Jozza 365 Napisano Maj 19, 2022 Zainteresovan, 847 postova Lokacija: Surčin Motocikl: Kymco Agility 16+ 200i Prijavi odgovor kao problematičan Ma nikakva polusintetika. Nije da je potrebno, ali za malu razliku u ceni, uglavnom se dobije malo više kvalitetnije ulje kod pune sintetike. Sem ako polusintetika nije baš jeftina, kao npr Modriča Mototaktol Racing 4T 15w50, a radi pos'o više nego dovoljno, čak i za "vazdušare" i "uljare".Послато са M2007J3SG помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3541 Napisano Maj 19, 2022 Malinar u pokusaju, 1696 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Repsol 10-40 fully synthetic 1200 rsd u Kragujevcu, bilo je 1080 ranije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2653 Napisano Maj 19, 2022 Drug član, 4756 postova Prijavi odgovor kao problematičan Repsol 10-40 fully synthetic 1200 rsd u Kragujevcu, bilo je 1080 ranije.Колико је то преведено у €?Sent from my SM-N960F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Maj 19, 2022 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan Негде око 10,2. А било 9,2. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2653 Napisano Maj 19, 2022 Drug član, 4756 postova Prijavi odgovor kao problematičan Негде око 10,2. А било 9,2. Исто и код нас.Sent from my SM-N960F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bane V 19 Napisano Maj 20, 2022 U prolazu, 49 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: NC750D Prijavi odgovor kao problematičan Исто и код нас.Sent from my SM-N960F using TapatalkU MK jel gorivo i dalje jeVtinije ili otislo i to u pm ?Sent from my SM-G981B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2653 Napisano Maj 20, 2022 Drug član, 4756 postova Prijavi odgovor kao problematičan U MK jel gorivo i dalje jeVtinije ili otislo i to u pm ?Sent from my SM-G981B using TapatalkНочас поскупело, видечу послеSent from my SM-N960F using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2653 Napisano Maj 20, 2022 Drug član, 4756 postova Prijavi odgovor kao problematičan Нешто више од 15€Sent from my SM-N960F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21668 Napisano Maj 20, 2022 Integrisan, 9447 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan U Kg ulje (Shell) nije poskupelo, danas pitao.. Sent from my EML-L09 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1774 Napisano Maj 22, 2022 Drug član, 1353 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan U Kg ulje (Shell) nije poskupelo, danas pitao.. Sent from my EML-L09 using TapatalkLoše mi radi menjač sa tim 10W-40 Shell sintetičkim uljem, jedva čekam da ga zamenim, iz prve u drugu krlja sačuvaj bože.U pitanju je V-Strom DL1000 2014.Sent from my SM-A705FN using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21668 Napisano Maj 22, 2022 Integrisan, 9447 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Zasto mene obavestavas Meni su menjaci perfektno radili na suzukijima sa shell sintetikom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
plumber.ns 312 Napisano Maj 22, 2022 Zainteresovan, 379 postova Lokacija: Nov' Sat / Vojvodina Motocikl: Adventure sports 750 Prijavi odgovor kao problematičan Shell kada sam sipao u kawu, trošio ga je posle cca soma kilometara, a motul je tek posle dva soma, ista gradacija 20w50. Sada sam uzeo Ipone da probam u yamasi. Motul mi je nekako zlatna sredina, nadam se da je i ipone ok. Jer su kod nas zatvorili mass company gde sam motul kupovao uvek povoljno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1774 Napisano Maj 22, 2022 Drug član, 1353 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Shell kada sam sipao u kawu, trošio ga je posle cca soma kilometara, a motul je tek posle dva soma, ista gradacija 20w50. Sada sam uzeo Ipone da probam u yamasi. Motul mi je nekako zlatna sredina, nadam se da je i ipone ok. Jer su kod nas zatvorili mass company gde sam motul kupovao uvek povoljno. Motul možeš i preko interneta da naručiš direktno preko Mass-a, imaju webshop, šalju poštom.Sent from my SM-A705FN using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21668 Napisano Maj 22, 2022 Integrisan, 9447 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Licno, po mojim merilima, od motul-a 7100 nema boljeg ulja. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1774 Napisano Maj 22, 2022 Drug član, 1353 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Zasto mene obavestavas Meni su menjaci perfektno radili na suzukijima sa shell sintetikom.Ma ja tebe citirao zato što si vozio suzukije i nahvalio to ulje. Međutim meni menjač grubo radi sa njim.Doduše, motor je kod mene od skoro, možda nije do ulja, ali u poređenju sa Yamahinim menjačem na Tdm-u koji je prilično grub i prilično bučan, ovaj još grdnije šalta iz prve u drugu. Baš zakrči, ako sporije prešaltaš u drugu, ali ako ga oštro i odsečno cimnem u drugu, promeni brzinu bez krčanja menjača.Samo me smara što moram da upotrebim jaču silu, tj. moram da ošamarim polugu nogom da ne bi zakrljao.Ostale su brzine mekane, kao puter.Sent from my SM-A705FN using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
