nntom 1540 Napisano Avgust 21, 2013 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.kurir-info.rs/saobracajac-kao-mito-englezu-uzeo-50-evra-clanak-944271 U pitanju je policajac na motociklu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 894 Napisano Avgust 21, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 2075 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Као да је једини који је узео,ал је овог Енглез снимио телефоном и одмах пријавио Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojssa 1746 Napisano Avgust 21, 2013 Којекуде, 484 postova Lokacija: Borča-Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Alergican sam na jajare otimace, to o kandelabr za primer ostalima. I ovi koji im sami nude pare pa ih posle kunu su iste jajare. Пoслato сa Nokia 3310 koрисteћи taпatok 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
roar 393 Napisano Avgust 21, 2013 Go BIG or Go home, 413 postova Lokacija: Zemun Motocikl: honda CB 1000 - Big One Prijavi odgovor kao problematičan A hoće li Englezu uzeti neke pare za učinjen prekršaj... ? Ili će dobiti neku zahvalnicu od naše države... 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spredrag 1130 Napisano Avgust 21, 2013 Zainteresovan, 914 postova Motocikl: BMW R50/5 Prijavi odgovor kao problematičan Deda, Vozi malo taj motorin, nemoj samo da citas novine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1540 Napisano Avgust 21, 2013 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan Deda, Vozi malo taj motorin, nemoj samo da citas novine hehe a s tobom ću posebno da razgovaram Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 4908 Napisano Avgust 21, 2013 Drug član, 1874 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Zanimljivo, samo što ovde nema snimka Nego, i davanje mita je krivično delo, pa ne znam kako će ovo baš tom tipu da koristi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Spajk 828 Napisano Avgust 21, 2013 Vikend motociklista, 676 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda pantheon 125.. Prijavi odgovor kao problematičan Taj isti englez je mogao ubiti nekog na preticanju a pandur jajara svojim mitom to podstice jer svaki tatin olos koji ima 50-100 evra pretice i vozi kako stigne i kako hoce...u zatvor na 2 godine pa sledeci neka razmislja...i onako imaju extra plate,bonuse,regrese,beneficirani radni staz..itd,itd 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Avgust 21, 2013 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Bla bla bla bla truc, beskorisna tema .... 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lug 1378 Napisano Avgust 21, 2013 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan kakav bre mito? što je englez kriv? čovek je samo snimio dokazni materijal da mu je policajac iznudio novac. to, da je kriv onaj što "podmićuje" je uvedeno samo za to da bi ovi koji primaju mito mogli to na miru da praktikuju bez bojazni od odgovornosti. a jel nije mito prema državi kad neko plati "kauciju" kako bi se "branio" sa slobode? kakvo licemerje! 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1540 Napisano Avgust 22, 2013 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan Bla bla bla bla truc, beskorisna tema .... Izvini bajkeru, neće se ponoviti. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojssa 1746 Napisano Avgust 22, 2013 Којекуде, 484 postova Lokacija: Borča-Bgd Prijavi odgovor kao problematičan kakav bre mito? što je englez kriv? čovek je samo snimio dokazni materijal da mu je policajac iznudio novac. to, da je kriv onaj što "podmićuje" je uvedeno samo za to da bi ovi koji primaju mito mogli to na miru da praktikuju bez bojazni od odgovornosti. a jel nije mito prema državi kad neko plati "kauciju" kako bi se "branio" sa slobode? kakvo licemerje! Englez nije dao mito, njemu je iznudjen novac. Mito je za one koji bi da divljaju i gaze ljude pa da samo tutnu crvenu i nastave sa izivljavanjem. Пoслato сa Nokia 3310 koрисteћи taпatok Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14262 Napisano Avgust 22, 2013 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 955 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan dokle god se sa par crvenih mogu izvlaciti iz sranja ja to podrzavam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lug 1378 Napisano Avgust 22, 2013 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan dokle god se sa par crvenih mogu izvlaciti iz sranja ja to podrzavam niko ti ne osporava da se vadiš na način koji ti je najlakši, ali šta ako tebe policajac snimi kada mu nudiš i daješ tih par crvenih!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14262 Napisano Avgust 22, 2013 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 955 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan imace manje za veceru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spanta 199 Napisano Avgust 23, 2013 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Tražim Prijavi odgovor kao problematičan dokle god se sa par crvenih mogu izvlaciti iz sranja ja to podrzavam Dok jednom neko tebi ne napravi sranje pa se izvuče sa par crvenih. Onda će verovatno da padne pominjanje države, korumpiranih ološa sa sve ženskom familijom i sl. 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14262 Napisano Avgust 23, 2013 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 955 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan ma jok ja sam veoma tolerantan. svako se izvlaci kako ume i moze. stvar sposobnosti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shlem 8360 Napisano Avgust 25, 2013 Drug član, 380 postova Lokacija: Ravni Banat Prijavi odgovor kao problematičan Ma dal je moguće da su naši policajci taki. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano Avgust 25, 2013 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Lenji ja te razumem i podrzavam a ponekad se i cenkam. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko13 2058 Napisano Avgust 26, 2013 Zainteresovan, 974 postova Lokacija: Dembelija Prijavi odgovor kao problematičan E ajmo sada da se ne lazemo. Svi smo mi davali "mito" u nekom trenutku u zivotu. Ili castili ili kako god to da zovemo. Ceo sistem je pogresan i necete ga resiti niti davanjem niti ne davanjem mita. Prvo gde god se radi sa zivom lovom ima zloupotrebe. Ali sve i da izbacis to da policija radi sa zivom lovom opet bi uzimali mito. Zato sto relativno tesko mogu da stvarno nagrabuse i ostanu bez posla i drugo realno plate im nisu takve da mogu sebi da kazu "e ja dobro zivim i necu da rizikujem ni da mi neko da 500e da ostanem bez posla" Razumem ja i njih ljude. Rade za realno smesne pare u pocepanim cipelama itd... I to je onda zacaran krug koji se u Srbiji nikada nece prekinuti. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4756 Napisano Avgust 26, 2013 Ne silazi, 5552 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Cast i mito nisu jedno isto! Mito se daje unapred, a cast se daje po zavrsenom poslu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Avgust 26, 2013 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan eto..sad kad ja treba da dam i da se provucem..nece da uzme .. staa boli engleza koj ...bas je moro... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko13 2058 Napisano Avgust 26, 2013 Zainteresovan, 974 postova Lokacija: Dembelija Prijavi odgovor kao problematičan Cast i mito nisu jedno isto! Mito se daje unapred, a cast se daje po zavrsenom poslu! Sve je to isto. Ja mogu da castim svoje drugare a sve ostale sto castim je neki vid mita. Sigurno ne castim neke nepoznate ljude zato sto sam dokon ili ne znam sta cu sa parama. I sve je u zivotu tamte za kukuriku. Nema nigde nista dzabe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4756 Napisano Avgust 26, 2013 Ne silazi, 5552 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Mitom se zeli izdejstvovati neka korist, a cast se daje nekome od srca jer na taj nacin zelis izraziti posebnu zahvalnost! Meni nije isto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko13 2058 Napisano Avgust 26, 2013 Zainteresovan, 974 postova Lokacija: Dembelija Prijavi odgovor kao problematičan Pa kada castis nekoga sto ti je nesto zavrsio tu nema puno razlike. A kada npr postanes cale onda castis zato sto si recan i delis radist sa drugima. Dokle god u tom odnosu cascavanja ima dvosmerne koristi to je samo lepo upakovan mito. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...