VladaSD 2364 Napisano Septembar 6, 2013 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Posto sam vozao te qudove, covek ima 2kom Can Am 500cc, koji model tacno nemam pojma, mozda prepoznate sa linka i ima neki kros mali, mislim da je onaj Tomos 125cc, kineski... Za cenu se da lako dogovoriti. @Kepo, zna da ste bajkeri, nije problem PeroS...dalje ruke od Tomosa :lol: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Septembar 6, 2013 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan @Kepo, zna da ste bajkeri, nije problem Otkucao si nas Sta znam, imao sam razna iskustva. Kad kazes motoristi, odmah misle da cemo da pravimo moto skup u vukendici. Sto i nije daleko od istine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Septembar 6, 2013 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan more kad ja budem dosao sa masinom ima ti da vidis! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Septembar 6, 2013 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Pa što neko ne reče gde se nalazi tema . A gde je vikendica? ... tj čućete me već... ja dolazim sa manjom polovinom, za nju ću poneti i neke bućkuriše što samo ona pije!! Nama može i neki mali krevet po strani, oboje skupa smo 100kg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Septembar 6, 2013 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Za Busmana dve ili nista.... Msm, ako se mora nije tesko. A sto, jel ti neces? Jedino ako se plasis da te ne izbace ovi tvoji iz sekte?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Septembar 6, 2013 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Čekaj prvo da se smanji breg.. pa će da iznikne kukuruz ja dolazim sa manjom polovinom, za nju ću poneti i neke bućkuriše što samo ona pije!! Ijao.. pa gde ćeš ono fino čeljajde međ vukove? bućkuriš kažeš a? lepo kažem da ponesem blender.. aj njega bi i mogao da potovarim na motor..al pola kuhinje nikako.. za to mora auto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Septembar 6, 2013 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Ponesi Vlajko taj blender da meljemo meso za fasirane snicle. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Septembar 7, 2013 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan ma koktele da nam mešaš Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rolle2010 480 Napisano Septembar 7, 2013 Drug član, 1175 postova Lokacija: S. Venac - Beograd Motocikl: Maca Prijavi odgovor kao problematičan 1. Marko Đurović 2. Vlajko 3. VladaSD 4. Busman 5. Majstor Kvariša 6. Rolle2010 Ponecu vrecu pa ako zafali kreveta moze i neko parce poda da posluzi, a Zorza se odricem zarad benefita ostalih zainteresovanih drugara. :-) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Septembar 7, 2013 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan 1. Marko Đurović 2. Vlajko 3. VladaSD 4. Busman 5. Majstor Kvariša 6. Rolle2010 7. Kepo jos jedan i to je to sto se tice kreveta. ako bude jos nek ponese podlosku i vrecu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo11 2460 Napisano Septembar 7, 2013 Drug član, 1292 postova Lokacija: Lazarevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT, Transalp 600 pd10 Prijavi odgovor kao problematičan 1. Marko Đurović 2. Vlajko 3. VladaSD 4. Busman 5. Majstor Kvariša 6. Rolle2010 7. Kepo 8. Cedo11 (ja nosim i šator i vreću za spavanje i rad sam ustupiti nekom mesto, ako bude potrebno) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo11 2460 Napisano Septembar 7, 2013 Drug član, 1292 postova Lokacija: Lazarevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT, Transalp 600 pd10 Prijavi odgovor kao problematičan Kepo, rezimiraj situaciju. Ja polazim za sat vremena, švrljaću okolo, nisam se odavno vozao, pa se nađemo na Divčibarama... Vidimo se! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Septembar 7, 2013 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Dva mohikanca na ST kreću lagano.. samo da nas mrak ne ufati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Septembar 7, 2013 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan 1. Marko Đurović 2. Vlajko 3. VladaSD 4. Busman 5. Majstor Kvariša 6. Rolle2010 7. Kepo 8. Tarzan 9. Cedo11 (ja nosim i šator i vreću za spavanje i rad sam ustupiti nekom mesto, ako bude potrebno) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rolle2010 480 Napisano Septembar 7, 2013 Drug član, 1175 postova Lokacija: S. Venac - Beograd Motocikl: Maca Prijavi odgovor kao problematičan Spremam se i ja polako. Gde se nalazi smestaj? Ici cu malo izokola, Mladenovac, Topola, Radnik, pa nazad na Mionicu, pa cu mozda malo kasniti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Septembar 7, 2013 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan krećem i ja za kratko! verovatno ću se izgubiti par puta, kako to već pravila nalažu, ali stižem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Septembar 7, 2013 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan i ja krecem uskoro pa mozda se sretnem sa nekim usput Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Septembar 7, 2013 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Proletim pored nekog skutera.. kad mase čovek..ono Pera sunze ti žarko zamalo da ga pregazim 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rolle2010 480 Napisano Septembar 7, 2013 Drug član, 1175 postova Lokacija: S. Venac - Beograd Motocikl: Maca Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko zna gde se nalazi kuca, ili ako neko ima broj od nekoga ko je vec gore neka okaci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MIĆALEXĆ 136 Napisano Septembar 7, 2013 Svrati ponekad, 456 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: BMW K 1200 LT HONDA VARADERO Prijavi odgovor kao problematičan Ja se vec vratio.Moram na posao.Sjajna ekipa na celu sa Kepom.Tu je kotlic riba sa Dunava i jos djakonija sa pijace na Divcibarama.Bice dobro ako se ne smrznu cinimi se da ce faliti rakije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rolle2010 480 Napisano Septembar 8, 2013 Drug član, 1175 postova Lokacija: S. Venac - Beograd Motocikl: Maca Prijavi odgovor kao problematičan Stigao sam bez problema kuci. Veliko hvala Busmanu, Liberu i Cedi11 sto su zrtvovali vredne sate voznje da bi me izvukli iz problema! :care: Kao po starom srpskom obicaju konstatovan je visak delova, preuzete su konkretne mere a rezultat je ispao na nivou fabrickog. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fruitcake 478 Napisano Septembar 8, 2013 oddball, 1146 postova Lokacija: Alba Greca Motocikl: tri šrafa u nozi Prijavi odgovor kao problematičan Role, aj malo detalja oko toga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Libero 2157 Napisano Septembar 8, 2013 MiNistrY oF SillY WaLkS, 2096 postova Prijavi odgovor kao problematičan Facebook 08.09.2013 - Divčibare, Povlen (klik) Google+ 08.09.2013 - Divčibare, Povlen (klik) 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Septembar 8, 2013 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan :Mina: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Septembar 8, 2013 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan Ja stigo ranije, al ne stigoh da se javim. Lepo se provozao(nazalost bez off-a) jos lepse proveo!!! Hvala drugari Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...