Jump to content

Moto Zajednica

Peglanje na Vojvode Stepe (Skuterista Vs Taxista)

Recommended Posts

• ., 437 postova

Ovo kao u honkoškom filmu, izleću sa svih strana, ali nikad dvojica u isto vreme, čekaju da mladić prvo složi onog prethodnog da bi oni došli na red.

Na stranu što mi nije najjasnije zašto bi se mušterija iz taksija tukla sa skuterašem i zašto šištavci koji su se tu zadesili pretrčavaju ulicu da bi se takođe tukli sa likom od dva metra - ali zašto makar ti nisi stao u odbranu skuteraša, makar jednog da privališ. Znaš ono leđa u leđa, kao Džeki Čen i onaj crnac.

• Podržavam 16

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Vikend motociklista, 676 postova
  • Motocikl: Honda pantheon 125..

Pa taxista vozi mladu nadu vozdovca,ovaj da ispadne smele napada skuterasa,uskace i mlada nada kad ne lezi vraze ne ide na dobro te ,,kolege,, sa coska da uskoce pa dobiju frku i plus u kraju..kad opet ne lezi vraze...ju,ju...bravo za kolegu..tako treba..

• Podržavam 2

• U prolazu, 90 postova
  • Motocikl: PGO G-Max 50, Keeway Speed 125

Ovo kao u honkoškom filmu, izleću sa svih strana, ali nikad dvojica u isto vreme, čekaju da mladić prvo složi onog prethodnog da bi oni došli na red.

Na stranu što mi nije najjasnije zašto bi se mušterija iz taksija tukla sa skuterašem i zašto šištavci koji su se tu zadesili pretrčavaju ulicu da bi se takođe tukli sa likom od dva metra - ali zašto makar ti nisi stao u odbranu skuteraša, makar jednog da privališ. Znaš ono leđa u leđa, kao Džeki Čen i onaj crnac.

Hahaha koji post, umro sam 1lol.gif

• Podržavam 2

• Svrati ponekad, 178 postova
  • Motocikl: Kymco Super 9

Zato sto sam dosao kasno tek pri kraju, drugo dovoljno je sto sam dosao i stao pored njega, a trece zato sto ne mogu tek tako da peglam ljude po ulici jer su napali skuterasa iako je kolega - otkud znam sta je ko uradio i zasto se mlate. Tek kada sam cuo pricu, malo se smirila situacija pa ih je skuterista cisto radi reda da se zna ko je gazda ispeglao jos malo. Da problem bude veci, samo 100m vise su stajali panduri koji nisu znali sta se desava. Da je bilo opet neke ozbiljnije pegle, verovatno bih uleteo, meni to nije strano niti problem.

• Podržavam 1

• nocni cuvar, 2583 postova
  • Motocikl: Yamaha nouvo elegance

Nisam znao da se neki od brace Klicko doselio na Vozdovac.

ps. aj sad da vidim ko ce da kaze da skuter nije motor :zvizduk:

• Podržavam 18

• Svrati ponekad, 134 postova
  • Motocikl: Tražim

Kako nije motor? Uvek je bio motor :-)

• Podržavam 1

• Ne silazi, 5900 postova
  • Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator

Najsmešnija mi je ta glupača što viče " ne diraj mi brata ", a brat sam otišo po porciju :fajt2: i još kako vidim dobio - repete ! :oda2:

• Podržavam 6

• Ne silazi, 6285 postova
  • Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition

U koje je to vreme bilo? Ja danas 16 puta prolazio motorom uz-niz V. Stepe i nisam naišao na događaj...

• Svrati ponekad, 246 postova
  • Motocikl: Yamaha XJ600 Diversion

Hehehe šorka.

Zlatno pravilo ulične šorke glasi:ako je protivnik slabiji a milicije nema u blizini, samo udri medju rogove.

Može i ako je jači ali onda ne medju rogove već prvo na neka druga mesta, pa kada klekne na kolena onda po labrnji.

Ovi pavijani nisu to znali i ko im je sada kriv.

Čestitke kolegi!

• Svrati ponekad, 178 postova
  • Motocikl: Kymco Super 9

U koje je to vreme bilo? Ja danas 16 puta prolazio motorom uz-niz V. Stepe i nisam naišao na događaj...

Mslim da je bilo oko 13:10-30..tu negde. Vozio je cini mi se neki Pjadjo od minimum 125ccm, lep skuter.

• Cool tip, 2146 postova
  • Motocikl: MT 09 Tracer

Nista se ne resava silom,nema veze sto ima 190,i to su veoma lake situacije za resavanje...ako je verovati prici,a ja joj ne verujem,mogli su klinci da izvade utoke i onda ...rat3.gif,ne bi bio prvi put.Te osobe imaju veoma izrazen ego,i ne moze neki tamo da ih siba,... pa puc puc...Da ne predjem u demagogiju tra la la,smiriti zivce i iskulirati...svemocan.gif

• Podržavam 4

• Drug član, 1555 postova
  • Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200

Nije Kličko Mikula, nego Stiven Sigal! Baš mi juče priča šta je bilo, došo na rakijicu. Taki smo mi skuteraši, iskompleksirani, pa bi da se dokazujemo i onda pravimo sranja :moto3:

• Podržavam 5

• Çelebi, 2415 postova
  • Motocikl: Imam

U celoj priči je dobro samo što je taksista dobio po p...

Da ne ponavljam šta misilm o taksistima i njihovoj tradiciji da se skupljaju kao muve na g... čim neko njihov bude bezobrazan pa počne da dobija šta je zaslužio.

• Vlasnik sajta, 5361 postova
  • Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR

To me podsetilo jedne price na motori.hr forumu od pre 8-9 godina. Momci su u nekoj temi pricali kako su u Zagrebu njihovi 'decki' naisli na nekoliko crnaca u trenerkama. Naravno, krenuli su da ih cimaju da bi isprovocirali tucu, sto su postigli, ali nisu primetili da tim crncima na ledjima pise 'Tekvodno reprezentacija Francuske'. Epilog mozete sami da zamislite... :moto3::zvizduk:

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja