mouse0 551 Napisano Avgust 29, 2013 Svrati ponekad, 333 postova Motocikl: Suzuki GSX600F '01 Prijavi odgovor kao problematičan Patak, srecno tebi sa kupovinom u svakom slucaju Ako bude trebao info o nekom motoru u opstini Kula, slobodno mi posalji pp jer velika je verovatnoca da znam i vlasnika PS:momak se oglasio u "kupujem", pa s' toga ako vec ne mozete da mu pomognete pri izboru,a da pri tome ne koristite sarkazam, zasto zatrpavati oglas? 1000e je danas nekome bas tesko da zaradi, a motor je takodje luksuz, pa naravno da kada ih konacno skupis na gomili da ces gledati sto bolje da prodjes. Dzaba nekome i 10k e kada su mu pali s' neba, kad kroz znoj zaradis motor, isti ces i paziti i biti bajker jednako (a mozda i vise) kao onaj od 10k 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14270 Napisano Avgust 29, 2013 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 955 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan ko tesko zaradi 1000 eura bolje da ne kupuje motor. sta ce mu, da ga drzi u sobi i gleda? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mouse0 551 Napisano Avgust 29, 2013 Svrati ponekad, 333 postova Motocikl: Suzuki GSX600F '01 Prijavi odgovor kao problematičan Imam kuma koji je za mukom zaradjenih 1000e kupio Kineza starog 2god, napravi ~12-13.000km godisnje, radi kao sat, odrzava ga bolje nego vecina koji imaju +600ccm i to od "studentskog dzeparca". Licno znam aljkave "bajkere" koji skoro na mesecnom nivou imaju zaradu ~800e a motorima ni ulje ne menjaju, vec samo dolivaju, razlicit gradijent, marka, po principu "bitno je da ima ulja". Tako da, ne bih bas poredio primanja i nacin voznje i odrzavanja. Ko hoce nadje nacin, ko nece nadje izgovor. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Spajk 828 Napisano Avgust 29, 2013 Vikend motociklista, 676 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda pantheon 125.. Prijavi odgovor kao problematičan Bas tako,motor po sezoni kosta min 500 e i to bez goriva.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Avgust 29, 2013 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Kako koga... ne kosta bas svakog. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Avgust 29, 2013 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Kako koga... ne kosta bas svakog. Da jedino ako vozis apena.....za veliki motor racunaj 500 evra sigurno.. Evo koliko mene kosta motor godisnje(za jedan motor),2 zamene ulja 100evra,par polovnih guma isto oko 100 evra,registracija 18000 hiljada..to ti je vec 250 evra...a gde je drugo odrzavanje,plocice,lanac lancanici...neki neplanirani veci kvar i sl...(prosle god. sam otvarao agregat i sprcao 350 evra,a radio sam sve sam,a agregat pre otvaranja nije bio bas mnogo los..) Ja sam bas ovih dana imao puno ulaganja u vozila i jos me boli glava jer sve stiglo u isto vreme..na vfru kupio drugi cdi iz nemacke(sa postarunom oko 60 evra)joskin regler 60,juce zamenio ulje i filter u yamahi,uzeo sprej za lanac i zadnje plocice skoro 80 evra,danas registrovao auto oko 15000 hiljada,sutra i u njemu da zamenim ulje,a bogami moracu i plin da ugradjujem....i to sve u roku od 10 dana... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10504 Napisano Avgust 29, 2013 Hronični Motociklopata, 7328 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan mene motor godisnje kosta max 250e, tu racunam registraciju i redovno odrzavanje-servis, prosecno prelazim 7-8000km godisnje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Avgust 29, 2013 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Ove godine: registracija 90 evra, ulje i filteri oko 50 i to je to. Plocice dobre, guma stavljena nova prosle godine, ulje u kocnicama sam vec imao nisam morao kupovati, antifriz promenjen pre zime. Tako da eto, ne mora 500. Kako kada, sledece godine ce morati vise. