stari roker 4312 Napisano Jul 14, 2015 motoras, 2480 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Rekose na SAT-u sad u nedelju da na carini u povratku nece traziti nikakve potvrde o placenim taksama i sl. Inace,davno smo apsolvirali da se u satoru ne spava zato sto je jeftinije, vec zato sto je lepše. Naravno,stvar ukusa i izbora. Put preko Bosne je lep i na zalost treba zeleni karton. Ipak,mislim da je steta ko vec bije put do tamo da propusti voznju preko Durmitora... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Jul 14, 2015 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Put preko Durmitora jeste prelep, ali sam ga ja vec vozio pa bi sada da vidim i ovaj drugi put uz kanjon Morace. Za sator ste u pravu, mnogo je lepse i interesantnije od redovnog smestaja... :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 1017 Napisano Jul 14, 2015 Drug član, 1093 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Imaš auto-kamp "Crvena Glavica" kod naselja Sveti Stefan. Kamp kao kamp nije ništa posebno ali su ispod njega dve jako lepe plaže za koje retko ko i zna. Do jedne se spušta vijugavim putem od kampa (mislim da se zove "Galija") a do druge može da se dopliva sa" Galije". Dok sam ja išao bile su slobodne plaže ali sada nisam siguran da nije i njih zahvatio "montenegro-trend" zbog kog sam prestao da idem u Crnu Goru...iako volim to primorje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola 13 17 Napisano Jul 16, 2015 U prolazu, 71 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Yamaha FZ8N Prijavi odgovor kao problematičan Tema prepuna vrlo korisnih informacija nego niko nije spomenuo međunarodnu vozačku dozvolu i prvu pomoć pošto je ja nemam, a i nemam gde da je stavim. Inače na put krećem 20. avgusta iz Beograda za Bečiće i planiram negde da prespavam u Prijepolju možda i malo dalje sve zavisi kako budem vozio. Odlučio sam da poštujem ograničenja tako da me interesuje od vas koga je put naneo ili zna iz neke priče gde prespavati u predelu između Prijepolja i Bijelog Polja, hvala? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Jul 16, 2015 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Za CG ti ne treba medjunarodna vozacka, a niko ti ni prvu pomoc nece traziti, osim ako nabasas na neke vrlo nezgodne pandure pa da pocnu da te drndaju za sve i svasta i da ti traze prvu pomoc. Mada, svakako bi bilo dobro da je imas... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pilot Mne 1 Napisano Jul 18, 2015 U prolazu, 5 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: Honda Shadow vt 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrab drustvo,evo i ja da vam dam par korisnih informacija. Inace sam iz Podgorice a ljetujem godinama u Petrovac imam tamo stan a vidim da konkretno zanima vas Petrovac. Koliko ja znam u Petrovcu sigurno nemas kamp naselje,jedino moguce da imas u buljaricama prvo mjesto odmah pored Petrovca kad krenes ka Baru i Ulcinju. I sledeci kamp koji znam je na Adi Bojani. Sto se crvene glavice tice, plaza galija je sada sredjena i urbanizovana sa sadrzajem restoranom itd... tako da nije vise napustena kao nekad eto cisto par nekih informacija. Cuvajte se ako budete isli na adu kroz Štoj mjesto kod adr ima dosta Kosovara i albanaca koji dosta bahato voze i ne vode racuna o drugim ucesnicima u saobracaj. Ako ides kroz kanjon svrati na Biogradsko jezero ako imas vremena prije Kolasina nacionalni park biogradska gora. Lijepo je za vidjet. Pozdrav i lijep probod u Crnoj Gori nasoj ☺ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Jul 19, 2015 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan @PilotMne, druze, hvala ti puno,na ovim informacijama! Svakako da cu uzeti u obzir Biogradsko jezero da svratimo i pogledamo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pilot Mne 1 Napisano Jul 19, 2015 U prolazu, 5 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: Honda Shadow vt 750 Prijavi odgovor kao problematičan @PilotMne, druze, hvala ti puno,na ovim informacijama! Svakako da cu uzeti u obzir Biogradsko jezero da svratimo i pogledamo. Nema na čemu druže,ako treba bilo kakva pomoć ili informacija javljaj ☺ pozdrav veliki i lijep provod ☺ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pilot Mne 1 Napisano Jul 19, 2015 U prolazu, 5 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: Honda Shadow vt 750 Prijavi odgovor kao problematičan Jos par nekih informacija ako ides u Petrovac,sto se hrane tice imas dolje u glavnoj ulici na setalistu dobru pizzeriju kiss i pored nje imas kafe Cuba koja isto ima hranu i dobru uslugum sto se cena tice Petro je malo skuplji da znas. Srednja pizza ti je oko 6 € eto cisto da znas. Uglavnom sve ti je u toj ulici dolje na setalistu pored plaze...na Adi su to dosta povoljnije cene da znas imas da jedes svasta nesto u Štoju mjesto pre ade spominjao sam ti vec. Veliki pozdrav ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VuleTigar 140 Napisano Jul 20, 2015 Mistik, 297 postova Lokacija: Beograd-Konjarnik Motocikl: Honda CBF1000A 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Rekose na SAT-u sad u nedelju da na carini u povratku nece traziti nikakve potvrde o placenim taksama i sl. Inace,davno smo apsolvirali da se u satoru ne spava zato sto je jeftinije, vec zato sto je lepše. Naravno,stvar ukusa i izbora. Put preko Bosne je lep i na zalost treba zeleni karton. Ipak,mislim da je steta ko vec bije put do tamo da propusti voznju preko Durmitora... Pređoh u subotu popodne preko prelaza Jabuka između Pljevlje i Prijepolja. Elem, carinik neki krenu da propituje, đe ste bili, kolko dana i ja lepo rekoh čoveku, Herceg Novi, 5 dana, smeštaj kod rodbine. I krenu on meni da traži prijavu boravka, ja se tu napravih blesav i rekoh mu da je njihova ministarka poručila da ne treba nikakvih papira. On tu krene trt, mrt, promeni priču i kao ovog puta ću vam progledati kroz prste. Ne znam ali možda samo ne voli bajkere Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tatkonadzeja 141 Napisano Jul 20, 2015 Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 1250 S Prijavi odgovor kao problematičan I ja juce doso iz CG, doduse iso kolima zbog drustva ali evo nekih utisaka. Mi smo isli preko prelaza Gostun i niko nas nije ni pitao za boravisnu taksu ali su druga, koji je iso preko Jabuke, 20 minuta smarali na granici za boravisnu taksu i hteli da im pisu kaznu na 60 evra ali ih na kraju pustili a vidim da su kolegu VuleTigar takodje smarali na Jabuci. Guzve na granici nema, bar nas nije hvatala. Ima par nekih zastoja na putu, na jednom mestu bio odron a na drugom ima radova zbog autoputa ali je sve regulisano semaforima tako da nema vecih zastoja. Inace Budva polu prazna, plaze puste skoro a i na setalistima nije neka navala. Guzve su u gradu ali to je bilo zbog sea dance-a jer su napravili jednosmeran put ka jazu a da bi se vratio za budvu neki zaobilazni pored top hilla pa su zato malo guzve. Policije ima sa radarima. Za CG ne treba ni zeleni karton ni medjunarodna dozvola a da li ce vam praviti problem za prvu pomoc stvarno ne znam. Lep provod Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...