tibor 467 Napisano Jun 22, 2013 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: Temerin Motocikl: TDM 850, DKW RT175 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav. Ove godine organizujemo VI. Moto Show ,sa velikom nadom da će biti do sad najveći što smo realizovali.Trudimo se da zadovoljimo svačiji ukus,pa se nadamo da ćete nas posetiti,i biti naši gosti. Evo i programa: 11.07.Četvrtak 17.00h, otvaranje kampa 20.00h.nastupa predgrupa iz Temerina Teves Riasztas od 21.30h glavna grupa POKOLGEP iz Mađarske 12.07.Petak. 8.00h otvaranje kampa,doček gostiju 15.00h free ručak,druženje 20.00h nastupa predgrupa Minjah Crew iz Ns 22.00h glavni bend S.A.R.S (Bg) 00.10h. bend Ruke Gore (Tem) 13.07.Subota 8.00h otvaranje kampa,free doručak,doček gostiju 15.00h free ručak 16.00h bajkerske igre sa bogatim nagradama,pranje motora sa bodypaint devojkama,igre u bazenu sa bodypaint devojkama 18.00h Defile motoraša kroz Temerin 20.00h predgrupa Zona Katastrofe (Ns) 22.00h glavni bend RIBLJA ČORBA 00.00 Erotic show 00.30 grupa OSMI DAN (Ns) 14.07.Nedelja 8.00h free kafa i doručak , zatvaranje kampa. Ulaznica je 500 dinara po motoru, motorasi koji su clanovi nekog kluba, NE placaju ulaz, i naravno ulaz za strane drzavljane je besplatan Čeka vas,vaš Mc.Patriots! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4274 Napisano Jun 22, 2013 motoras, 2469 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav. Ulaznica je 500 dinara po motoru, motorasi koji su clanovi nekog kluba, NE placaju ulaz, i naravno ulaz za strane drzavljane je besplatan Čeka vas,vaš Mc.Patriots! Ne mogu da shvatim ovaj oblik diskriminacje medju bajkerima... 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Jun 22, 2013 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Odlican program. Vidimo se od cetvrtka poslato iz mangulane... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pile 1007 Napisano Jun 22, 2013 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: reci dje si i eto me tu sam Motocikl: s1000xr Prijavi odgovor kao problematičan nadavno da dolazim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tibor 467 Napisano Jun 22, 2013 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: Temerin Motocikl: TDM 850, DKW RT175 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav. Ulaznica je 500 dinara po motoru, motorasi koji su clanovi nekog kluba, NE placaju ulaz, i naravno ulaz za strane drzavljane je besplatan Čeka vas,vaš Mc.Patriots! Ne mogu da shvatim ovaj oblik diskriminacje medju bajkerima... na toliku masovnost koliko ima bajkera u Srbiji nemoguce je svima ugoditi. na pocetku organizacija skupova smo svima naplacivali, ovo je neki vid sledeceg koraka i ko zna... mozda sledeci bude ulaz za dz za sve.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban EN 542 Napisano Jun 22, 2013 Pažljivo prati, 622 postova Lokacija: Novi Sad-Futog Motocikl: Husqvarna 701 enduro Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav. Ulaznica je 500 dinara po motoru, motorasi koji su clanovi nekog kluba, NE placaju ulaz, i naravno ulaz za strane drzavljane je besplatan Čeka vas,vaš Mc.Patriots! Ne mogu da shvatim ovaj oblik diskriminacje medju bajkerima... na toliku masovnost koliko ima bajkera u Srbiji nemoguce je svima ugoditi. na pocetku organizacija skupova smo svima naplacivali, ovo je neki vid sledeceg koraka i ko zna... mozda sledeci bude ulaz za dz za sve.... Vidi dolazio sam i ranije pa ću doći i ovaj put ali ovo vam je stvarno bez veze. Ili svi plaćaju ili ne plaćaju. Meni nije neki problem imam u Temerinu nekih drugara i svakako dolazim ali veruj mi da će ovako nešto sigurno mnoge odbiti, nije problem 500kinti ali zasto je neki član nekog kluba bolji od nekog ko nije ili aj da pojednostavim zašto je bitniji pa da treba da ne plati ulaz. Po meni treba da svi platimo ulaz osim organizatora i o tome više ne treba diskutovati ali.... Ne znam nikad mi neće bitni jasne te diskriminacije. Pozdrav i vidimo se svakako 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SADAN 862 Napisano Jun 22, 2013 Zainteresovan, 641 postova Lokacija: Mataruska Banja-Klina Metohija Motocikl: MZ ETZ150,Suzuki Bandit 650N Prijavi odgovor kao problematičan Gde god da krenem svud neka podela.pa dokle više!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tibor 467 Napisano Jun 23, 2013 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: Temerin Motocikl: TDM 850, DKW RT175 Prijavi odgovor kao problematičan jednostavno, moto klubovi su organizatori moto skupova, stoga, uglavnom na skupove koje mi idemo je ulaz za clanove klubova za dz i iz medjusobnog postovanja i mi smo se odlucili na taj korak (vec druga godina) kao sto rekoh, ne moze se danas svima ugoditi, nekom smeta sto se placa po kacigi, nekom sto se placa po motoru, nekom sto pesaci ne placaju, nekom sto je ista cena za pesake,.... tako je kako je, ja nikom nisam odgovarao na teme, a zasto je ovako zasto nije onako,.... tema je informativnog karaktera. hvala svima koji su do sad bili, i nadam se da ce opet doci 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SADAN 862 Napisano Jun 24, 2013 Zainteresovan, 641 postova Lokacija: Mataruska Banja-Klina Metohija Motocikl: MZ ETZ150,Suzuki Bandit 650N Prijavi odgovor kao problematičan hvala svima koji su do sad bili, i nadam se da ce opet doci Jel to znaci da niko nov nije dobro dosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arpad 66 Napisano Jun 24, 2013 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: Bicske Hungary Motocikl: BMW K1200 LT Prijavi odgovor kao problematičan Trazite dlake u jajetu,samo tako.Naravno da su svi dobro dosli. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILJAN* 157 Napisano Jun 25, 2013 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan Riblja Corba ..super..daleko nam je ali videcemo u zavisnosti od oblaka i kise..pozzz Sent from iphone 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tibor 467 Napisano Jun 25, 2013 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: Temerin Motocikl: TDM 850, DKW RT175 Prijavi odgovor kao problematičan kako smo dosli na listu moto skupova gde se ne placa ulaz, a nije besplatan! ulaz ne placaju clanovi moto klubova, zene vozaci i stranci. ostalima se naplacuje ulaz 500 dinara. da ne bi bilo zabune. Hvala Miljane, i mi se nadamo lepom vremenu, a ako budete dolazili, javite mi se da zalijemo kilometre ;-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 190 Napisano Jun 26, 2013 Drug član, 1020 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Zato sam više puta zamolio, da samo članovi kluba koji organizuje moto skup otvaraju temu o svom skupu.Ovako dolazi do zabune i dezinformacija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
icecool 539 Napisano Jul 1, 2013 Zainteresovan, 469 postova Lokacija: Hamburg Motocikl: Kawasaki ZX9R- Honda XL 1000 V Varadero Prijavi odgovor kao problematičan Patriotsi su svojim trudom i radom zaslužili da imaju pravu moto feštu.Svake godine je sve bolje, tako da ni ove godine netreba da se sekira niko.Oni koji su bili, doći će.Svima koji još nisu bili, želim da poručim da nađu vremena za ovaj skup, jer vredi pažnje.I na kraju pošto sam iz Temerina, Dobrodošli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tibor 467 Napisano Jul 3, 2013 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: Temerin Motocikl: TDM 850, DKW RT175 Prijavi odgovor kao problematičan Bajkerske igre su sledeće na skupu: Navlačenje konopca,protivnik je Mercedes Actros truck! Ispijanje piva, Bacanje bureta u dalj, Vožnja monocikla, guranje ljudskih kolica, a za devojke, mis mokre majice! Bogate nagrade! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tibor 467 Napisano Jul 9, 2013 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: Temerin Motocikl: TDM 850, DKW RT175 Prijavi odgovor kao problematičan Uz ovo nenormalno vreme ovih dana imamo puzdane informacije da nas ceka suncan vikend! PROGNOZA - Novi Sad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
armin1 35 Napisano Jul 9, 2013 U prolazu, 39 postova Lokacija: jarkovac Motocikl: cbf600abs Prijavi odgovor kao problematičan ako ako, sam da vreme posluzi bolje i koj oblacak nego 45 u hladu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
icecool 539 Napisano Jul 11, 2013 Zainteresovan, 469 postova Lokacija: Hamburg Motocikl: Kawasaki ZX9R- Honda XL 1000 V Varadero Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sam svratio na vašarište, sve je spremno za feštu a i gostiju već ima...vreme super...ja na godišnjem ,pa ćemo da vidimo...se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Jul 11, 2013 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Ако ме неко види на скупу у Темерину, нека ми плати пиво. Хвала :zdravo::zdravo: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
čičak 78 Napisano Jul 12, 2013 Svrati ponekad, 165 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Krećemo! Vidimo se! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zocist 56 Napisano Jul 12, 2013 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Yamaha XT1200Z, Yamaha Majesty 180, NSU Pretis maxi 175 Prijavi odgovor kao problematičan Dolazimo!!!!!!!!!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Jul 13, 2013 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan jednostavno, moto klubovi su organizatori moto skupova, stoga, uglavnom na skupove koje mi idemo je ulaz za clanove klubova za dz i iz medjusobnog postovanja i mi smo se odlucili na taj korak (vec druga godina) kao sto rekoh, ne moze se danas svima ugoditi, nekom smeta sto se placa po kacigi, nekom sto se placa po motoru, nekom sto pesaci ne placaju, nekom sto je ista cena za pesake,.... tako je kako je, ja nikom nisam odgovarao na teme, a zasto je ovako zasto nije onako,.... tema je informativnog karaktera. hvala svima koji su do sad bili, i nadam se da ce opet doci Više od 30 godina idem po moto skupovima, al ovakvu podelu motociklista još nisam video. Kako kažete - vi iz klubova time pokazujete da se međusobno poštujete, a iz toga proizilazi da nas ostale motocikliste ne poštujete. Nek vam je sa srećom - ja vam neću doći ! 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CAJA 1168 Napisano Jul 14, 2013 lone wolf, 525 postova Lokacija: Kumane(prašnjavi drumovi Banata) Motocikl: Suzuki LS 650 , Suzuki GSXR 750 , Suzuki GSX1300R Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam za ostale ali meni je bilo super,standardno dobri domaćini. Sinoć je gorelo.(2:00) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arpad 66 Napisano Jul 14, 2013 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: Bicske Hungary Motocikl: BMW K1200 LT Prijavi odgovor kao problematičan U ime MC Patriotsa hvala svima koji su bili ,extra zurka sa jos boljim gostima. U zdravlje!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Jul 14, 2013 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Ја био, одлично, боље него прошле године. ВИдимо се и следеће.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...