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Avgust 29, 2013 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Ove godine: registracija 90 evra, ulje i filteri oko 50 i to je to. Plocice dobre, guma stavljena nova prosle godine, ulje u kocnicama sam vec imao nisam morao kupovati, antifriz promenjen pre zime. Tako da eto, ne mora 500. Kako kada, sledece godine ce morati vise. Ako jednom zamenis ulje znaci da ne prelezis vise od 5000 km godisnje,sto je po meni malo...ja licno svake god. predjem preko 10000 km. sa yamahom...dok sa vfrom ne znam da li sam presao i 1000 km Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Avgust 29, 2013 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Pa jeste malo ali toliko prelazim. Jedne godine su veca ulaganja, druge godine manja. Do sada hvala bogu nikakvih neocekivanih kvarova preko 30 evra. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14270 Napisano Avgust 29, 2013 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 955 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan imati motor je jeftino, na stranu odrzavanje, svaki put kada se krene na voznju osim goriva ima i drugih troskova. jedno ako niste navikli na paradajz turizam pa i na voznju nosite serpicu sa pasuljem. naravno, sedenje ispred dragstora ili mucenje step sokica znacajno umanjuje troskove ali ja bas to i ne gledam tako. motor nije sport za sirotinju i tu se prica zavrsava. svako ga moze imati za dnevne potrebe i koristiti ga za kuca posao umesto auta. da bi se uzivalo u putovanjima sa motorom tu vec treba malo dublje zavuci ruku u dzep. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbenda 512 Napisano Avgust 29, 2013 Zainteresovan, 532 postova Motocikl: TOMOS Prijavi odgovor kao problematičan u sustini, meni treba motor koji nije ruzan, ima dosta snage mozda i da ide i na zadnji, da je brz jer bi se vozao i autoputem pa da zaboravio sam da kazem da bi mi ovo bio prvi veci motor Momak citam ja polako kad imam vremena na pretek sta pises ..ustvari...zelis........ pozdravljam ideju da kupis prvi motor za verovatno tesko stecen mukom zaradjen novac. Medjutim mislim da motor nije za tebe ..kupi ti lepo auto ide zima sad........motor se voli motor se ne kida .........Treba ti ....citiram te gore,.,,,,da ide na zadnji ! UZAS........ Ne leci komplekse ,,,,,,,,nemoj uzor da ti budu papci sa skupova i vasara......koji tockare......pucaju... :zdravo:BUDI SVESTAN da motor nije sredstvo za pokazivanje vec sredstvo za uzivanje 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
patak91 29 Napisano Avgust 30, 2013 U prolazu, 4 postova Lokacija: SU Motocikl: Honda CBR 600 F2 Prijavi odgovor kao problematičan Imam auto Mada, druga opcija mi je da menjam auto za neki bolji uz doplatu naravno nije stvar u kompleksima. Neko uziva u laganoj voznji, a neko kad ga drmne adrenalin Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
patak91 29 Napisano Avgust 30, 2013 U prolazu, 4 postova Lokacija: SU Motocikl: Honda CBR 600 F2 Prijavi odgovor kao problematičan Imam auto Mada, druga opcija mi je da menjam auto za neki bolji uz doplatu naravno nije stvar u kompleksima. Neko uziva u laganoj voznji, a neko kad ga drmne adrenalin Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
icecool 512 Napisano Avgust 30, 2013 Zainteresovan, 468 postova Lokacija: Hamburg Motocikl: Kawasaki ZX9R- Honda XL 1000 V Varadero Prijavi odgovor kao problematičan Patak pogledaj ovaj oglas, motor nije moj i nemam veze sa njim ali sam ga video u Srpskoj Crnji i radi kao sat.Nije ti daleko. http://www.polovniautomobili.com/oglas3742484/yamaha_xj_600_s_diversion/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1642 Napisano Avgust 31, 2013 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan imati motor je jeftino, na stranu odrzavanje, svaki put kada se krene na voznju osim goriva ima i drugih troskova. jedno ako niste navikli na paradajz turizam pa i na voznju nosite serpicu sa pasuljem. naravno, sedenje ispred dragstora ili mucenje step sokica znacajno umanjuje troskove ali ja bas to i ne gledam tako. motor nije sport za sirotinju i tu se prica zavrsava. svako ga moze imati za dnevne potrebe i koristiti ga za kuca posao umesto auta. da bi se uzivalo u putovanjima sa motorom tu vec treba malo dublje zavuci ruku u dzep. Bilo koja vrsta turizma moze da kosta ovoliko ili onoliko, nema to veze toliko sa motorom. Motor moze da bude osnovno prevozno sredstvo, moze da bude hobi, moze svasta ali generalno mahom je luksuz generalno ali ne mora da bude.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca75 30 Napisano Avgust 31, 2013 U prolazu, 95 postova Lokacija: valjevo Motocikl: cbr 600 Prijavi odgovor kao problematičan ma pustite momka da uzme šta hoće i kada hoće,ide zima i sam sam ti rekao onda ćeš videti dali je prolazna faza ili će motor biti deo tvog života... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 1635 Napisano Septembar 1, 2013 Drug član, 982 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan Zavisi koliko prelazis. Ja ove i prosle godine nisam mnogo, tako da ce mi nove gume od ove godine ici i sledece, ulje i filter je bilo jedno menjanje za ovu godinu. U svakom slucaju sa registracijom i nekim normalnim odrzavanjem, treba 200e godisnje bez goriva. Ako se prelazi malo vise onda i ta cifra ide gore za jos 100-200e. Ja sam prosle godine ulozio ukupno 100e (ulje i polovne gume) dok sam ove godine vec ulozio oko 350+e. da bi se uzivalo u putovanjima sa motorom tu vec treba malo dublje zavuci ruku u dzep. +1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1743 Napisano Septembar 1, 2013 Drug član, 1484 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Imam auto Mada, druga opcija mi je da menjam auto za neki bolji uz doplatu naravno nije stvar u kompleksima. Neko uziva u laganoj voznji, a neko kad ga drmne adrenalin Koji auto imas, i ukoliko bi u obzir dosla ta druga opcija, koja bi cena tada bila u opticaju? Mozda bi ovaj motocikl imao dovoljno snage za ispunjenje tvojih zahteva...??? http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/86218-gsx-r-750-96god/page__p__1382876__fromsearch__1#entry1382876 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1642 Napisano Septembar 1, 2013 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan Eno na pol automobilima CBR 600 f2 za 1050 evra, ne mogu trenutno link da postavim a oglas je od juce pa pogledaj. Ako je tacno ono sto je napisao to je po meni ok kupovina. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Spajk 828 Napisano Septembar 1, 2013 Vikend motociklista, 676 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda pantheon 125.. Prijavi odgovor kao problematičan Imam auto Mada, druga opcija mi je da menjam auto za neki bolji uz doplatu naravno nije stvar u kompleksima. Neko uziva u laganoj voznji, a neko kad ga drmne adrenalin Koji auto imas, i ukoliko bi u obzir dosla ta druga opcija, koja bi cena tada bila u opticaju? Mozda bi ovaj motocikl imao dovoljno snage za ispunjenje tvojih zahteva...??? http://forum.bjbiker..._1#entry1382876 Ovo je ozbiljan motor i za iskusnije...ode glava dok kazes keks.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
patak91 29 Napisano Septembar 1, 2013 U prolazu, 4 postova Lokacija: SU Motocikl: Honda CBR 600 F2 Prijavi odgovor kao problematičan Imam auto Mada, druga opcija mi je da menjam auto za neki bolji uz doplatu naravno nije stvar u kompleksima. Neko uziva u laganoj voznji, a neko kad ga drmne adrenalin Koji auto imas, i ukoliko bi u obzir dosla ta druga opcija, koja bi cena tada bila u opticaju? Mozda bi ovaj motocikl imao dovoljno snage za ispunjenje tvojih zahteva...??? http://forum.bjbiker..._1#entry1382876 verovatno me nisi razumeo, mada ni ja se nisam dobro izrazio mozda cu menjati auto za neki bolji auto a predpostavljam da si mislio da se menjamo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca75 30 Napisano Septembar 2, 2013 U prolazu, 95 postova Lokacija: valjevo Motocikl: cbr 600 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca75 30 Napisano Septembar 2, 2013 U prolazu, 95 postova Lokacija: valjevo Motocikl: cbr 600 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...