Pauk 613 Napisano Maj 6, 2008 Zainteresovan, 898 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Honda forza 250 Prijavi odgovor kao problematičan eeeeee LUUUUUDACE,uz tebe smo,vozi za nas............. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Maj 6, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan ako budes nastavio da vozis tako brzo ima da stiknes u kinu za 5 dana ;) :D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GoranTini 319 Napisano Maj 6, 2008 Zainteresovan, 542 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: GS Prijavi odgovor kao problematičan Hajde da mu uplatimo koliko ko moze kredita za mob. posto je nocas ostao bez kinte na racunu, a cuje se sa Lokijem stalno posto su obojica u Ankari. Imate njegov broj u adresaru ali da ga ponovim 064 2074 993. Ko ima post pejd moze i SMS-om na 8787. Hajde da mu pomognemo koliko mozemo kad vec nismo sa njim, a svi znate kakav je on "manijak" vozice za sve nas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pauk 613 Napisano Maj 6, 2008 Zainteresovan, 898 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Honda forza 250 Prijavi odgovor kao problematičan Hajde da mu uplatimo koliko ko moze kredita za mob. posto je nocas ostao bez kinte na racunu, a cuje se sa Lokijem stalno posto su obojica u Ankari. Imate njegov broj u adresaru ali da ga ponovim 064 2074 993. Ko ima post pejd moze i SMS-om na 8787. Hajde da mu pomognemo koliko mozemo kad vec nismo sa njim, a svi znate kakav je on "manijak" vozice za sve nas. Ja se slazem ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sci 27 Napisano Maj 6, 2008 Drug član, 1414 postova Lokacija: Beograd (zvezdara) Prijavi odgovor kao problematičan Momcı, pa vı cete me oteratı u Kınu jos malo ;D . Setıh se jedne "zanımljıvostı": vozım tı ja motor tako satıma po planınama Anadolıje kad na 55km ıspred Ankare motor poce da stuca, ja se otkınuh, totalno se osetıh bespomocnım, jer sta da radım na 1500km od Srbıje. Pomıslıh na struju, a nemam nısta od delova. Pocınjem da frkısem, motor malo dobı snagu, alı se potom potpuno gası ı stajem u planıncını na 1500 metara nm. na temperaturı od 5 stepenı uz vetar ı kısu smrznut u sred Azıje ??? ??? ??? Pogledam na slavıne, one nısu na rezervı. To mı je poslednja sansa, mada mı se cını da je gotovo nemoguce da je vec potrosıo gorıva do rezerve (setıte se Mladenovca, (za Popaja, Duleta Popa ı Sejtana ;D). Probam ja da palım ı verglam ı verglam..."hajde, molım te, zıvot mı zavısı od tebe, jesı lı yamaha ıl" tomos", razgovaram malo sa tenerkom ı ona poslusa, upalı ko" mına, ıpak je bıla na rezervı, nego ja navıkao da vozım ko" manıjak pa mı par stotına kılometara ne ızgleda strasno :o. A otkınuo sam se ozbıljno. Hvala joj sto prede kao satıc, jos malo ı stızemo na cılj, sta je za nju par hıljada gore dole. Ako bude dobra, ıma da je uramım kad stıgnemo kucı . Nego mı trosı ulje, 300 grama na 1000km, provereno ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Maj 6, 2008 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Al te *be ta rezerva ;D ;D ;D ;D lakse malo sa gasom stedi gorivo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darko dav 710 Napisano Maj 6, 2008 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: Honda Africa crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Toliki rezervoari i kante za gorivo,a u stvari tebi treba vise ulja nego goriva ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OpFor 225 Napisano Maj 6, 2008 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Beograd (Banjica II) Motocikl: V-Star 1100 Silverado Prijavi odgovor kao problematičan Gde si ugradio kompjuter na motoru? Jel' pored prekidaca od zoljice? Bre, vise si na netu od pojedinaca Samo se drzi i przi! Bice i suvljih dana... provereno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sci 27 Napisano Maj 8, 2008 Drug član, 1414 postova Lokacija: Beograd (zvezdara) Prijavi odgovor kao problematičan Evo me opet, sad sam u Kapadokiji, Goreme. PRedivno mesto, ovde je vec sve orijentalo, od muzike, preko svega ostalog. Cak ima i kamila, doduse samo za turste, ne u divljini, za sat idem do Gaziantep[a, jugoistocna Turska. Sve je u najboljem redu osim vremena, ponovo ce kisa, neverovatno ali istinito :-\. Ali, nema veze, svako radi svoj posao, ona svoj, mi svoj, zar ne ;D Puno pozdrava svima iz Kapadokije (Anadolija). Velika bre ova turska, nikako je proc` ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Maj 8, 2008 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan Kapadokija je ludnica, ostani tu koji dan, vredi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sci 27 Napisano Maj 8, 2008 Drug član, 1414 postova Lokacija: Beograd (zvezdara) Prijavi odgovor kao problematičan A sada ono sto najvise volite...SLICICE... