Bojssa 1746 Napisano Maj 14, 2014 Којекуде, 484 postova Lokacija: Borča-Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Послато са LG-P760 уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 6716 Napisano Maj 14, 2014 čeka dobru titulu, 1375 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan Ne vidim baš najbolje sa slike, ali mi liči da je kardan u pitanju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano Maj 14, 2014 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan Послато са LG-P760 уз помоћ Тапатока Reko bih da je fotosop pogotovo sto Honda vec ima nesto slicno Honda je ovim modelom otvorila novo poglavlje u eri turera sa uzgledom maksi endura .Napustila je koncept V2 i predstavila V4 u telu maksi endura.Kawasaki je jedinini imao sluha da je isprati novim Verususom 10000. Da li su u pravu pokazace trziste ....sto se mene licno tice mislim da je to odlican potez kad vec ionako ti motori nemaju sta da traze po tereno sto bi im se uskracivala preko potrebana snaga koja ionako fali dvocilindrasima....kvaziendurokoncepcije. Zbog svega ovoga mislim da je logicno da Honda sa novom afrikom SIGURNO nece ici u tom pravcu nego ce napraviti ozbiljniji enduro motor. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Maj 14, 2014 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Послато са LG-P760 уз помоћ Тапатока Nacrtao neki ljubitelj Multistrade? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svestenik 193 Napisano Maj 15, 2014 Zbunjen, 888 postova Lokacija: Banjaluka, Republika Srpska Motocikl: XRV 650 RD03, KLE500 Prijavi odgovor kao problematičan S obzirom na ponovni angazman Honde u moto reli takmicenjima, mislim da ce nova Afrika da prati izvornu koncepciju stare RD03, tj. da bude "reli replika", odn. civilni motor sa malo terenskog smeka. Ipak su joj ime modela smjestili u CRF familiju, nije to slucajno. Zelim i nadam se da ce biti pravi enduro motor srednje klase, pa makar i imao premium cijenu . 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Maj 17, 2014 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ubava http://www.inmoto.it/2014/05/13/in-moto-numero-6-in-edicola/ 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sima strahota 181 Napisano Maj 17, 2014 Zainteresovan, 530 postova Lokacija: Zrenjanin - Pertovgrad - Veliki Bečkerek - Nova Barselona Motocikl: Honda CRF 1100 Africa Twin adventure sport Prijavi odgovor kao problematičan Koliko vidim, sve insajderske informacije koje su dospele do ovih nekoliko bitnih moto časopisa slažu se u par stvari: 1. 2 paralelna cilindra 2. oko 1000 ccm 3. Oko 100 ks 4. Oko 180 kila bez goriva 5. Žičani točkovi Da li će izgled biti inspirisan modelom CRF450 Rally ili će imati malo blažu enduro formu totalno je nebitno. Motor sa ovih 5 gore nabrojanih osobina biće bolji i sposobniji motor od stare Afrike po bilo kom kriterijumu. Živi bili pa videli... Afrika nije afrika ako nije V-2 Što se tiče pandama bmw 1200gs honda ga već ima CROSSTOURER (V-4 1200ccm) koji ima sva moguća elektronska pomagala i jeftiniji je od bmw-a tako da ne vidim zašto bi pravili još jedan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Maj 17, 2014 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Taj crosstourer jos nisam video na ulici ili moto skupu, kako uopste ide prodaja tog motora? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stile 499 Napisano Maj 17, 2014 Svrati ponekad, 346 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Suzana je stroj ... Prijavi odgovor kao problematičan Taj crosstourer jos nisam video na ulici ili moto skupu, kako uopste ide prodaja tog motora? A kako ide inace prodaja novih motora u Srbiji ...neko ko odluci da skupi budzet od oko 15000 za nov motor podeblja to za jos koji dinar i ode po novog gs bmw-a,mada sam cuo da je prodat jedan u BG kompletno napakovan sa opremom i da je kostao oko 19k Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikeli.pg 711 Napisano Maj 30, 2014 Zainteresovan, 841 postova Lokacija: Montenegro - PG Motocikl: Honda Varadero xl 1000 v Prijavi odgovor kao problematičan Ubava http://www.inmoto.it...o-6-in-edicola/ Ocekivao sam mnogo ljepsi motor . Ovo je kao neki kros ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Maj 30, 2014 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ocekivao sam mnogo ljepsi motor . Ovo je kao neki kros ... I treba tako da izgleda Pa nece valjda tenerac da ima liniju copera? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GUS 261 Napisano Maj 31, 2014 Zainteresovan, 648 postova Lokacija: Banja Luka-Srpske Toplice Motocikl: AFRICA TWIN RD 03 Prijavi odgovor kao problematičan nista novo nema dusu kao staro...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6330 Napisano Maj 31, 2014 Enduraš, 6371 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ma kakva dusa kakvi bakraci, to je gvozdje i plastika, tako ga treba i posmatrati. Jedino ako si intiman sa svojom AT, to je druga prica 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AnteK 599 Napisano Maj 31, 2014 Drug član, 1363 postova Lokacija: okolica Osijeka, RH Motocikl: Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Ocekivao sam mnogo ljepsi motor . Ovo je kao neki kros ... I treba tako da izgleda Pa nece valjda tenerac da ima liniju copera? Meni izgleda odlično, puno terenskije nego sam očekivao, ako uopće bude tako izgledao... Ovih kvazi_enduro_cestovnjaka ima ko govana... 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Maj 31, 2014 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Samo da ne bude kros fazon... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Maj 31, 2014 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda da nam slede velike zrtve u bliskoj buducnosti, posto je nemoguce udovoljiti svim ukusima. Kome nova AT ne bude po volji, gotov je. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikeli.pg 711 Napisano Maj 31, 2014 Zainteresovan, 841 postova Lokacija: Montenegro - PG Motocikl: Honda Varadero xl 1000 v Prijavi odgovor kao problematičan Ocekivao sam mnogo ljepsi motor . Ovo je kao neki kros ... I treba tako da izgleda Pa nece valjda tenerac da ima liniju copera? Meni izgleda odlično, puno terenskije nego sam očekivao, ako uopće bude tako izgledao... Ovih kvazi_enduro_cestovnjaka ima ko govana... Ma meni lici vise na neki zgoljavi kros nego na hard enduro . Mislio sam da prodam moj Varadero i kupim ovu novu Afriku, ali neee , nikako . Ne kazem ja da ce to biti neki los motor, naprotiv. Honda je provjereno dobra, ali ipak nemaju bas smisla ni sluha za nove modele. Kako su napravili samo novu CrossTourer , lijep motor a mali... Od ove Afrike sam ocekivao nesto kao KTM 1190 i sl . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Maj 31, 2014 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Sale, koliko je pouzdan ovaj izvor? Meni se cini da je jos jedna vizija nestrpljivog zaljubljenika. Ima li jos nekih detalja u tekstu ako ti je dostupan? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo11 2460 Napisano Jun 1, 2014 Drug član, 1292 postova Lokacija: Lazarevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT, Transalp 600 pd10 Prijavi odgovor kao problematičan Niko pre Bobana neće kupiti novu Afriku, paz´te šta vam kažem! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Jun 1, 2014 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Niko pre Bobana neće kupiti novu Afriku, paz´te šta vam kažem! Cedo, navijaj za mene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo11 2460 Napisano Jun 1, 2014 Drug član, 1292 postova Lokacija: Lazarevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT, Transalp 600 pd10 Prijavi odgovor kao problematičan Niko pre Bobana neće kupiti novu Afriku, paz´te šta vam kažem! Cedo, navijaj za mene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Makisha 2 Napisano Jun 1, 2014 U prolazu, 26 postova Motocikl: Aprilia pegaso 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo sam nas'o na netu,neka prerada,nova afrika bi mogla da lici na ovo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Jun 1, 2014 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Mogo si staviti sliku bicikla sa natpisom Honda i reci da bi Afrika mola biti takva. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Jun 1, 2014 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Uh sto je dobra!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GUS 261 Napisano Jun 2, 2014 Zainteresovan, 648 postova Lokacija: Banja Luka-Srpske Toplice Motocikl: AFRICA TWIN RD 03 Prijavi odgovor kao problematičan Ma kakva dusa kakvi bakraci, to je gvozdje i plastika, tako ga treba i posmatrati. Jedino ako si intiman sa svojom AT, to je druga prica svako veče se mazimo pred spavanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...