plumber.ns 312 Napisano Maj 22, 2022 Zainteresovan, 379 postova Lokacija: Nov' Sat / Vojvodina Motocikl: Adventure sports 750 Prijavi odgovor kao problematičan Motul možeš i preko interneta da naručiš direktno preko Mass-a, imaju webshop, šalju poštom.Sent from my SM-A705FN using TapatalkPoznato mi je da postoji ta mogućnost, ali većina trgovaca šalje aks-om. Radije onda nista ne poručujem. Kupim u prodavnici i ne cimam se sa kuririma. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21668 Napisano Maj 22, 2022 Integrisan, 9447 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan pre 16 minuta, vidakn je napisao: Ma ja tebe citirao zato što si vozio suzukije i nahvalio to ulje. Probaj drug 15w50 ako je takva situacija, ne mora shell... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1774 Napisano Maj 22, 2022 Drug član, 1353 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Probaj drug 15w50 ako je takva situacija, ne mora shell...Pa da, moraću da eksperimentišem malo, potražiću na netu iskustva drugih vlasnika po pitanju ulja.Sent from my SM-A705FN using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8007 Napisano Maj 22, 2022 Drug član, 2110 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Ja u Bandita 600 sipao Motul 7100 10-50.Nenadjebivo u svim uslovima,kada postigne radnu temperaturu,agregat se prosto ne čuje.Bilo je dileme,Silkolen ili 7100 prevagnuo 7100,i nisam se pokajao.Po meni,vredi svaku paru. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2653 Napisano Maj 22, 2022 Drug član, 4756 postova Prijavi odgovor kao problematičan Loše mi radi menjač sa tim 10W-40 Shell sintetičkim uljem, jedva čekam da ga zamenim, iz prve u drugu krlja sačuvaj bože.U pitanju je V-Strom DL1000 2014.Sent from my SM-A705FN using TapatalkV - Strom одлично ради са Силколен полусинтетика(жута етикета)Sent from my SM-N960F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2653 Napisano Maj 22, 2022 Drug član, 4756 postova Prijavi odgovor kao problematičan Licno, po mojim merilima, od motul-a 7100 nema boljeg ulja.Ма немо да ме нервираш мајке тиSent from my SM-N960F using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21668 Napisano Maj 22, 2022 Integrisan, 9447 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Koliko god voleo da citam tvoje kucnuto iza ovoga stojim. Istina, ulje mora biti svrsishodno, ali zvuk agregata sa 7100!!! Mmmmm, pa tako nesto nisam doziveo ( u vise agregata)U skuter pakelo xt... Sent from my EML-L09 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2653 Napisano Maj 22, 2022 Drug član, 4756 postova Prijavi odgovor kao problematičan Koliko god voleo da citam tvoje kucnuto iza ovoga stojim. Istina, ulje mora biti svrsishodno, ali zvuk agregata sa 7100!!! Mmmmm, pa tako nesto nisam doziveo ( u vise agregata)U skuter pakelo xt... Sent from my EML-L09 using TapatalkНе, зезање на страну 7100 је одличан али веруј да и Силколен(црвени) даје исти утисак. Што се више агрегат усијава боље и тише ради. Такав је и Белреј али из Америке, имам клијента који тера KTM строго на Белреј и то добија баш из USA, и ево по не знам који пут искомпензирао 4L.Sent from my SM-N960F using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12532 Napisano Maj 22, 2022 Ne silazi, 7323 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Pro4 je vrhunsko ulje, vozio i trackday, ma kakvi... Nema da se sekiraš. Motul 7100 nisam nikada sipao, ali sledeće sezonu hoću čisto da probam. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2519 Napisano Maj 22, 2022 ODUSTO OD DIJETE, 2620 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam 4-5 sezona vozio 7100 a sad par godina testiram pro4, ne vidim razliku sem u ceni koja je na strani pro4. Ne potroši ni gram od zamene do zamene, tako da za sad ostajem na pro4 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...