Djordjino 254 Napisano Septembar 14, 2013 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Cekamo jos slika... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dkorsa85 200 Napisano Septembar 14, 2013 Svrati ponekad, 186 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda crf300l rally Prijavi odgovor kao problematičan Evo nesto sto sam ja slikao sa telefonom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRRe 997 Napisano Septembar 14, 2013 Very Funny Rider, 1134 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam stigso jos davno,samo nisam imao prilike da se cekiram.Javite se kada stignete.Nadam se da vam je onaj put preko Ljiga bio dobar. Check! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arvak 393 Napisano Septembar 14, 2013 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TA 600 Prijavi odgovor kao problematičan Stigosmo i mi... Do 1000 ruza, pa kud koji... Put sve vreme odlican. Mionica - Ljig - Belanovica - Arandjelovac - Ranilovic - Nemenikuce - Avala, ne zna se koja je deonica lepsa... Drugari, hvala vam jos jednom na lepom druzenju, ukusnom rostilju, ugodnoj voznji i (Marretu na) nastelovanom faru... Srdacan pozdrav i ziveo nam, pa se vidjamo i ubuduce... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milan Le 4 Napisano Septembar 14, 2013 U prolazu, 47 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam stigo pre sat vremena, ljudi hvala vam na druzenju, pa se vidimo na onom obecanom kursu, ceo dan ste mi bezali..pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
machinori 288 Napisano Septembar 14, 2013 Starfleet officer, 249 postova Lokacija: Canada Motocikl: n/a Prijavi odgovor kao problematičan Evo i trinaesto prase stiglo kuci. Hvala Hondasi na lepom druzenju! Super ste ekipa! I koja fotkica... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaBgd 12 Napisano Septembar 14, 2013 Svrati ponekad, 104 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ponovicemo! Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vacr0 293 Napisano Septembar 14, 2013 Svrati ponekad, 358 postova Prijavi odgovor kao problematičan Stigli Floyd i ja, sutra slike, umorni smo od puta, bacili smo se u krevete odmah Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
machinori 288 Napisano Septembar 15, 2013 Starfleet officer, 249 postova Lokacija: Canada Motocikl: n/a Prijavi odgovor kao problematičan Stigli Floyd i ja, sutra slike, umorni smo od puta, bacili smo se u krevete odmah Ajde, ajde, spavanju je kraj... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milan Le 4 Napisano Septembar 15, 2013 U prolazu, 47 postova Prijavi odgovor kao problematičan Stigli Floyd i ja, sutra slike, umorni smo od puta, bacili smo se u krevete odmah Ajde, ajde, spavanju je kraj... Auuu machinori, al te zena terorise...probudila te ovako rano, skroz nehumano.. :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
machinori 288 Napisano Septembar 15, 2013 Starfleet officer, 249 postova Lokacija: Canada Motocikl: n/a Prijavi odgovor kao problematičan Stigli Floyd i ja, sutra slike, umorni smo od puta, bacili smo se u krevete odmah Ajde, ajde, spavanju je kraj... Auuu machinori, al te zena terorise...probudila te ovako rano, skroz nehumano.. :-) u 23h sam zabo sinoc. Nisam ovoliko spavao ne pamtim... Vacr0, sortiras li, crop-ujes li, resize-ujes li? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Septembar 15, 2013 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Vacro,pa Transalp je jedan od najudobnijih motora a ti se umorio,i to te jos nema ceo dan,nije valjda da jos uvek odmaras? