Miroslav91 602 Napisano Avgust 8, 2013 Zainteresovan, 394 postova Lokacija: Aleksandrovac Motocikl: Honda Hornet 600 / Honda Silver Wing 400 Prijavi odgovor kao problematičan To se desilo pre 2 dana. Isao sam svojom trakom, nigde vozila ispred mene i odjednom sa desne strane puta covek izlece kolima i radi polukruzno s namerom da se preparkira na drugoj strani puta. Kako nisam imao ni prostora ni vremena da izbegnem kontakt stigao sam ga kad je bio pod 90 stepeni u odnosu na mene i udario u zadnji levi kraj automobila, odmah iza zadnjeg tocka i posle nzm kako sam pao, samo sam se nasao na oko 2m od motora. Ja sam ugruvan i naprsla mi je neka kost u levom zglobu ruke tako da na njoj imam gips. A od naletanja na rezervoar imam modrice na desnoj nozi i izmedju nogu, al dole je sve citavo, hvala Bogu . Osim toga, sve je manje-vise ok samo sto me trenutno boli skoro svaki misic u telu. Motor se razbio kvalitetno, viljuske su iskrivljene, a mozda je i ram dobio po njusci. Evo i slika http://imageshack.us...es/69/d66s.jpg/ http://imageshack.us...s/266/cwwy.jpg/ http://imageshack.us...s/822/lm9p.jpg/ http://imageshack.us...es/29/2u32.jpg/ http://imageshack.us...s/543/41hw.jpg/ http://imageshack.us...es/42/0yu7.jpg/ http://imageshack.us...s/825/lfhj.jpg/ http://imageshack.us...s/853/adho.jpg/ http://imageshack.us...s/823/uopb.jpg/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivan88 855 Napisano Avgust 8, 2013 Ludi kompjuteraš, 729 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Honda CBR250R 2011 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro je da se nisi vise ugruvao. Naplata stete, dogovorili ste se nesto ili evropski obrazac ili sve sam pokrivas? Meni je trebalo oko 2 meseca da napokon prodje sva papirologija i dobijem kintu od osiguranja lika sto me je pokupio a to je po najbrzoj proceduri tj. evropski obrazac. Ozdravi i ti i motor pa nazad na jahanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ducatista 223 Napisano Avgust 8, 2013 Zainteresovan, 532 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Ducati 748 S Prijavi odgovor kao problematičan Vazno je da si ti relativno dobro i zelim ti brz oporavak. Jel vozac automobila ostao ili pobegao , kakva je s tim situacija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miroslav91 602 Napisano Avgust 8, 2013 Zainteresovan, 394 postova Lokacija: Aleksandrovac Motocikl: Honda Hornet 600 / Honda Silver Wing 400 Prijavi odgovor kao problematičan E da, to sam zaboravio da napisem. Dok sam bio na zemlji cuo sam da pita okolo ljude koji je broj hitne, posto on ne zivi ovde, zivi u Svajcarskoj. Posto niko nije znao neki covek je rekao da me ubaci u kola i da me on odveze tako da je pomerio auto sa lica mesta. Dok sam ja bio u hitnoj, policija je otisla na mesto gde je motor ostao i radila uvidjaj. I on se kolima vratio na lice mesta posto me je ostavio u hitnoj. Pisali smo izjave obojica, meni su uzimali krv, pa se ceka na analizu krvi od 5 do 20 dana, tako su mi rekli. Tada ce se sve i znati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
machinori 288 Napisano Avgust 8, 2013 Starfleet officer, 249 postova Lokacija: Canada Motocikl: n/a Prijavi odgovor kao problematičan Nisi ti dakle samo pao, ti si imao saobracajku. Brz oporavak zelim! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7910 Napisano Avgust 8, 2013 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan 5-20 dana analiza krvi??? To si ti nesto pomesao ili po novom salju krv u USA na analizu. Inace si odlicno prosao i zelim ti brz oporavak. Dobro sto je taj svajcarac nagazi ga za lovu. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miroslav91 602 Napisano Avgust 8, 2013 Zainteresovan, 394 postova Lokacija: Aleksandrovac Motocikl: Honda Hornet 600 / Honda Silver Wing 400 Prijavi odgovor kao problematičan Ne, stvarno su mi toliko rekli za analizu krvi . Hvala svima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 1786 Napisano Avgust 8, 2013 Drug član, 1029 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan Ako je vec i vozio do bolnice i sve, moguce da covek nece praviti probleme, pored svih debila, nadje se i po neko normalan i korektan. Srecno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rumba 591 Napisano Avgust 8, 2013 Zainteresovan, 605 postova Lokacija: Dorćol Prijavi odgovor kao problematičan Ако је други учесник у незгоди из Швајцарске, мораш да прикупиш комплетну документацију (записник о увићају, записник о оштећењу мотора, лекарске налазе о твом лечењу,.....), да би остварио одговарајуће обештећење. Ако ти треба неки савет, јави се, Срећан опоравак! Румба Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miroslav91 602 Napisano Avgust 8, 2013 Zainteresovan, 394 postova Lokacija: Aleksandrovac Motocikl: Honda Hornet 600 / Honda Silver Wing 400 Prijavi odgovor kao problematičan Imam sve papire od lekara, a zapisnik o uvidjaju bi trebalo da dobijem kad analiza krvi bude gotova. Rekose mi da ce doci da slikaju ostecenje motora kad zapisnik bude gotov takodje, i ja msm da je to sve sto mi treba? Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rumba 591 Napisano Avgust 8, 2013 Zainteresovan, 605 postova Lokacija: Dorćol Prijavi odgovor kao problematičan Imam sve papire od lekara, a zapisnik o uvidjaju bi trebalo da dobijem kad analiza krvi bude gotova. Rekose mi da ce doci da slikaju ostecenje motora kad zapisnik bude gotov takodje, i ja msm da je to sve sto mi treba? Hvala Да, то је углавном то, што ти треба. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Avgust 8, 2013 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan 5-20 dana analiza krvi??? To si ti nesto pomesao ili po novom salju krv u USA na analizu. Inace si odlicno prosao i zelim ti brz oporavak. Dobro sto je taj svajcarac nagazi ga za lovu. Ako gospodin CH vec nije dao "gdje treba" lovu, pa ce momak jos biti kriv. @Miroslav91 Brz oporavak i puno srece... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
petarjebivetar 1123 Napisano Avgust 8, 2013 Zainteresovan, 285 postova Lokacija: Beogard Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan Ne, stvarno su mi toliko rekli za analizu krvi . Hvala svima Pa sta ce da vam rade? Tumor markere? Dobro je kada nisi gore prosao, a motor ce se napraviti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brm-brm 852 Napisano Avgust 8, 2013 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha SR250 Honda NTV650 Prijavi odgovor kao problematičan Kako ti je posao odradila oprema? I nek ti je sa srećom oporavak! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miroslav91 602 Napisano Avgust 8, 2013 Zainteresovan, 394 postova Lokacija: Aleksandrovac Motocikl: Honda Hornet 600 / Honda Silver Wing 400 Prijavi odgovor kao problematičan Kaciga je izgrebana sa desne strane, i imam par posekotina na prstima zato sto sam nosio samo one rukavice bez prstiju. Hvala svima na lepim zeljama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Black Adder 223 Napisano Avgust 9, 2013 Zainteresovan, 627 postova Lokacija: Beograd Republika Miljakovac Motocikl: Kawasaki ZZR600E Prijavi odgovor kao problematičan Brz oporavak! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
icatenej 2436 Napisano Avgust 9, 2013 Duh Bez Sekire, 1037 postova Lokacija: Beograd - Miljakovac, Ljubovija Motocikl: Yamaha XJ600N, Cagiva Canyon 600, Husqvarna TE 250 Prijavi odgovor kao problematičan Brz oporavak želim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zikaslika 136 Napisano Avgust 9, 2013 Svrati ponekad, 125 postova Prijavi odgovor kao problematičan kao sto ti rekose, saobracajke se desavaju a ti si imao srece u nesreci, prvo da je normalan covek (danas je moderno kad oboris motoristu pobeci sa lica mesta), da povrede nisu gore, da ste se mozda dogovorili na licu mesta bilo bi najbrze, najbolje i najsigurnije ovako moze da potraje ali i iskomplikuje se... brz oporavak! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stankovich 54 Napisano Avgust 9, 2013 Svrati ponekad, 125 postova Prijavi odgovor kao problematičan Релативно добро си прошао, опорављај се полако. Можда ти раде анализу крви тамо где су радили и суперанализу млека Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spanta 199 Napisano Avgust 9, 2013 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Tražim Prijavi odgovor kao problematičan Brz oporavak želim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miroslav91 602 Napisano Avgust 9, 2013 Zainteresovan, 394 postova Lokacija: Aleksandrovac Motocikl: Honda Hornet 600 / Honda Silver Wing 400 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima, valjda ce se ceo postupak brzo zavrsiti posto on ima strano osiguranje, pa ce oni mozda ubrzati posto su ozbiljniji od nas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxwvp 17 Napisano Avgust 9, 2013 Svrati ponekad, 136 postova Lokacija: Bijelo Polje Motocikl: Kawasaki zx6r i Honda NSR125 Prijavi odgovor kao problematičan zelim ti brz oporavak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ghostrider95 20 Napisano Avgust 9, 2013 Djordje Sekulić, 71 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Honda cbr 900rr 1996 Prijavi odgovor kao problematičan Au druze,srce si mi slomio sad,bolje da nisam ni otvarao slike... Brz oporavak zelim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miroslav91 602 Napisano Avgust 9, 2013 Zainteresovan, 394 postova Lokacija: Aleksandrovac Motocikl: Honda Hornet 600 / Honda Silver Wing 400 Prijavi odgovor kao problematičan Jbga, i meni je bilo mnogo zao kad sam ga video onakvog na putu, al sta da se radi, popravice se valjda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...