papic 7 Napisano Octobar 27, 2013 U prolazu, 78 postova Lokacija: Zagreb Prijavi odgovor kao problematičan ok Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
papic 7 Napisano Decembar 1, 2013 U prolazu, 78 postova Lokacija: Zagreb Prijavi odgovor kao problematičan Koji god oces svi ubijaju kako se cuju na tom motoru jer ima 600 ccm . Imam 2 komada koji nisu bas nesto odokativni ali su extra . Jedan prohrom a drugi aliminijumski . Naravno ce moras da napravis sam . našao sam na ebayu arrow -kratki top 25 cm, pa sad pitanje da nije to prekratak top, mislim zbog buke ili da motor neće iči normalno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Decembar 1, 2013 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Pa najvise ti je bitan promer rupe tj cevi u auspuhu.Bitna je i duzina ali ako je nesto jeftino..... Ako ne bolje potrazi nesto malo ozbiljnije i duze.Ioi stavi ovde link ili sliku da vudimo o cemu se radi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
papic 7 Napisano Decembar 1, 2013 (promenjeno) U prolazu, 78 postova Lokacija: Zagreb Prijavi odgovor kao problematičan ne mogu staviti link, komp me davi ,promjer cijevi je 54mm-vanjski, auspuh je bio na cbr-ki 600, dužina topa 30cm a i nije neka cijena 40 eura malo gledam te topove za enduro motore pa to je sve po 45-50 cm Promenio Decembar 1, 2013 član papic Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
papic 7 Napisano Decembar 1, 2013 U prolazu, 78 postova Lokacija: Zagreb Prijavi odgovor kao problematičan slikal s mobitelom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
papic 7 Napisano Decembar 1, 2013 U prolazu, 78 postova Lokacija: Zagreb Prijavi odgovor kao problematičan ne mogu zakačit fajl Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6333 Napisano Decembar 1, 2013 Enduraš, 6372 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan To ti je previse kratak top, ima da ti se dernja motor, usi da ti odpadnu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
papic 7 Napisano Decembar 1, 2013 U prolazu, 78 postova Lokacija: Zagreb Prijavi odgovor kao problematičan ima db -killer , sad mi je jedan Slovenac napisal da je imao takav i da motor dobro radi s njim,jedino se dere u visokim obrtajima, da i za tehnički pregled si je ostavio tvornički jer ovaj arrow ne prolazi tehnički pregled Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Decembar 1, 2013 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Ne mora da znaci da je prekratak.Danasnji se prave i po 20 cm al da se cuju cuju se...... Najbitnija je rupa onda kolike su sitne rupice na cevi unutra i koliko ima vune tj.prostora okolo da prigusi zvuk. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
papic 7 Napisano Decembar 1, 2013 U prolazu, 78 postova Lokacija: Zagreb Prijavi odgovor kao problematičan pa i ta vuna se da promijeniti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmb985 70 Napisano Decembar 1, 2013 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Yamaha TDM 850 4tx Prijavi odgovor kao problematičan Motori sa jednim cilindrom su dosta zahtevni sto se tice topova osim ako nemaju manje od 250ccm.Dosad smo drugar i ja napravili bar 50kom za motore sa 4 cilindra od 400 do 1300ccm i nikakvih problema nije bilo,ali kako jedan obican skuter sa jednim cilindrom i 500ccm zna da pokida vunu to je neverovatno.Cak sam video na Ktm-u Lc4 da je uspeo da deformise i perforiranu cev od detonacije.Jedino resenje je da se preko cevi namota mreza od prohromske zice ili ubaci prohromski spon ili cak navuce zica za sudove preko cevke pre stavljanja vune.Moguca je i ugradnja duplih topova radi rasterecivanja udara ali i oni moraju da budu ojacani. Zato pazi sta uzimas jer i original Akrapovica skinutog sa Suzukuja 1000,full cros od 450ccm pokida za mesec dana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
papic 7 Napisano Januar 1, 2014 U prolazu, 78 postova Lokacija: Zagreb Prijavi odgovor kao problematičan svim endurašima ai i ostalim bajkerima sve najbolje u novoj 2014 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
papic 7 Napisano Februar 27, 2014 U prolazu, 78 postova Lokacija: Zagreb Prijavi odgovor kao problematičan nabavio arrowa za starinu, dobro se čuje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
papic 7 Napisano April 11, 2014 U prolazu, 78 postova Lokacija: Zagreb Prijavi odgovor kao problematičan i preglasan je Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Maj 9, 2014 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan jel ima neko lanac bregaste za XL600R, ili zna nekog ko ga ima? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
papic 7 Napisano Maj 16, 2014 U prolazu, 78 postova Lokacija: Zagreb Prijavi odgovor kao problematičan jesi našao? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
papic 7 Napisano Avgust 21, 2014 U prolazu, 78 postova Lokacija: Zagreb Prijavi odgovor kao problematičan novi top za stari motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...