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dkorsa85 200 Napisano Septembar 15, 2013 Svrati ponekad, 186 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda crf300l rally Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam danas maljo istracivao Imam odlicno mesto za okupljanje za sledecu god. Planina Bobija pored Debelog Brda.Ima rostilj(treba samo resetka) ,dve veeeelike klupe,ako neko bude hteo da noci tu je planinarski dom a sto je naj vaznije ambijent je fantastican.Cak ima i ozbiljan off od tog mesta do vrha planine za ekipu sa kranpnkama,mada moze i sa enduro/turing gumama,ja se danas popeo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRRe 997 Napisano Septembar 15, 2013 Very Funny Rider, 1134 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan Da sumiramo...voznja je bila 10 puta bolja nego prosle godine...rostilj takodje Od sada samo Valjevsko meso Nadam se da kao vodja puta nisam bio previse brz A za sam kraj...morao sam malo da zastranim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRRe 997 Napisano Septembar 15, 2013 Very Funny Rider, 1134 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vacr0 293 Napisano Septembar 15, 2013 Svrati ponekad, 358 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo slika, izvinjavam se sto nisam stigao pre da ih postavim, bio sam zauzet ceo dan Polazak za Beograd iz Zrenjanina, burazer i ja sa saputnicima Okup na autokomandi: Bili su tu i stranci Moj burazer Floyd Moja lepsa polovina i ja 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vacr0 293 Napisano Septembar 15, 2013 Svrati ponekad, 358 postova Prijavi odgovor kao problematičan Priprema za polazak Negde na Obrenovackom putu: Valjevo, dogovor oko kupovine namernica, i mala pauza u kaficu preko puta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vacr0 293 Napisano Septembar 15, 2013 Svrati ponekad, 358 postova Prijavi odgovor kao problematičan Opet mala pauza na Divcibarima i dogovor oko kupovine pica. A bilo je malo i offroad-a, tacnije precica preko stare staze Neki su se i zaglavili pa je bila potrebna pomoc :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vacr0 293 Napisano Septembar 15, 2013 Svrati ponekad, 358 postova Prijavi odgovor kao problematičan Mesto na kojem smo se nasukali Zapalili smo i vatru: Moja ljubicica A tu je i rostiljdzija Hmm, njam, njam Moj kumasin Burazer i ja dolecemo sa picem A dosli i neki lokalci na off Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vacr0 293 Napisano Septembar 15, 2013 Svrati ponekad, 358 postova Prijavi odgovor kao problematičan Vreme rucka, prijatno Odlazak, spustanje sa Divcibara Bili nam i GS-ovi u poseti iz Kosjerica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vacr0 293 Napisano Septembar 15, 2013 Svrati ponekad, 358 postova Prijavi odgovor kao problematičan Opet mala pauzica da se svi slikamo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vacr0 293 Napisano Septembar 15, 2013 Svrati ponekad, 358 postova Prijavi odgovor kao problematičan Opet mala pauza Bas sam pozer 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vacr0 293 Napisano Septembar 15, 2013 Svrati ponekad, 358 postova Prijavi odgovor kao problematičan Eto slika, nadam se da ih je dosta, da docaraju ovogodisnji susret, koji se uspesno i zavrsio. Zao mi je za one koji su odustali i one koji nisu mogli da dodju. Bila je mala, ali odabrana ekipa. Dosta novih ljudi, a i novih iskustva. Drago mi je da sam podelio ovaj vikend sa ovakvim divnim momcima, koji su mi ujedino postali i prijatelji. Sve u svemu, ruta je bila odlicna, provozali smo se extra. Jos jednom, hvala svima na odlicnom provodu! :zdravo: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milan Le 4 Napisano Septembar 15, 2013 U prolazu, 47 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala i vama na odlicnim slikama...sve je bilo super. Do sledeceg vidjenja i voznje pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dkorsa85 200 Napisano Septembar 15, 2013 Svrati ponekad, 186 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda crf300l rally Prijavi odgovor kao problematičan Da sumiramo...voznja je bila 10 puta bolja nego prosle godine...rostilj takodje Od sada samo Valjevsko meso Znaci za otvaranje sledece sezone planina Bobija nema greske.Ja sam uzeo br.telefona od sumara Stojana i vec nas najavio Da se covek pripremi preko zime Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...