Jump to content

Moto Zajednica

Akcija dobrovoljnog davanja krvi

Recommended Posts

• U prolazu, 75 postova

Da se ne ponavljam, sa onog foruma:

Verujem da cete na punu reportazu ipak morati da sacekate do sutra, posto je ekipa produzila u Vrsac. Bilo je fenomenalno, akcija je potpuno uspela, prikupljeno je oko stotinjak doza krvi. Motora nije bilo puno, ali je zato motorista bilo prilicno, pa je neko vreme ispred Zavoda bila prilicna guzva. Jedno sto rok za okupljanje nije trebalo da bude toliko sirok, jer smo odmah nakon davanja krvi produzili na pice, a bilo je ljudi koji su dosli kasnije. I zelim da se zahvalim svim drugarima koji su potegli put za Beograd radi ove plemenite akcije, kao i drugarima koji nisu u MAS-u, niti na ovom forumu, ali su pravi motociklisti i plemeniti ljudi. Da ne bude suvisne zabune, pre svega mislim na Dexterra i Pabla sa BJB-a, koji su dosli ranije od dobrog dela ekipe, legitimisali se kao motociklisti u Zavodu, i dali krv, ali i na ostale clanove BJB-a koji su ucestvovali u akciji, i ostali da se druze sa nama. Svaka cast, momci, kapa dole.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 6 postova

Veliki pozdrav urednistvu BJB-a i svima koji su bili tamo, uspeli smo da damo 84 jedinice krvi a to je ipak dosta. Izvinjavam se sto je intendantska sluzba Familije kasnila(stigli sendvici i prase u 10h) i oko 1 30h preseljena kod Boze u A'BRE kafe. Dobro je za pocetak a za 3 meseca mozemo opet samo svi motoristi ujedinjeno uz ucesce svih foruma i moto organizacija da postignemo bar duplo vise. Ovo je jedan od nacina da se predstavimo javnosti na pravi nacin.Veliki pozdrav za Pabla, Dextera i sve vas koji ste podrzali akciju ili kako je Sale rekao KAPA DOLE

• Aktivirao se na času, 3281 postova
  • Motocikl: Tamić XL-1000V
  Citiraj

Veliki pozdrav urednistvu BJB-a i svima koji su bili tamo, uspeli smo da damo 84 jedinice krvi a to je ipak dosta. Izvinjavam se sto je intendantska sluzba Familije kasnila(stigli sendvici i prase u 10h) i oko 1 30h preseljena kod Boze u A'BRE kafe. Dobro je za pocetak a za 3 meseca mozemo opet samo svi motoristi ujedinjeno uz ucesce svih foruma i moto organizacija da postignemo bar duplo vise. Ovo je jedan od nacina da se predstavimo javnosti na pravi nacin.Veliki pozdrav za Pabla, Dextera i sve vas koji ste podrzali akciju ili kako je Sale rekao KAPA DOLE

Eeeee, imenjače, da ste ranije pomenuli te intendantske ''djakonije'' i makrosvinjotiku, pa skupila bi ''braća'' mooda u većem broju :D :D :D . Mada, i 80+ jedinica je takodje leeepa cifra (zlu netrebalo). Pozz ;) Gazdo, davaj slike...

• U prolazu, 96 postova

Milina jedna pogledati! :D

Bajkeri zajedno na jednom mestu,i clanovi klubova i solo rideri,i clanovi BJB i MAS foruma, i ...

Sa samo jednim motivom.....HUMANOST :D

Poseban pozdrav za one koji stigose da daju krv i u svatove da stignu(PABLO) i da brinu da nam avioni polete(DEX ),i da se lepo druze sa nama(Shejtan i Bus-man)...

I za sve one koje sam ovoga puta,nenamerno,ili namerno ;D propustio da pomenem :-[

Svaka nam cast bajkeri!!!

P.S. Dex,a jesu li svi avioni i sleteli ;D

• U prolazu, 52 postova
  • Motocikl: TDM 850

Svaka čast!

Dobrovoljno davanje krvi jeste humanitarani čin, ali za nas mislim da je to i moralna obaveza.

Mislim da bi i ostale organizacije koje su u vezi sa saobraćajem trebale da bar jednom godišnje prave ovakve akcije (recimo taksisiti i sl) i drago mi je da su baš bajkeri ti koju su prvi dali prmer.