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sci 27 Napisano Maj 8, 2008 Drug član, 1414 postova Lokacija: Beograd (zvezdara) Prijavi odgovor kao problematičan I jos malo.... ;D Od Nisa do Turske ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Maj 8, 2008 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim brate...super su ti ove slidže,putovanje, tandara mandara... nego kamo fotke trbušnih plesačica i tako to... nemoj se foliraš, naši smo :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sci 27 Napisano Maj 8, 2008 Drug član, 1414 postova Lokacija: Beograd (zvezdara) Prijavi odgovor kao problematičan A sad malo TURSKAAAAA...........ludnica Istanbula i hapsenje na Turski nacin, ogromna prostranstva Anadolije....voznja taksijem u Ankari, ko prezivi nek` prica... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sci 27 Napisano Maj 8, 2008 Drug član, 1414 postova Lokacija: Beograd (zvezdara) Prijavi odgovor kao problematičan Slike i panorama Ankare, mj prijatelj Ilker i ja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sci 27 Napisano Maj 8, 2008 Drug član, 1414 postova Lokacija: Beograd (zvezdara) Prijavi odgovor kao problematičan Zalazak sunca..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sci 27 Napisano Maj 8, 2008 Drug član, 1414 postova Lokacija: Beograd (zvezdara) Prijavi odgovor kao problematičan Jos malo nargila pa odoh da se vozim, vec sam se uzeleo, ima jos samo par parova hiljadarki, vidimo se ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano Maj 8, 2008 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan Sci samo cepaj brate Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
meduza 2 Napisano Maj 8, 2008 U prolazu, 34 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast sci! I ja sam pre par godina odradio sličnu turu (samo bez jordana), ali ne motorom nego kolima. Stigao sam do Damaska i Palmire.. tek kad udješ u siriju videceš šta je gostoprimstvo! Samo obrati pažnju na saobracaj, jel pravila u saobraćaju gotovo da ne postoje!! Voze kao ludaci, u suprotnom smeru čak i na auto putu,a putevi su im visoki jedno pola metra od tla..(ovi po pustinji) I kada ti ablenduju to ne znači da te puštaju, vec obrnuto! :o I nemoj da piješ vodu i sokove na ulici...ume da bude bolno Pozdarv, i samo napred...! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nucleus 101 Napisano Maj 8, 2008 Zainteresovan, 788 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan Sci samo guraj, uzivaj za sve nas! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Maj 8, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan blago tebi...i ja bi iso.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Borko_smorko Napisano Maj 8, 2008 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast druze, samo tako nastavi. Nadamo se da ce yamaha izdrzati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Maj 8, 2008 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan blago tebi provedise sto vise mozes samo jednom se zivi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sci 27 Napisano Maj 8, 2008 Drug član, 1414 postova Lokacija: Beograd (zvezdara) Prijavi odgovor kao problematičan Upravo stıgoh u Gazıantep. To je mılıonskı grad na 50 km od granıce. Naravno da me ceo put pratıla kısa tako da vıse ı ne obracam paznju na nju. Preko planıncına je bılo 2-3 stepena ıznad nule. Pocewo sam da razmısljam da nısam promasıo rutu ı otısao za Sıbır ;D. Sutra cu bıtı ovd pa prekosutra palım za Sırıju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Maj 8, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan brm brm,,,,,samo pun gas ...ustvari nemoj preko 80....nego di su slike od trbusnog plesa itd :P Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...