PiaggioX89 0 Napisano Jul 7, 2013 U prolazu, 15 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zaima me kako bih mogao da naucim mehaniku skutera?Nemam vremena da idem po nekim servisima da volontiram,da li ima neko neku knjigu ili tako nesto da mi pomogne.Jer ne zelim da idem stlno kod majstora, nego hocu sam da popravljam to.Imam maxi skuter Piaggio X8.HVala vam unapred Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ducatista 223 Napisano Jul 7, 2013 Zainteresovan, 532 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Ducati 748 S Prijavi odgovor kao problematičan Nadji neke knjige na internetu , ne znam odakle si ali idi do neke biblioteke, mozda tamo imaju nesto. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PiaggioX89 0 Napisano Jul 7, 2013 U prolazu, 15 postova Prijavi odgovor kao problematičan trazio sam ali nema nista,a stvarno bih zeleo da naucim mehaniku skutera Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PiaggioX89 0 Napisano Jul 7, 2013 U prolazu, 15 postova Prijavi odgovor kao problematičan na netu ne moguz nista da nadjem,a stvarno bih zeleo da naucim tu mehaniku Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 6414 Napisano Jul 7, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 6172 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Auu druže šta ti napisa - ne verujem... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ducatista 223 Napisano Jul 7, 2013 Zainteresovan, 532 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Ducati 748 S Prijavi odgovor kao problematičan Jel moze na engleskom ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pižon 240 Napisano Jul 7, 2013 Zainteresovan, 649 postova Lokacija: Beograd, Vinca Motocikl: yamaha FZ6 fazer Prijavi odgovor kao problematičan Ovo se neko sprda... 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11769 Napisano Jul 7, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 4399 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda CRF1000D2 Adventure Sports DCT Prijavi odgovor kao problematičan Nasmejah se simpatično. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6811 Napisano Jul 7, 2013 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Rasturi svoj skuter. Tako se najbolje nauci 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PiaggioX89 0 Napisano Jul 7, 2013 U prolazu, 15 postova Prijavi odgovor kao problematičan ma moze na englskom Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
noxy91 122 Napisano Jul 8, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 548 postova Lokacija: Paracin Motocikl: gilera runner 50/piaggio x9 500 Prijavi odgovor kao problematičan rasturaj ti tu x8icu pa uci... kad je rasturis do zadnjeg srafa videces kako to sve funkcionise.. dzabe knjiga ako nema prakse Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16539 Napisano Jul 8, 2013 Integrisan, 9454 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Jel se s*x uci iz casopisa ili s komsinicom pod tresnju 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ducatista 223 Napisano Jul 8, 2013 Zainteresovan, 532 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Ducati 748 S Prijavi odgovor kao problematičan Iz svega treba znati po malo i teorije , moze on da skine i centrifugalno kvacilo ( ne znam da li se na skuteru taj deo drugacije zove ) i da ga namontira opet ne zna cemu sluzi. http://books.google....epage&q&f=false http://www.scribd.co...General-Manual- Ovde imas malo mehanike , ali dovoljno je da vidis slike i to je to. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PiaggioX89 0 Napisano Jul 8, 2013 U prolazu, 15 postova Prijavi odgovor kao problematičan hvala Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dexbudva 6 Napisano Jul 19, 2013 U prolazu, 30 postova Lokacija: budva Motocikl: v-strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Uglavnom Samo posmatram al ovo sam morao komentarisati,hahhaha auu sine.:o:blink::blink: Послато са GT-I9300 користећи Тапаток 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...