• Svrati ponekad, 469 postova
  • Motocikl: Honda CBR 1100 XX Blackbird SUZUKI DR 800 BIG, Yamaha DT125MX, Yamaha TZR 125
  Citiraj

Prvi utisci:

Na motoru i nije bilo tako hladno,

Istočiše pola litre, a ništa da vrate,

Upoznao sam Bus mena i pozdrav za njega,

A od organizatora sam video nikoga, u stvari stajala su 3 motora ispred zavoda od kojih je jedan bio moj ali ne znam ko ih je dovezao.

Odoh sada da spavam i proizvodim krv za sledeći put

Jedan od ta tri je moj MZ ( Afrika je u operacionoj sali za estetsku hirurgiju) koji kasnije nije hteo da upali sve do slavije(koji blam pred onolikim ljudima).

Kao sto sam i predpostavio nisu hteli da mi uzmu krv posto nije proslo vise od tri meseca.

U svakom slucaju, akcija je i vise nego uspela i mogu samo da se zahvalim i cestitam organizatorima.

Svaka cast i ostalima koji su dosli, posebno ekipi iz Vrsca i Valjeva koji su bili medju prvima.

Veliki pozdrav svima.

• U prolazu, 33 postova

Braco , mislim da je dobro za prvi put.

Iskreno, ocekivao sam oko 100 davalaca. Mi smo dosli autobusom i morali odmah da se vratimo zbog naseg vozaca (Zlaja, bajker iz Petrovca) imao je novu turu. Izvinjavam se svima koji su dosli kasnije a nas nije bilo da ih sacekamo.

Veliko hvala svima sa BJB-a koji su pomogli ovu akciju, a posebno Pablu i Dexu koji su bili prvi davaoci!!! Braco , sto god bude trebalo , tu smo!!!!

Iskreno se nadam da je ovo pocetak jedne zajednicke saradnje izmedju BJB-a i MAS-a. u To ime : Ziveli!

• Motorradfahrer, 1733 postova
  • Motocikl: Race Bike in a Tuxedo

Neshto ste mi bledunjavi na slici gore...laughing4in0.gif

Bravo drugari! Zzao mi je te nedodjoh i ja kao dugogodishnji davalac krvi. Ali koliko sam shvatio,to ce biti organizovano uskoro opet,pa cemo se videti!

Bravo josh jednom!

• U prolazu, 75 postova

Ovakve akcije mogu bez problema da se organizuju na sest meseci. Dakle, nista nije izgubljeno, nije tragedija za one koji se iz bilo kog razloga nisu pojavili, bice prilike da sve ovo napravimo opet, i to vrlo brzo. Zajednickom akcijom svih moto klubova i foruma naredno okupljanje moze da bude mnogo brojnije, a akcija jos uspesnija. Uostalom, uspeh akcije zavisi samo od jednog parametra, a to je broj prikupljenih jedinica krvi, nije vazno ko stoji iza organizacije, vazno je ko daje krv. Nadam se da cemo sledeci put, svi zajedno, napraviti zaista velicanstven dogadjaj, i pomoci onima kojima je to najpotrebnije.

• U prolazu, 75 postova

Ja cu se rado odazvati bilo kojoj humanitarnoj akciji, i zaista mislim da nema nikakve veze ko je organizuje. Ako BJB planira akciju, to je odlicna prilika da se opet okupimo, i da nas bude jos vise.

• U prolazu, 33 postova

Ako vas interesuje:

Klubovi koji su imali svoje davaoce u akciji:

- MK STISKI ORLOVI      - Majilovac  (najvise davalaca, a to se podrazumeva)

-MK PANONSKI VUKOVI - Zrenjanin

-MK CIVIJA                    - Sabac

-MK LA MOTO                - Lazarevac

-MK TRI SESIRA            - Zrenjanin

-MK FREE RIDERS        - Smederevska Palanka

-MK ERE                        - Uzice

-MK MIDNIGHT RIDERS- Petrovac na Mlavi

-MK COYOTE                - Pancevo

-MK S VIMINACIJUMA  - Kostolac

-MK SILVER LAKE        - Veliko Gradiste

-MK VALJEVO              - Valjevo

-MK TITANS                - Banja Koviljaca

-MK VRSAC                  - Vrsac

-MK FAMILIJA              - Beograd - u ulozi domacina i

-nasi prijatelji sa BJB-a i samostalni vozaci.

Jos jednom HVALA!

• Svrati ponekad, 208 postova

Svaka čast braćo bajkeri i da to pređe u tradiciju... Nego Pablo... nešto mi je poznat ovaj

"ćelavac" al ne mogu nikako da se setim odakle... ;) ;D

• Vlasnik sajta, 5389 postova
  • Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR

Ma to je onaj padavicar Tetovac ;) Jedva mu pronasli venu... Mada, ni ja nisam bio nista bolji :D

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja