mamba Prijavi odgovor kao problematičan svi su ostali bez texta kupuj i ne razmisljaj za te novce je dzaba pogotovu ako je od prijatelja izgleda skroz korektna samo da prasi srecna kupovina pa da se vidimo negde u njenom prirodnom okruzenju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bosnjak 195 Napisano Maj 14, 2015 Svrati ponekad, 362 postova Lokacija: pirot Motocikl: africa RD04 plava mamba Prijavi odgovor kao problematičan mislim da gresis ako je motor 98 god na gumi je dot 1700 znaci 17 ta nedelja 2000 te god to oma menjaj i teraj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Super_Zaca 0 Napisano Maj 15, 2015 U prolazu, 9 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: Biciklo Prijavi odgovor kao problematičan Pa kontam da je motor kupljen 2000-te ... Pa su i gume to godiste obzirom na stanje u kojem se nalaze i kilometrazu koja je na kraljici Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bosnjak 195 Napisano Maj 16, 2015 Svrati ponekad, 362 postova Lokacija: pirot Motocikl: africa RD04 plava mamba Prijavi odgovor kao problematičan http://www.3pracing.gr/listing-PROX+FORK+BUSHING+KIT-23641.htmlUuuuupppomoooooćtreba mi MLOGO hitno bilo zimus na forumu ja se zajebavao sad kad mi treba nemogu naći Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Maj 16, 2015 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan http://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_sacat=0&_nkw=FORK+repair+KIT+africa+twin&_sop=15 poruci sa ebay-a ili kontaktiraj tog grka i pitaj ga da ti posalje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bosnjak 195 Napisano Maj 18, 2015 Svrati ponekad, 362 postova Lokacija: pirot Motocikl: africa RD04 plava mamba Prijavi odgovor kao problematičan Nađeo sam Fala drugar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rott 67 Napisano Maj 18, 2015 U prolazu, 32 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da pozdravim i ujedno da pitam za nedoumicu koju imam. Stigao sam do 40. i neke strane foruma pa reko da ne nastavljam citati pritom tonuci dublje u ovisnost AT-a. Nikada nisam volio motore, niti me kada interesovalo nesto oko njih i samo jedan trenutak je bio potreban da se poremeti ova moja harmonija od zivota. A tek kada sam cuo kako radiiiiiiii . Da ne duzim a kasnije cu pojasniti ako ista bude od kombinacije pa da trazim upad u sektu ako vas jos uvijek ima. Africa Twin RD07a 1998 sa 16000km ofarbana u zuto (objasnjenje slijedi kasnije) ima board computer ... 2500e je cijena. Porez i carina placeni,znaci samo registracija. Ovo bi ako sve ispadne kako treba, mogao biti prvi motor u zivotu ... da nije malo previse zapocetnika? Da pozdravim i ujedno da pitam za nedoumicu koju imam. Stigao sam do 40. i neke strane foruma pa reko da ne nastavljam citati pritom tonuci dublje u ovisnost AT-a. Nikada nisam volio motore, niti me kada interesovalo nesto oko njih i samo jedan trenutak je bio potreban da se poremeti ova moja harmonija od zivota. A tek kada sam cuo kako radiiiiiiii . Da ne duzim a kasnije cu pojasniti ako ista bude od kombinacije pa da trazim upad u sektu ako vas jos uvijek ima. Africa Twin RD07a 1998 sa 16000km ofarbana u zuto (objasnjenje slijedi kasnije) ima board computer ... 2500e je cijena. Porez i carina placeni,znaci samo registracija. Ovo bi ako sve ispadne kako treba, mogao biti prvi motor u zivotu ... da nije malo previse zapocetnika? Nemoj se zajebes slucajno i da kupis afriku...ostace ti vencanica osim ako je ne ocarinis u Srbiju i oteras u Pirot ....tamo je placaj suvim zlatom ....ali to je vec posebna prica....a sad ozbiljno....posto si vec poceo da citas temu to ti nije lose za razonodu ali ako stvarno ali stvarno oces afriku bolje je prvo probaj da vidis kako ide ....jer ne ide uopste pa da se ne bi razocarao....moj savet uzmi ST .....ima realnu cenu za to godiste ,brza startnija ....NE KVARI SE kao afrika....a ako negde podjes sigurno ima da stignes dok je sa afrikom to diskutabilno....i tako. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Maj 18, 2015 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan gavrolini jesi to ti?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rolle2010 480 Napisano Maj 18, 2015 Drug član, 1175 postova Lokacija: S. Venac - Beograd Motocikl: Maca Prijavi odgovor kao problematičan Isto i ja pomislih. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Super_Zaca 0 Napisano Maj 19, 2015 U prolazu, 9 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: Biciklo Prijavi odgovor kao problematičan E jbg sad .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1379 Napisano Maj 19, 2015 I N S T R U K T O R, 1204 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Kakav Gavrolini. On je praktičar a ne emotivac. On pljune na Golf II i Afriku jer misli da su nerealno skupi za godište i performanse koje pružaju. On ne mrzi . A i ono što misli on hoće da kaže i da se zna da je to baš on rekao. Nikad se ne bi krio iza nekog duplog naloga. Ovo je neki emotivac. Super Žaco, samo čitaj o Africi, jeste malo zastarela ali se i dalje lako u nju zaljubiti. Dobar je to motor, vredan pažnje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKE VUK 409 Napisano Maj 19, 2015 Svrati ponekad, 132 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Rott, hm......., ......ne voli Afiku,........... hvali Teneru,............i još samo da kaže da je ustvari TDM najbolji motor pa da čovek pomisli da je Pit bull porastao i postao Rott vajler ! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bosnjak 195 Napisano Maj 19, 2015 Svrati ponekad, 362 postova Lokacija: pirot Motocikl: africa RD04 plava mamba Prijavi odgovor kao problematičan jok more PIT mesi pite i tera jako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jovica vl 15 Napisano Maj 20, 2015 U prolazu, 32 postova Lokacija: Vlasotince Motocikl: Transalp pd06 Prijavi odgovor kao problematičan mislim da gresis ako je motor 98 god na gumi je dot 1700 znaci 17 ta nedelja 2000 te god to oma menjaj i teraj ali dot na felni je 1097 koje je god.onda afrika a koja guma i kada je placena carina i na sta je isla izmedju 97 i 2000 kada je prosek gume 20000km Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Super_Zaca 0 Napisano Maj 21, 2015 U prolazu, 9 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: Biciklo Prijavi odgovor kao problematičan Ono sto znam je da je motor 1998 godiste a da je kupljen nov u ovlastenom servisu 2001/02 e sad postoji zrno sumnje da je neka prevara u pitanju ili da su mozda nove gume stavljene prilikom preuzimanja motora 2001/02 sto je moguca opcija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svestenik 193 Napisano Maj 21, 2015 Zbunjen, 888 postova Lokacija: Banjaluka, Republika Srpska Motocikl: XRV 650 RD03, KLE500 Prijavi odgovor kao problematičan Realno je za motor 1998 godiste da je sastavljen od dijelova proizvedenih 1997-me godine. Ne vidim tu nista ni cudno ni sumnjivo. Isto tako, moguce je da stoji u salonu par godina prije nego sto se proda. Nove gume su vjerovatno stavljene nakon uvoza ili u sklopu same prodaje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bosnjak 195 Napisano Maj 21, 2015 Svrati ponekad, 362 postova Lokacija: pirot Motocikl: africa RD04 plava mamba Prijavi odgovor kao problematičan dot na gumi i na felni nema veze motor je 98 god i to je ok a gume je zamenio 2000 mozda je baja vozao jako na kraju ima ljudi koji menjaju gume na 2 god nabiju km i to je po meni ok nevidim o kakvoj se muljazi radi pogotovu ako kazes da je motor od prijatelja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...