Jump to content

Moto Zajednica

SRBIJA-BUGARSKA-TURSKA-SIRIJA-JORDAN (PUTEVIMA LORENSA OD ARABIJE)

Recommended Posts

• Zainteresovan, 542 postova
  • Motocikl: GS

Hajde da mu uplatimo koliko ko moze kredita za mob. posto je nocas ostao bez kinte na racunu, a cuje se sa Lokijem stalno posto su obojica u Ankari. Imate njegov broj u adresaru ali da ga ponovim 064 2074 993. Ko ima post pejd moze i SMS-om na 8787. Hajde da mu pomognemo koliko mozemo kad vec nismo sa njim, a svi znate kakav je on "manijak" vozice za sve nas.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 898 postova
  • Motocikl: Honda forza 250

Hajde da mu uplatimo koliko ko moze kredita za mob. posto je nocas ostao bez kinte na racunu, a cuje se sa Lokijem stalno posto su obojica u Ankari. Imate njegov broj u adresaru ali da ga ponovim 064 2074 993. Ko ima post pejd moze i SMS-om na 8787. Hajde da mu pomognemo koliko mozemo kad vec nismo sa njim, a svi znate kakav je on "manijak" vozice za sve nas.

Ja se slazem ;D

• Drug član, 1414 postova

Momcı, pa vı cete me oteratı u Kınu jos malo ;D :D. Setıh se jedne "zanımljıvostı": vozım tı ja motor tako satıma po planınama Anadolıje kad na 55km ıspred Ankare motor poce da stuca, ja se otkınuh, totalno se osetıh bespomocnım, jer sta da radım na 1500km od Srbıje. Pomıslıh na struju, a nemam nısta od delova. Pocınjem da frkısem, motor malo dobı snagu, alı se potom potpuno gası ı stajem u planıncını na 1500 metara nm. na temperaturı od 5 stepenı uz vetar ı kısu smrznut u sred Azıje ??? ??? ??? Pogledam na slavıne, one nısu na rezervı. To mı je poslednja sansa, mada mı se cını da je gotovo nemoguce da je vec potrosıo gorıva do rezerve (setıte se Mladenovca, (za Popaja, Duleta Popa ı Sejtana ;D). Probam ja da palım ı verglam ı verglam..."hajde, molım te, zıvot mı zavısı od tebe, jesı lı yamaha ıl" tomos", razgovaram malo sa tenerkom ı ona poslusa, upalı ko" mına, ıpak je bıla na rezervı, nego ja navıkao da vozım ko" manıjak pa mı par stotına kılometara ne ızgleda strasno :o. A otkınuo sam se ozbıljno. Hvala joj sto prede kao satıc, jos malo ı stızemo na cılj, sta je za nju par hıljada gore dole. Ako bude dobra, ıma da je uramım kad stıgnemo kucı :D.

Nego mı trosı ulje, 300 grama na 1000km, provereno ;D :D;)

• Svrati ponekad, 154 postova
  • Motocikl: V-Star 1100 Silverado

Gde si ugradio kompjuter na motoru? Jel' pored prekidaca od zoljice?

Bre, vise si na netu od pojedinaca :)

Samo se drzi i przi! Bice i suvljih dana... provereno!

Evo me opet, sad sam u Kapadokiji, Goreme. PRedivno mesto, ovde je vec sve orijentalo, od muzike, preko svega ostalog. Cak ima i kamila, doduse samo za turste, ne u divljini, za sat idem do Gaziantep[a, jugoistocna Turska. Sve je u najboljem redu osim vremena, ponovo ce kisa, neverovatno ali istinito :-\. Ali, nema veze, svako radi svoj posao, ona svoj, mi svoj, zar ne ;D :D;) Puno pozdrava svima iz Kapadokije (Anadolija). Velika bre ova turska, nikako je proc` ;D

• Braćala..., 2179 postova
  • Motocikl: Honda CB750F 1981

Mislim brate...super su ti ove slidže,putovanje, tandara mandara... nego kamo fotke trbušnih plesačica i tako to... nemoj se foliraš, naši smo :D :D :D

A sad malo TURSKAAAAA...........ludnica Istanbula i hapsenje na Turski nacin, ogromna prostranstva Anadolije....voznja taksijem u Ankari, ko prezivi nek` prica...

post-381-12878996952985_thumb.jpg

post-381-12878996953505_thumb.jpg

post-381-12878996954019_thumb.jpg

post-381-12878996954552_thumb.jpg

post-381-12878996956615_thumb.jpg

post-381-12878996957113_thumb.jpg

post-381-12878996957633_thumb.jpg

post-381-12878996958151_thumb.jpg

post-381-12878996958653_thumb.jpg

post-381-12878996959158_thumb.jpg

• U prolazu, 34 postova
  • Motocikl: KLE 500

Svaka čast sci!

I ja sam pre par godina odradio sličnu turu (samo bez jordana), ali ne motorom nego kolima. Stigao sam do Damaska i Palmire.. tek kad udješ u siriju videceš šta je gostoprimstvo! Samo obrati pažnju na saobracaj, jel pravila u saobraćaju gotovo da ne postoje!! Voze kao ludaci, u suprotnom smeru čak i na auto putu,a putevi su im visoki jedno pola metra od tla..(ovi po pustinji) I kada ti ablenduju to ne znači da te puštaju, vec obrnuto!  :o

I nemoj da piješ vodu i sokove na ulici...ume da bude bolno  ;)

Pozdarv, i samo napred...!

Upravo stıgoh u Gazıantep. To je mılıonskı grad na 50 km od granıce. Naravno da me ceo put pratıla kısa tako da vıse ı ne obracam paznju na nju. Preko planıncına je bılo 2-3 stepena ıznad nule. Pocewo sam da razmısljam da nısam promasıo rutu ı otısao za Sıbır ;D. Sutra cu bıtı ovd pa prekosutra palım za Sırıju :D

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja