piki 11108 Napisano Octobar 7 Drug član, 1277 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan imate i temu o dct ,otvorih zimus Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zdjelarm 164 Napisano Octobar 7 Zdjelarm, 146 postova Lokacija: Vračar Motocikl: Honda Africa Crf 1000 adv Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislim da prvo treba da se razdvoji putbički auto koji svi vozimo i sportski auto. Ja ne znam kada je zadnji porše ili bilo koji drugi sportski auto prodat sa običnim menjačem (ne na volanu).Dct nije automatik kao skuter i ima opciju menjanja brzina. Čak može i nožni menjač da se doda.Na kraju svi moderniji motori imaju quick shifter tako da funkcija kvačila se svela samo na sam start i prvu brzinu...Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2711 Napisano Octobar 7 Drug član, 1628 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam Hondi sto je napravila DCT ali ne volim da nesto radi za mene, meni je zabava da saltam sta god bilo. Bas bi voleo da probam Afriku ali svaka koju znam je DCT i to mi nije to, hocu kakav jeste tj manuelni. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12514 Napisano Octobar 7 Ne silazi, 7320 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan To možda mi ovde diskutujemo ali postoji tražnja za automatske motocikle i biće ih sve više. Postoji i istraživanje koje kazuje da postoje ljudi koji bi vozili motocikl ali da je automatski. Naravno nisu motociklisti ali bi ušli u priču. Ja verujem da je tako jer ne bi proizvođači razvijali te sisteme. Meni se samo ne sviđa što su motocikli sve skuplji, kompleksniji, podložniji kvarovima i sve manje lako servisirani jer zahtevaju posebne alate i procedure. 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zdjelarm 164 Napisano Octobar 20 Zdjelarm, 146 postova Lokacija: Vračar Motocikl: Honda Africa Crf 1000 adv Prijavi odgovor kao problematičan Kako Afrika napreduje, velicina obrnuto proporcionalna ceni, očekujem da će sledeći model biti po početnoj ceni 24k a veličine torija Sent from my iPhone using Tapatalk 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2496 Napisano Octobar 20 Drug član, 1601 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Primeti se odmah se da je tvoja više advenčr, imaš nalju Dakar, ovaj drugi je nema. A žute torbice tek, kriminal....jesi to zapatio neke životinjice na koferu?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2711 Napisano Octobar 20 Drug član, 1628 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Sto novija i far manji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zdjelarm 164 Napisano Octobar 20 Zdjelarm, 146 postova Lokacija: Vračar Motocikl: Honda Africa Crf 1000 adv Prijavi odgovor kao problematičan Primeti se odmah se da je tvoja više advenčr, imaš nalju Dakar, ovaj drugi je nema. A žute torbice tek, kriminal....jesi to zapatio neke životinjice na koferu?! Aha, dete mi dalo. Kada voziš Afriku sve ti je lepo. A još kada se rešiš govnjivog stroma i predješ na Afriku ceo svet je tvoj. Zamisli ovi što voze stroma a sve ostalo prate od muke Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2711 Napisano Octobar 20 Drug član, 1628 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Eno drugar prodaje malog Stroma hoce Afriku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zdjelarm 164 Napisano Octobar 20 Zdjelarm, 146 postova Lokacija: Vračar Motocikl: Honda Africa Crf 1000 adv Prijavi odgovor kao problematičan Eno drugar prodaje malog Stroma hoce Afriku Reci drugaru da kada sam se rešio malog stroma to je bio jedan od najlepsim trenutaka u mom životu. Prešli me da ga kupim, kupih novog. Dve godine sam se mučio da mi se svidi i sve što ima dokupio sam ali momenat kada sam mu video ledja je bio neprocenljiv. Kraj dosadnoj vožnji.Realno Milanezi je doprineo da se predjem... zato i dalje već 10 godinu vozi stroma 650, glupo mu je da prizna da je to prevazidjena sprava Sent from my iPhone using Tapatalk 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2496 Napisano Octobar 20 Drug član, 1601 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Realno u tvom odnosu sa stromom, više je patio strom nego ti Svi smo mislili da si ukrao motor nekom detetu, baš ste bili u disproporciji. Afrika je zakon, ne menjaj, lepo ti stoji, onako bajkerski baš. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1213 Napisano Octobar 21 Zainteresovan, 789 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Pre 10 sati, RankoBg87 je napisao: Eno drugar prodaje malog Stroma hoce Afriku Ja uradio obrnuto. Kolegi skoro pala nova na parkingu, poderalo se slovo na nalepnici, kaze kupio bi novu nalepnicu ali kosta 28.000 din 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2711 Napisano Octobar 21 Drug član, 1628 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Zelja mi je Transalp a sanjam Afriku al sve me vise Honda odbija zbog tako nekih stvari. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lestra 2316 Napisano Octobar 21 Zainteresovan, 624 postova Lokacija: Bg-Ar Motocikl: Africa Twin CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan Nemas vise proizvodjaca koji te nece odbiti zbog necega. Jednostavno treba se pomiriti sa tim, kvaliteta vise nema, sve sto kupujes, placas vise dobijas manje.... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2711 Napisano Octobar 21 Drug član, 1628 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Ali i sama Delta, ako imas 10 motora, porucis odmah opreme bar za 6, sve ce otici u 99% slucajeva a oni nemaju nista, kad poruce cekas po tri meseca. porucim kres bar, kaze ko zna kad ce stici, reko odakle dolazi, kaze iz Italije, pa majku mu. Za ostale nisam cuo da je tako, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 11108 Napisano Octobar 23 Drug član, 1277 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan On 21. 10. 2024. at 10:37, lestra je napisao: Nemas vise proizvodjaca koji te nece odbiti zbog necega. Jednostavno treba se pomiriti sa tim, kvaliteta vise nema, sve sto kupujes, placas vise dobijas manje.... lepo ja kazem, polako nas kuvaju, za par godina će se bregasta smatrati za potrosnu robu kao pločice i svi će reći ,jbg to je sad tako 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drs 16129 Napisano Octobar 23 Misbehave Responsibly, 1637 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan 33 minutes ago, piki said: lepo ja kazem, polako nas kuvaju, za par godina će se bregasta smatrati za potrosnu robu kao pločice i svi će reći ,jbg to je sad tako Početkom '90 tako je bilo sa Zastavom. Crkne ti bregasta na stojadinu/jugu, uđeš u radnju a prodavac stavi tri bregaste na pult i kaže - biraj koju ćeš, nemoj posle da mi se žališ da nevalja. Krunski dokaz da zapad kaska za nama 30-40 godina. 1 1 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
honda pa sve onda 32 Napisano Octobar 30 U prolazu, 29 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pa evo da vam se pohvalim najzad sam kupio Afriku DCT.Prvi utsci su osmeh sa lica ne silazi što ga više vozim sve mi se više svidja.Prednosti automatskog menjača su višestruke skoro sve sama radi pomisliš a ona promenila brzinu.A ako hoćeš malo žustriju brzinu dugmetom za nižu brzinu ga pripremiš za veću tek sam dva dana u posedu i još nisam sve prokljuvio .Dobro bi mi došao savet nekog kolege koji zna sve oko modova za vožnju.Nisam se pokajao ni jednog trenutka vredi svaku paru a ortaci me ne zovu po nadimku već smeško 7 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Braja24 35 Napisano Octobar 30 U prolazu, 31 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CRF1100 Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan 3 minutes ago, honda pa sve onda said: Pa evo da vam se pohvalim najzad sam kupio Afriku DCT.Prvi utsci su osmeh sa lica ne silazi što ga više vozim sve mi se više svidja.Prednosti automatskog menjača su višestruke skoro sve sama radi pomisliš a ona promenila brzinu.A ako hoćeš malo žustriju brzinu dugmetom za nižu brzinu ga pripremiš za veću tek sam dva dana u posedu i još nisam sve prokljuvio .Dobro bi mi došao savet nekog kolege koji zna sve oko modova za vožnju.Nisam se pokajao ni jednog trenutka vredi svaku paru a ortaci me ne zovu po nadimku već smeško Neka je sa srecom! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
honda pa sve onda 32 Napisano Octobar 30 U prolazu, 29 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala drugar živ bio i još 5 miliona prešo na motoru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 11108 Napisano Octobar 31 Drug član, 1277 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan On 30. 10. 2024. at 19:07, honda pa sve onda je napisao: Pa evo da vam se pohvalim najzad sam kupio Afriku DCT.Prvi utsci su osmeh sa lica ne silazi što ga više vozim sve mi se više svidja.Prednosti automatskog menjača su višestruke skoro sve sama radi pomisliš a ona promenila brzinu.A ako hoćeš malo žustriju brzinu dugmetom za nižu brzinu ga pripremiš za veću tek sam dva dana u posedu i još nisam sve prokljuvio .Dobro bi mi došao savet nekog kolege koji zna sve oko modova za vožnju.Nisam se pokajao ni jednog trenutka vredi svaku paru a ortaci me ne zovu po nadimku već smeško slike odma Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kkovic 29 Napisano Octobar 31 U prolazu, 65 postova Lokacija: NBG Motocikl: TBD Prijavi odgovor kao problematičan Čekamo slike što kaže kolega, da vidimo jel tabla ona čudna i koje su “dodatne opcije” Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
honda pa sve onda 32 Napisano Novembar 1 U prolazu, 29 postova Prijavi odgovor kao problematičan Malo je žalosno ali neznam kako se postavlja slika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
honda pa sve onda 32 Napisano Novembar 1 U prolazu, 29 postova Prijavi odgovor kao problematičan 6 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
honda pa sve onda 32 Napisano Novembar 1 U prolazu, 29 postova Prijavi odgovor kao problematičan 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...