IvanNBGD 782 Napisano Avgust 22, 2013 Tvrdo kuvan, 472 postova Lokacija: Blokovi Motocikl: mi je mnogo glasan. Prijavi odgovor kao problematičan ja obozavam BMW i stvarno je BMW nesto posebno, pogotovo sto prave i boxter motore za motocikle, ALI odrzavanje, ako se ikad ista pokvari kosta ko svetog Petra kajgana, sa sve slaninom. Jesi loi razmiljao o Fazeru S2. Za mnogo manje para mozes da ga kupis od BMW, on je po meni uni motor, tj. motor za sve. I jos nesto: koji bre to prosecan Srbin ima platu 550eur, voleo bih da ih vidim, posto sve ljude koje znam uglavnom rade za 25.000 din i to ako nadju posao? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wolf83 0 Napisano Avgust 22, 2013 U prolazu, 27 postova Lokacija: Gradiska Motocikl: Honda CB750 Sevenfifty Nighthawk Prijavi odgovor kao problematičan Zivim i radim u Bosni. A plata za speditere je tu negde oko 500 evrica . Zato i pitam. Razmisljao sam i o Fazeru ali hocu enduro. Honda Varadero mi je ekstra po svemu ali ne i po kljucnome (izgledu),V-Strom mi je ekstra ali ako je bal neka se i princeza hebe tj i ja malo ,te zasto kupovati motor kojim neces biti odusevljen kao prvi put kada ga vozis. To sam uradio sa Hondom Shadow i naucio sam se,ako mi se ne svidi svaki put nije to to,a balavim na BMW Samim tim sam se i odluzio za BMW. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slavisa978 104 Napisano Avgust 24, 2013 дипл.инж.саобраћаја, 157 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: R 1150 GS Prijavi odgovor kao problematičan definitivno neces pogresiti, kilometraza kao sto ti rece Davidoff ne predstavlja pa skoro nista kod bmw motocikala, u poredjenju sa servisnom istorijom i kvalitetnim osrzavanjem. npr. u Nemackoji ili Svajcrskoj, kada kupuju bmw motocikl, pre se odlucuju na one preko 80000 km, zato sto se na toj kilometrazi radi ozbiljna kontrola svega, zamena gotovi svih bitnih elemenata i motocikl se uvodi u drugu mladost (da kazemo veliki servis), dok recimo kada uzmes nesto sa manjom kilometrazom imas definitivno zadovoljstvo da je motor manje vozen, ali isto tako treba da se spremis za jedan ozbiljan trosak da bi to bilo onako kako proizvodjac zahteva. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IvanNBGD 782 Napisano Avgust 25, 2013 Tvrdo kuvan, 472 postova Lokacija: Blokovi Motocikl: mi je mnogo glasan. Prijavi odgovor kao problematičan VIdis wolfy, ja sam hteo qpiti auto bmw, ali posto nemam para za zamenu nekog dela koji se redje kvari, a kosta boga oca, odlucio sam se da qpim usrani punto i neki fini bike. Necu biti odusevljen kolima, a ni nesto bike-om, jer mi ostaje 2000e za bike, a to nece biti Fazer S2. Ali moci cu za oba vozila da odvojim za servis, dok bi za bmw bilo malo drugacije. Razmisli dobro, nemoj da se zaleces kao sto sam ja 2 puta. Kad se pomiris sa nekim stvarima, bude ti lakse, jer si na usranom balkanu. Mala ti je kinta za taj motor, a ti kako oces, uostalom ja te potpuno razumem, sta kog mi pisali ovde ti si se vec odlucio i pre nego sto si postavio post. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1595 Napisano Avgust 25, 2013 Drug član, 804 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7 Prijavi odgovor kao problematičan . Jesi loi razmiljao o Fazeru S2. covek hoce da kupi Dzip bmw x5 ili pajero ,a ti kazes jel si razmisljao o reno cliu dobro su se pokazali,a manje kosta 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IvanNBGD 782 Napisano Septembar 13, 2013 Tvrdo kuvan, 472 postova Lokacija: Blokovi Motocikl: mi je mnogo glasan. Prijavi odgovor kao problematičan . Jesi loi razmiljao o Fazeru S2. covek hoce da kupi Dzip bmw x5 ili pajero ,a ti kazes jel si razmisljao o reno cliu dobro su se pokazali,a manje kosta Sta je pisac hteo da kaze? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1595 Napisano Septembar 13, 2013 Drug član, 804 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7 Prijavi odgovor kao problematičan da Clio ne valja, izgleda clio je odlican auto. covek pita za bmw 1200,a mi mu kazemo jel si razmisljao o fazeru 600 inace i fazer je extra imao sam ih 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6391 Napisano Septembar 13, 2013 Enduraš, 6382 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Planiras li ti da vozis tog ADV-a kako dolikuje ili samo da ga imas ? U prvom slucaju sa tom platom tesko, u drugom komotno. Pored osnovnog servisa, racunaj gorivo, gume, potrosni materijal, neki nepredvidjeni kvar, pa vidi gde se uklapas. Po meni je glupo uzimati takav motor ako ces da prelazis godisnje njim 5-6000km. Mada i u krajnjem slucaju probaj i ispuni sebi zelju, uvek mozes da ga prodas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...