sci 27 Napisano April 19, 2008 Drug član, 1414 postova Lokacija: Beograd (zvezdara) Prijavi odgovor kao problematičan Sto kaze zika,IDI BEGAJ ;D Lepo,lepo,nego gledam slike,i pade mi napamet da te pitam jesi li probao te kofere na kisi,cisto da bi znao el ulazi voda u njih il ne (iz licnog iskustva te pitam,imao sam prilika da ima vise mokrih stvari u koferu,nego van njega) Los ti kofer bio . Zar sumnjas u moje majstorsko umece ??? :o ;D. Mozes crevom da ih polivas, nema nista da bidne ;D. Em su mazani u farbu, em je ovaj centralni mazan sa neku zastitu, kao kobit za kola, pa je neunistiv. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sci 27 Napisano April 22, 2008 Drug član, 1414 postova Lokacija: Beograd (zvezdara) Prijavi odgovor kao problematičan Konacni datum polaska je 3. MAJ 2008, 3. MAJ 2008, 3. MAJ 2008. 3.MAJ 2008, 3. Maj 2008 ako sve bude po planu. To pada na vikend, subota, ako neko bude zeleo da ucestvuje u avanturi mozemo se deo puta voziti zajedno. Mozemo napraviti mini skup recimo blizu granice i kampovati uz neki rostiljcic i picence ;D, pa ujutru ja u Bulgariju, a vi nazad kucama (kad niste hteli sa mnom , sta vam ja mogu ;D)? Jos jednom se zahvaljujem svima koji su mi na bilo koji nacin pomogli i koji ce mi pomagati bodreci me tokom ovog putesestvija do srecnog povratka kuci. Ja cu vam se oduziti time sto cu izvestavati o putovanju na mom sajtu www.scixt.webs.com na stranici (putopis- blog) gde cete biti obavestavani o samom toku putovanja iz prve ruke, bolje receno "iz prvog gasa ", pa cemo tako, uz Boziju pomoc, svi zajedno prebroditi sva ozbiljna iskusenja koja ce nas na ovom putovanju sasvim sigurno cekati. Gde budem putovao ja, putovacete i vi. Ja cu u mislima biti sa vama, a siguran sam da cete i svi vi biti sa mnom i davati mi neophodnu snagu da izguram ovo sto sam zapoceo do kraja. Mnogi mi kazu da sam lud sto sam uopste i pomislio da idem sam u ove nestabilne krajeve pune ratova, razlicitih vera, nacina zivota, al-kaide, prevrata, minskih polja, vrelih pustinja i to 18 godina starim motorom! Ali, boj ne bije junacko oruzje, vec boj bije srce u junaka :o Ne shvataju da ja nisam sam, moja braca bajkeri su sa mnom i uz mene i nisu ni svesni koliko "ludaka" putuje sa mnom i daje mi krila da sve izdrzim ;D . Jos malo i polecemo..........Hristos Voskrese!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano April 22, 2008 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Mozda nije lose da negde na sajt okacis sva svoja vazna dokumenta, zlu ne trebalo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano April 23, 2008 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Mozda nije lose da negde na sajt okacis sva svoja vazna dokumenta, zlu ne trebalo... Ja sam sva moja dokumenta (pasose, voz dozvole, saobracajne, osiguranja...bla, bla...) skenirane poslao sam sebi na gmail. Uradi ovo sto ti kaze Lalajko obavezno (ako vec nisi) SRECNO! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano April 23, 2008 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Ajde Sci neka je sa sretjom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GIXER 0 Napisano April 23, 2008 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Sisak Prijavi odgovor kao problematičan Ajde majstore, neka ti je sa srećom i da se dobro provedeš !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GoranTini 319 Napisano April 24, 2008 Zainteresovan, 542 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: GS Prijavi odgovor kao problematičan Druze moj, zelim ti puno srece i zdravlja, lepog vremena, poslusnu masinu i bezbedne kilometre. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gordanmg Napisano April 24, 2008 Prijavi odgovor kao problematičan Sa srecom Radenkovicu i da nam se vratis sto pre zdrav i citav!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 947 Napisano April 25, 2008 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan zdrav i citav!!! PA to se podrazumeva Evo i ja da se pridruzim zeljama za bezedne kilometre, da te masina slusa i da bude sve ok. P.S. Izbegavaj zaracena porducija, jer ovi Bim ladenovi su jako nezgodni. Ako te zarobe, moracemo kolektivno da pravimo turu do tebe da te vadimo napolje. Salu na stranu, nek se ti nama lepo navozas i nek ti je sve sa srecom. POZZZZZ Nikola... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
profa 9 Napisano April 25, 2008 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: BMW R1100RS Prijavi odgovor kao problematičan Bas za nas skup!? A, lepo smo hteli da te ispratimo ko ljudi. Steta... Srecan put! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loki 5 Napisano April 27, 2008 Svrati ponekad, 124 postova Lokacija: Sisak Prijavi odgovor kao problematičan Prijatelju sretno! Ja dolazim u BG 30.04. poslijepodne i ujutro nastavljam za Sofiju, nadam se da cemo se vidjeti. Poslat cu ti SMS da se cujemo jer iduca 2 dana cu biti slabo na netu.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 947 Napisano April 29, 2008 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Brate, jel frka? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sci 27 Napisano April 29, 2008 Drug član, 1414 postova Lokacija: Beograd (zvezdara) Prijavi odgovor kao problematičan Postoji neka vrsta pomesanih osecanja, adrenalin raste, pozitivna trema takodje, ali frke nema, jedva cekam na put, pa kom obojci, kom opanci. Masina je spremna kao zapeta puska, malopre sam pregledao i popakovao lamele, u odlicnom su stanju na moju srecu . Definitivni datum polaska je 3. maj, pa ko zeli da provede bar delic puta "odavde do orijenta", dobrodosao je. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano April 30, 2008 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Kad je polazak i odakle? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sci 27 Napisano April 30, 2008 Drug član, 1414 postova Lokacija: Beograd (zvezdara) Prijavi odgovor kao problematičan Polazak je u 10.00h (subota) sa bubanj potoka (kod glavne kapije), vozi se preko Avale-Mladenovac-Lapovo, pa na jug trudeci se da se izbegne auto put koga ce mi biti preko glave u Bugarskoj i Turskoj :-\. Drustvo je dobrodoslo ;D ;D ;D! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano April 30, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Polazak je u 10.00h sa bubanj potoka (kod glavne kapije), vozi se preko Avale-Mladenovac-Lapovo, pa na jug trudeci se da se izbegne auto put koga ce mi biti preko glave u Bugarskoj i Turskoj :-\. a mozes i preko smedereva,lepsi je pejzaz us put,,a imas pribliznu kilometrazu,,ma sve jedno mi te cekamo u lapovu,,,,, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sci 27 Napisano April 30, 2008 Drug član, 1414 postova Lokacija: Beograd (zvezdara) Prijavi odgovor kao problematičan Ja rekoh i uradih, rec je rec! Kao sto je i najavljeno pre par meseci, a u sta su mnogi sumnjali, ostvaruje se prema planovima ;D. vidimo se u Lapovu......"brzi voz iz Beograda za Jordan, preko Bugarske, Turske, Sirije i Libana, pristigao u Lapovo, nalazi se na drugom koloseku....polazi odmah...... ;D ...red voznje nepoznat i promenjiv... ;D Navikao sam na "juznu prugu" preko Avale :D, volim odmah iz gradske gungule da uletim u sumu i planinu, zdravo je za pluca ;D. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dule_pop 8 Napisano Maj 2, 2008 U prolazu, 70 postova Lokacija: BG-Rakovica Motocikl: Honda VT500C Prijavi odgovor kao problematičan Rec je rec, a ja izmedju ostalog rekoh da cu da te ispratim. Vidimo se sutra. Hebiga, sve ovo vreme sam se nadao da ces poci nekog drugog dana, razlicitog od datuma svadbe sestre moje zene u Negotinu. Ovako, odradicu vas oboje. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Maj 2, 2008 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Sci, zelim ti srecan put i dobar provod. Zao mi je sto nisam mogao doci da se pozdravimo ali...jbg, visa sila. Praticemo putopis preko tvog sajta a ti se tudi da se javljas sto cesce. Vidimo se kad dodjes. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sci 27 Napisano Maj 2, 2008 Drug član, 1414 postova Lokacija: Beograd (zvezdara) Prijavi odgovor kao problematičan Hvala momci, trudicu se da vas obavestavam o svemu zanimljivom sto se desava na putu (samo da stignem do Istanbula, posle je pesma ;D). Juce je Loki iz Siska stigao, prespavao i nastavio jutros ka Siriji (covek ide sa devojkom maltene istim putem kao ja, s`tim sto nece voziti puno off road, osim kad bas mora). Trebalo bi da se sretnemo u Sirija, mozda i pre. Evo fotki njegovog motora i mog spremnog za avanture. Sad cemo videti kako ce se yamaha nositi sa ekstremnim situacijama (nadam se da ce opravdati onu cuvenu "YAMAHA JE TO" ;D). aJD` BRACO, UZ POMOC BOZIJU I SRECU JUNACKU, vidimo se za mesec, mesec i po dana ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladamir 9 Napisano Maj 2, 2008 Zainteresovan, 953 postova Lokacija: Bliski Istok Prijavi odgovor kao problematičan Srecno druze i cuvaj se harema! Cuo sam da covek lako moze da se zaljubi u taj neki harem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dexter84 17 Napisano Maj 2, 2008 U prolazu, 92 postova Lokacija: Svilajnac Prijavi odgovor kao problematičan Zelim ti lep provod i srecan put! Neka te sreca prati!!! Nisam siguran da cu stici da te ispratim ali u svakom slucaju Darko dav ce te cekati u Lapovu! Pozdrav!!! :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 207 Napisano Maj 2, 2008 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan Jos nisi posao... ;D Ja ocekujem putopis, eto tako, i po koju fotografiju,... Trazim li puno? Puno srece Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motoholic 2331 Napisano Maj 2, 2008 ¡Siempre adelante!, 2188 postova Lokacija: Kalifornija Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster Prijavi odgovor kao problematičan ... UZ POMOC BOZIJU I SRECU JUNACKU ... Samo napred! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sci 27 Napisano Maj 2, 2008 Drug član, 1414 postova Lokacija: Beograd (zvezdara) Prijavi odgovor kao problematičan Srecno druze i cuvaj se harema! Cuo sam da covek lako moze da se zaljubi u taj neki harem Posebnu paznju cu obratiti na harem, a tek Turkinje ijaaaooooo sto ce mi biti lose ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...