Aku 11 Napisano Januar 11, 2008 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: BG Motocikl: TDM 4tx Prijavi odgovor kao problematičan Dodjite da pokazemo Srbiji da mi bajkeri nismo ni ruzni , ni prljavi , ni zli..... Kome ti da nije ni ruzan, ni prljav, ni zao??? ;D ;D ;D Shalim se ja sam samo jednom dao krv i to u vosci i umalo se nisam onesvestio, al sam spreman opet da pokusham. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 208 Napisano Januar 13, 2008 Drug član, 1126 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan 26.01 je Ok, a jel se nalazimo negde pa svi zajedno ili će skup biti ispred zavoda? U svakom slučaju vidimo se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
yubilly 43 Napisano Januar 13, 2008 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Ugljevik; RS; BiH Motocikl: Honda CB600F Hornet PC36 Prijavi odgovor kao problematičan apsolutno podrzavam ovakve akcije. ja sam dugo godina ddk i rado cu se odazvati na bilo ciji poziv!!! Ja i moja honda stizemo cim nas neko pozove. Ne mogu doci 28. zato sto sam dao krv prije 15 dana i ne smijem naredna 3-4 mjeseca. jbg! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brmbrm 118 Napisano Januar 13, 2008 Brmbrm, 448 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM Life Race Prijavi odgovor kao problematičan Samo jos vreme i mesto gde cemo se naci... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
trifun3 0 Napisano Januar 13, 2008 U prolazu, 33 postova Lokacija: Majilovac Prijavi odgovor kao problematičan Evo zvanicno: Zavod za transfuziju se nalazi u ulici Svetog Save br.39 (kod hrama). Akcija pocinje u 9.00. Pozeljno je da se (bar iz Beograda ako bude vreme OK) dodje motorom. Mora se biti potpuno zdrav. Bez alkohola i ostalog bar 12 sati. Pirsing i tetovaza 3 meseca. Nikakve rane ni posekotine. Krv se moze dati na svaka 3 meseca. I ja pozivam nekog od urednika da otvori novu temu gde bi se prijavljivali zainteresovani. Iz Petrovca, Pozarevca i Majilovca krece autobus pa ko je iz tok kraja moze da se javi. Za sva druga obavestenja mozete se javiti na tel:063 233 369 Noca - predsednik MAS-a Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pantah 41 Napisano Januar 13, 2008 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Karaburac Prijavi odgovor kao problematičan Devet ujutru u subotu!!! Ghrmmf, koje sve gluposta ja neću da napravim Vidimo se pred vratima ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
redAlert 10 Napisano Januar 14, 2008 U prolazu, 72 postova Lokacija: Beograd Motocikl: YamahaTDM850 Prijavi odgovor kao problematičan Eto i mene jeste da sam zadnji put ali i prvi dao jos 24.10.01 u vojsci ali nema veze!!! Pokusavao sam par puta ali me uvek vracali zbog gluposti... prehlada... posekotina... cak sam imao i manjak gvozdja u krvi!! ovo poslednje zbog premora. Ma forumu MASa najdoh da se 26og organizuje dob davanje krvi tako da ce nas biti dosta... a u koliko da se nadjemo i gde? A posle pretpostavljam na kuvano vino, kobaje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 208 Napisano Januar 14, 2008 Drug član, 1126 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan Biće malo zeznuto parkirati motore tamo pošto je ulica uska, a ni trotoat nije baš veliki. U svakom slučaju vidimo se tamo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
trifun3 0 Napisano Januar 15, 2008 U prolazu, 33 postova Lokacija: Majilovac Prijavi odgovor kao problematičan Parking za motore cemo obezbediti preko zavoda ili eventualno ispred hrama. U planu je da posle toga odemo svi zajedno do hrama da se pomolimo za zdravlje svih motorista. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Januar 17, 2008 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan E vala docicu makar mi ne uzeli krv ;D ;D Usput obecavam clanak u "Blicu" Ovog puta bez moje slike ;D sramota da me slikaju u nesvesti @trifun3: 9 ujutro pa dal si ti pri svesti :o Lakse mi je da si reko 3 ili 4 ujutro ;D ;D Ako ne padnem u nesvest od davanja krvi pascu od pospanosti ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 208 Napisano Januar 17, 2008 Drug član, 1126 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan Jes vala i ja smatram da je to previše rano ali nije problem vidimo se! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aku 11 Napisano Januar 17, 2008 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: BG Motocikl: TDM 4tx Prijavi odgovor kao problematičan Vala bas, kad me vide u 9 ujutru ima oni meni da daju krv Makar da je u 10 ali ajde nema veze, samo osecam da ce opet neki djavo da me sprechi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
