Nimmin 6718 Napisano Octobar 18, 2013 čeka dobru titulu, 1375 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan Ništa ne verujemo bez fotki. E da, sa srećom ga vozio i uživao posle toliko potrage. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Phenom 168 Napisano Octobar 18, 2013 suzuki rider, 365 postova Lokacija: Bogatić Prijavi odgovor kao problematičan Bravo decak... Jel bio do 1000 ili preko? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1642 Napisano Octobar 18, 2013 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan sa srecom bilo da se bezbedno i dugo vozis. Jel ona sto pisalo u tekstu da klizala na nekoj strani pa sredjeno? mislim da sam ti i link ka oglasu slao? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mouse0 551 Napisano Octobar 18, 2013 Svrati ponekad, 333 postova Motocikl: Suzuki GSX600F '01 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast, da te sluzi k'o prava Honda, kada stignes okaci koju fotkicu da znam kome masem na putu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
patak91 29 Napisano Octobar 18, 2013 U prolazu, 4 postova Lokacija: SU Motocikl: Honda CBR 600 F2 Prijavi odgovor kao problematičan bice slike, bice sve, samo polako biker q, bas ta honda 1000e i registrovana do juna Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1642 Napisano Octobar 18, 2013 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan E bas mi je drago, i ja sam je merkao ali je izgleda tebi bila sudjena, jos jednom sa srecom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
patak91 29 Napisano Octobar 18, 2013 U prolazu, 4 postova Lokacija: SU Motocikl: Honda CBR 600 F2 Prijavi odgovor kao problematičan izgleda da je tako hvala puno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mouse0 551 Napisano Octobar 18, 2013 Svrati ponekad, 333 postova Motocikl: Suzuki GSX600F '01 Prijavi odgovor kao problematičan i onda kazu Patak neozbiljan kupac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
patak91 29 Napisano Octobar 19, 2013 U prolazu, 4 postova Lokacija: SU Motocikl: Honda CBR 600 F2 Prijavi odgovor kao problematičan Ne samo to, nego nema ni pare ni biciklu, bolje da uzme trotinet... i tako to, ali neka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivan88 855 Napisano Octobar 19, 2013 Ludi kompjuteraš, 729 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Honda CBR250R 2011 Prijavi odgovor kao problematičan Daj neke fotkice pa kada se vidimo u gradu da se pozdravimo ko ljudi u sreci ga vozio i asfalt samo auspuhom i gumama zuljao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca75 30 Napisano Octobar 19, 2013 U prolazu, 95 postova Lokacija: valjevo Motocikl: cbr 600 Prijavi odgovor kao problematičan kažem ti ja,honda je honda i pamet u glavu,sa uživanjem da je voziš i dosta kilometara... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Octobar 19, 2013 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Daj malo vise info-a. Godiste, stanje, slike, gume, kocnice, ulje...? edit: e, da, cestitam i srecu i uzivanciju zelim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojssa 1746 Napisano Octobar 19, 2013 Којекуде, 484 postova Lokacija: Borča-Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Sa srecom kupovina bajka! Пoслato сa Nokia 3310 koрисteћи taпatok Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<Vuk> 751 Napisano Octobar 30, 2013 ★★★★★, 654 postova Lokacija: Ruma Prijavi odgovor kao problematičan Значи ипак ниси купио мотор, чим ниси поставио слике 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Novembar 12, 2013 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Mene jako cudi kako se neko nije javio da nema para za motor cim nema ni poziv nego salje poruke. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...