severian 17651 Napisano Octobar 7, 2017 Integrisan, 8360 postova Prijavi odgovor kao problematičan Danas se naše druženje završava, posle 10-ak dana, ali samo za ovaj put! Najlepši poklon sa putovanja su mi kontakti sa ovakvim ljudima, srodnim dušama, koje inače nikada i nikako ne bih sreo... 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17651 Napisano Octobar 7, 2017 Integrisan, 8360 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 8 minuta, štampar je napisao: Дошли ти у госте? Лепо с твоје стране да им узвратиш гостопримство I ne samo ja! Sa ponosom mogu da kažem da mi u Srbiji nismo zaboravili šta je gostoprimstvo. Od policajaca na granici (da, i to je moguće!), do ljudi na ulici, kao i svih mojih prijatelja koji su ih dočekali. I pobrinuli se da im pokažemo Srbiju sa prave strane. Malo sam i ponosan na moju zemlju, samo da znate... Odoh da ih vozim na aerodrom... 13 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alp 2247 Napisano Octobar 7, 2017 Drug član, 1030 postova Lokacija: Svud po malo.. Motocikl: Brdo i šuma.. Prijavi odgovor kao problematičan Bravo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_veseljak 1252 Napisano Octobar 7, 2017 Drug član, 995 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Triump Tiger 800 XRT Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast. Vracas vjeru u staro srpsko gostoprimstvo i ljudstvo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drs 16208 Napisano Octobar 7, 2017 Misbehave Responsibly, 1643 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan Sjajno Šlag na torti prethodnih putovanja. Doživljaj koji te ispunjava na način koji je izvan svega na šta se može staviti cena. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Toreador 711 Napisano Octobar 7, 2017 Drug član, 1119 postova Lokacija: BG Motocikl: BMW Xr Prijavi odgovor kao problematičan Bili su ako se ne varam na Navaku.Prijatni ljudi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4773 Napisano Octobar 7, 2017 Ne silazi, 5558 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Seve! Ovakvi dogadjaji pretvaraju nasa putovanja u hodočašća, i time dobijaju jedan viši smisao! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 447 Napisano Octobar 8, 2017 www.markone-pegaz.rs, 2426 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan Moram da se zahvalim Solmaz i Amiru što su odabrali Novi Sad kao jednu od destinacija za posetu Srbiji i tu proveli celo popodne i veče. Kao i Seveu, što mi je ukazao čast da im budem domaćin u Novom Sadu. Bilo mi je posebno zadovoljstvo što sam mogao da im pokažem samo zrnce onoga na šta smo ponosni u Novom Sadu. Predivni ljudi, umetničke duše... Anegdota: Mi Srbi smo poznati da ne damo gostu da plati... E pa Iranci su još gori. Za vreme ručka, Amir je uspeo da iskoristi našu nepažnju i plati račun. Na tipično srpski, nonšalatan način: ljubazno je pitao gde je toalet. A mi naseli... Kada smo se naravno žestoko pobunili, opet je potegao tipično srpski argument: Rekao je da je bolje da ga mi "ubijemo" zbog njegovog greha, nego njegova žena (Solmaz). Morali smo da popustimo i da odustanemo od "pretnje" da će da pliva do Beograda i Crnog mora... I jedna zamerka Seve ako smem... Ima li neka lepa slika Novog Sada osim one na kojoj debeli bačvanin pozira sa dva gosta? (Slike iz dva ateljea na tvrđavi se ne računaju!) 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6068 Napisano Octobar 8, 2017 Drug član, 4152 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Krasni su to ljudi, ti Iranci.Baš mi je drago, kao da su mene došli posjetiti. Veliku nepravdu im činimo, mi “Europljani” i jako sam tužan zbog te činjenice. Pozz Vozim motor, nisam bajker. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
skuteras 73 Napisano Octobar 8, 2017 Svrati ponekad, 214 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda XL1000VA Prijavi odgovor kao problematičan Bravo, Seve svaka čast! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
luka2205 0 Napisano Octobar 8, 2017 U prolazu, 2 postova Lokacija: bgd- stockholm Motocikl: BMW S1000RR HP4 comp. Prijavi odgovor kao problematičan bravo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djolji 1273 Napisano Octobar 9, 2017 Drug član, 1068 postova Lokacija: Beograd- Cerak Motocikl: Tracer MT09 Prijavi odgovor kao problematičan SEVERIANA za predsednika (hm, to je zauzeto,... ima vremena) onda za gradonačelnika 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srrdjan 315 Napisano Octobar 9, 2017 Нек иде живот, 858 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vulkan 800 некада био Keeway Supershadow 250 Prijavi odgovor kao problematičan Врхунски Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2436 Napisano Octobar 9, 2017 Andragog, 5006 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Bravo druže, prava stvar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dtesic 372 Napisano Octobar 10, 2017 Svrati ponekad, 428 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: kavasaki kle, BMW K 1200RS Prijavi odgovor kao problematičan BRAVO I hvala za sve. U prilogu tvoj kolega koji je proputovao SVE pustinje na planeti a ovaj snimak je detalj koga se secam od pre mnooogo godina a iamo sam srecu da ga snimim pre tri. da pojasnim : Pocetak snimka je jasan sam po sebi,I covek kaze da je rezervnu gumu koju je nosio sa sobom dao pre 400 km jer bio je tako blizu ?? kuće.Na kraju snimka (ne vidi se sve ali znam iz druge emisije) stiže u Minhen u Februaru po snegu i zaustavlja ga policija ,gledaju šivenu gumu i registracionu plaketu koja je istekla pre dve godine (čovek je na putu tri godine), i posle toga policija ga eskortira do kuće (kao kod nas samo nije do kuće). još jednom BRAVO i hvala poz. Tesha Mladenovac Die_Wüsten_der_Erde_sivenje_zadnje_gume_na_bmw.mpg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6068 Napisano Octobar 10, 2017 Drug član, 4152 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Dr. Michael Martin, Biolog koji je proučavao između ostaloga i sve pustinje na našoj planeti. Vozim motor, nisam bajker. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17651 Napisano Octobar 11, 2017 Integrisan, 8360 postova Prijavi odgovor kao problematičan On 10/8/2017 at 14:46, el classico je napisao: Veliku nepravdu im činimo, mi “Europljani” i jako sam tužan zbog te činjenice. Evo, za kraj ove epizode, a kao odgovor ne šlagvort iz citata odozgo, malo kvalitetne iranske muzike. Peva, nostalgično i potresno, mlada Marjan Farsad, iz daleka, o svom domu u Iranu... Khooneye Ma (Our House) Our house is far far away Behind patient mountains Behind golden fields Behind empty deserts Our house is in the other side of water In the other side of restless waves Behind cypress forests It's in a dream, a fantasy Behind the blue ocean Behind pear gardens The other side of grape gardens Behind beehives Our house is behind clouds The other side of our glumness At the end of wet roads Behind the rain, behind the sea Our house has stories It has sour cherries and pistachios Behind its warm laughs It has tired people Our house has happiness It has fishes in its pools It has play-balls in its alleys It has cute cats Our house, warm and cordial Old pictures on its walls The picture of playing in the balcony On the seaside at summer Picture of that day under the rain With a sob and with a pack Leaving lovely and kind people Our house is far far away Behind patient mountains Behind golden fields Behind empty deserts Our house is in the other side of water In the other side of restless waves Behind cypress forests It's in a dream, a fantasy Divan i napaćen narod drevne civilizacije, pritisnut i spolja i iznutra! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bgvozdic 49 Napisano Octobar 22, 2017 U prolazu, 58 postova Lokacija: KM - PA Motocikl: F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...