trifun3 0 Napisano Januar 17, 2008 U prolazu, 33 postova Lokacija: Majilovac Prijavi odgovor kao problematičan Braco, ocito se nismo razumeli: Davanje krvi pocinje od 9.00 i traje do 15.00 ili dok svi koji dodju ne daju krv. Nije tehnicki izvodljivo da nas 100 - 150 damo krv odjednom ( cini mi se da mi rekose da mogu 10 odjednom). Pre toga trebamo ispuniti jedan upitnik i dati malo krvi iz prsta (radi analize i utvrdjivanja krvne grupe) pa onda igla u venu. Znaci moze u 9, moze u 10, u 11... Kad god dosli dobro dosli. Pored obroka koji daje zavod (sokic i keks), MAS ce pripremiti sendvice i sokove (nazalost pivo nemoze sledecih 12 sati) i uradicemo i spisak davalaca. Tako da ce licno biti pozvani na sve proslave i zurke koje budemo organizovali Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Januar 17, 2008 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan 9 ujutro pa dal si ti pri svesti :o Lakse mi je da si reko 3 ili 4 ujutro ;D ;D Ako ne padnem u nesvest od davanja krvi pascu od pospanosti ;D ;D ;D Sreca pa je 'klizno' vreme za istakanje ! More probudices se kad ti med. sestrica da kontraanesteziju !! ;D Dolazim oko 11h. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Januar 17, 2008 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan More probudices se kad ti med. sestrica da kontraanesteziju !! ;D Da, da... Evo kako sestra to radi sa Vujom! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Januar 17, 2008 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Pa to ti kazem, bradate sestre su najbolji kontraanesteziolozi !!! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 208 Napisano Januar 17, 2008 Drug član, 1126 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan Ja se nadam da ćemo mi imati više sreće što se sestara tiče Jer ako neko padne u nesvest, a bradata sestra mora da da veštačko disanje, neće se lepo provesti ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
trifun3 0 Napisano Januar 17, 2008 U prolazu, 33 postova Lokacija: Majilovac Prijavi odgovor kao problematičan Moze malo fotografija? Orlovi pre davanja.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
trifun3 0 Napisano Januar 17, 2008 U prolazu, 33 postova Lokacija: Majilovac Prijavi odgovor kao problematičan ...za vreme ... (ja i bata Velja) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
trifun3 0 Napisano Januar 17, 2008 U prolazu, 33 postova Lokacija: Majilovac Prijavi odgovor kao problematičan ...i naravno, posle... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
trifun3 0 Napisano Januar 17, 2008 U prolazu, 33 postova Lokacija: Majilovac Prijavi odgovor kao problematičan ...se mora nadoknaditi izgubljeno! Ziveli! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Januar 17, 2008 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan ...za vreme ... (ja i bata Velja) Pa vi ko da ste na plazi !! :D Ovo totalno pogresan ambijent za lezaljke. Mora da je Fotosop. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aku 11 Napisano Januar 17, 2008 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: BG Motocikl: TDM 4tx Prijavi odgovor kao problematičan ...za vreme ... (ja i bata Velja) Pa vi ko da ste na plazi !! :D Ovo totalno pogresan ambijent za lezaljke. Mora da je Fotosop. ;D Zaboravise samo da ubace crnce kako ih hlade palminim listom ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
yubilly 43 Napisano Januar 17, 2008 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Ugljevik; RS; BiH Motocikl: Honda CB600F Hornet PC36 Prijavi odgovor kao problematičan Ovako to radi Billy Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bucke 10 Napisano Januar 17, 2008 U prolazu, 52 postova Lokacija: Sremska Kamenica Motocikl: TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Otpisani na Rock & Bike Festu u Novom Sadu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...