boris babic 744 Napisano Jun 29, 2013 Drug član, 1190 postova Lokacija: Beograd - Cherry Spa Prijavi odgovor kao problematičan Haha, sitnu stampu nisam ni primetio - hvala subzero! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milky 798 Napisano Jun 29, 2013 Drug član, 2087 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan 25 KORISNIKA CITA OVU TEMU A STO ??? Neko bitan pobedio ?? GO VALE GO 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DekiSA 110 Napisano Jun 29, 2013 Svrati ponekad, 307 postova Lokacija: Sabac Motocikl: '19 Yamaha Tracer 900 Prijavi odgovor kao problematičan Jel beše Pedrosa ima ugovor i za sledeću godinu? A CRU će u Ducati!?! Zemljo otvori se! Nazalost tako je. Tuga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5328 Napisano Jun 29, 2013 Integrisan, 13020 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3861 Napisano Jun 29, 2013 Ne silazi, 5004 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Jel beše Pedrosa ima ugovor i za sledeću godinu? Ima. A CRU će u Ducati!?! Ako ode, otići će naravno zbog love i zbog svega što fabrički tim i ugovor donose. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milky 798 Napisano Jun 29, 2013 Drug član, 2087 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Tri budale na podiumu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5328 Napisano Jun 29, 2013 Integrisan, 13020 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Tri budale na podiumu Da. Kolko Pedrosa ne pripada ovoj grupi! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milky 798 Napisano Jun 29, 2013 Drug član, 2087 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Jos kad bi sutra na SBK bilo 1 Sykes, 2 Melandri , 3 Haga pa mogao bi da umrem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2386 Napisano Jun 29, 2013 Andragog, 4963 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Ma dali mu jos juče Lorencov set up... he he he i Callu takodje he he he Moguće da je i Pedrosa malo ugruvan od pada, nešto mi je bio kao kuvana noga. U svakom slučaju GOOOO YAMALUBE !!!!!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DekiSA 110 Napisano Jun 29, 2013 Svrati ponekad, 307 postova Lokacija: Sabac Motocikl: '19 Yamaha Tracer 900 Prijavi odgovor kao problematičan Mogiće da je i Pedrosa malo ugruvan od pada, nešto mi je bio kao kuvana noga. Ili jednostavno nije u stanju da vozi najbolje onda kad je najpotrebnije. Sledece godine ce mu biti 9 punih godina kako mlati praznu slamu na toj Hondi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boris babic 744 Napisano Jun 29, 2013 Drug član, 1190 postova Lokacija: Beograd - Cherry Spa Prijavi odgovor kao problematičan Mogiće da je i Pedrosa malo ugruvan od pada, nešto mi je bio kao kuvana noga. Ili jednostavno nije u stanju da vozi najbolje onda kad je najpotrebnije. Sledece godine ce mu biti 9 punih godina kako mlati praznu slamu na toj Hondi. Prosto, jalov. Ima takvih u svakom sportu - sve je naj, naj, a kad treba gace da se odrese, nestanu. Nema instinkt - ili petlju - da bude ubica. Danas se stvarno obrukao, jer ako je on ugruvan, sta Jorge da kaze? Da je mrtav? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5328 Napisano Jun 29, 2013 Integrisan, 13020 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan JA mislim da produže još jednu godinu da bude DESET. Da ga odere i Espargaro! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boris babic 744 Napisano Jun 29, 2013 Drug član, 1190 postova Lokacija: Beograd - Cherry Spa Prijavi odgovor kao problematičan Dobri vozaci koji nisu dobili priliku poput Danija, nego su leteli posle par sezona? Ko pada na pamet? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2386 Napisano Jun 29, 2013 Andragog, 4963 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Mada je i dalje prvi na tabeli.... i ima ozbiljne šanse... za titulu, 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2003 Napisano Jun 29, 2013 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Zanimljivo, svi imaju razlog da se raduju - Pedrosa, povecao prednost nad Lorencom, tek dolaze Hondine staze, Yamaha kuburi sa motorima. Markez, smanjio zaostatak u odnosu na Pedrosu. Rosi, konacno neki opipljiv rezultat koji ga udaljava od WSBK (za sada). Kraclov jos jedan podijum, plus ostao na tockovima. I konacno Lorenco, sto je uopste vozio i uzeo neke poene koji ga ostavljaju u trci. Yamahisti, Nemacka je jedna od Hondinih staza, ne palite se previse Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milky 798 Napisano Jun 29, 2013 Drug član, 2087 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ma moze biti hondina kad za hondu vozi samo Marquez, a pedrosa moguci patos u nemackoj ... Pritisak , frka , panika .... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2386 Napisano Jun 29, 2013 Andragog, 4963 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Torrent Moto 2 i 3 GP jos nema!!! Moto 2 na nemackom... Asen torent MOTO 2 i 3.zip Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
momento 190 Napisano Jun 29, 2013 Svrati ponekad, 285 postova Prijavi odgovor kao problematičan Poslednje 2 godine Pedroza je pobedjivao u Nemackoj. Nekako, ocekujem da ce to biti i ove. Ume on da iznenadi. I pozitivno i negativno, kao danas. P.S. crank :care: kako si me samo provalio!!!!!!!! Svaka cast. zasluzio si jedan veliki +od mene Ostala sam bez reci.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milky 798 Napisano Jun 29, 2013 Drug član, 2087 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Poslednje 2 godine Pedroza je pobedjivao u Nemackoj. Nekako, ocekujem da ce to biti i ove. Ume on da iznenadi. I pozitivno i negativno, kao danas. P.S. crank :care: kako si me samo provalio!!!!!!!! Svaka cast. zasluzio si jedan veliki +od mene Ostala sam bez reci.. Pa pazi ako si zensko ko sto kazes i ako si skoro pocela da pratis MGP , jako puno tvojih konstatacija podsecan na COPY/PASTE ala Srdjan Erceg ... tako da ga ja ne krivim. Ali sa njim nije lako , To crank uvek prvo puca u rebra pa kako se snadjes tako prodjes 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milky 798 Napisano Jun 29, 2013 Drug član, 2087 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3230 Napisano Jun 29, 2013 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Pedrosa je sisa !!! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2003 Napisano Jun 29, 2013 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Pedrosa uzima titulu ove godine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milky 798 Napisano Jun 29, 2013 Drug član, 2087 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ne ako se Marqez i JLO pitaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr.Racer 284 Napisano Jun 29, 2013 Svrati ponekad, 432 postova Lokacija: Staro selo Prijavi odgovor kao problematičan Sta reci ? THE DOCTOR !!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 671 Napisano Jun 29, 2013 Drug član, 1125 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Doctor doktorski odvozao Assen ma šta god rekli oni koji ga ne vole.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...