Motorcyclist 22849 Napisano Januar 16 Integrisan, 7280 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Inace pozadi na ovom Totalu sto sam kupio stoji logo CF MOTO i pise ovo ulje preporucuje CF MOTO Eto za vozace CF MOTA. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Elmilorad 293 Napisano Januar 16 (promenjeno) Svrati ponekad, 241 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda CBF 1000A Prijavi odgovor kao problematičan Hristos se rodi,srećni praznici! Da se pohvalim,obradova me žena za Božić sa Piaggio Beverly 250ie,kaže da se ne mučim sa veliki motor kad me isprati na pijac,u mesaru,nabavku... Koje ulje preporučujete za ovaj skuter sa 42000km na satu i koji bi interval zamene bio najoptimalniji obzirom da je mala količina ulja-1,2 litra? U Hondi koristim Silkolene pro4 10w40,negde sam pročitao da je i Eneos max performanse 10w40 odlično ulje. Preporuke? Promenio Januar 16 član Elmilorad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Juan 316 Napisano Januar 16 Zainteresovan, 460 postova Lokacija: Nis Motocikl: Sprint Prince 125 Prijavi odgovor kao problematičan Imas i silkolene za skutere, u ovlascenom mi sipali u nov skuter, provereno ne treba menjati...Sent from my 2201117PG using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 12555 Napisano Januar 17 Ne silazi, 2957 postova Lokacija: pvo Motocikl: Connect gy6 125 Prijavi odgovor kao problematičan Beverly bi trebao 5w40 ulje da koristi.Trebalo bi da je utisnuto kod cepa za ulje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobni 534 Napisano Januar 17 Zainteresovan, 432 postova Lokacija: Nis Motocikl: Apn 6 Prijavi odgovor kao problematičan @Elmiloradsilkolene za skuter,provereno ne menjati.ja bih menjao na 3000km I cestitam. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 12555 Napisano Januar 18 Ne silazi, 2957 postova Lokacija: pvo Motocikl: Connect gy6 125 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
plumber.ns 481 Napisano Januar 21 Zainteresovan, 489 postova Lokacija: Nov' Sat / Vojvodina Motocikl: Adventure sports 750 Prijavi odgovor kao problematičan Za potrošače Mannola 7812 iz N.S. i okoline, do sada ga nije bilo , pa se poručivalo iz Centra S . Ima ga od sada u prodavnici Biznis Auto. Živeli. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 22849 Napisano Februar 16 Integrisan, 7280 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Posle voznje na novom ulju, Total 4T 900 10-50w, standardno menjac lakse ide ali ne vidim nikakvu razliku naspram Mannola kojeg sam sipao. ( 10w-40). Cak su i temperature tu negde. Videcemo leti i da li ce menjac ostati ok kao sto je i sa jeftinijim Mannolom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1978 Napisano Mart 4 Aktivirao se na času, 3283 postova Lokacija: Suburbia, Blok 45 Motocikl: ZZR-1100 museum edition Prijavi odgovor kao problematičan Što se Mannola tiče, imam par neprijatnih update-ova. 1. Yamaha YP250 mađes'ti. Zamenjeno ulje i filter, sipano 1,2lit Mannola po specifikaciji 10w40, posle 120km gradske vožnje upali lampicu - nema ulja u motoru. Nit dimio, nit cureo, nit popio, samo ulja NEMA. Majstor proverio, kaže nema tragova curenja, nije nigde ništa zamastio, ni omastio, auspuh beo, samo ga je snemalo! Da ne nerviram Šerloka Holmsa, lično sam gledao kad je sipao ulje i samo ja sam vozio scoot tih 120km po gradu. Prethodno sam lično doterao scooter iz G.Milanovca, staro ulje skoro na max. 2. Renault Megane, 1.5 decemi 2007, kod mene prešao 40.000km redovan servis rađen na 10.000km. Sipan Mannol 5w40 po fabričkoj specifikaciji, posle 9.000km okrenuo leteći ležaj na 210.000km. 3. Punto 2, 1.2 8v, na 250.000km zamena ulja u menjaču, sipan Mannol, gradacija po fabričkoj specifikaciji. Auto prešao CELIH 300km, menjač zakucao na uključenju za autoput. Majstor otvorio, kaže nema ni kapi ulja unutra, suv ko barut, nigde curenja, nigde masno. Pošto sam se odavno posvađao sa Šerlokom Holmsom, lično sam prisustvovao sipanju ulja u menjač Punta. E, sad, dozvoljavam svakome religiju da veruje u koincidenciju, mene je ova koštala fino četvorocifreno, Mannol više ne stavljam ni na lanac dečjeg bicikla. Izvinjavam se ako sam probudio Šerloka Holmsa, nije mi to bila namera. 1 1 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 4121 Napisano Mart 5 Drug član, 2023 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: ̶K̶a̶w̶a̶s̶a̶k̶i̶ ̶E̶R̶-̶5̶, ̶H̶o̶n̶d̶a̶ ̶C̶B̶F̶ ̶1̶0̶0̶0̶, Peda Sniper, Voge SR3, Yamaha FZ6 Fazer S2 Prijavi odgovor kao problematičan Neverovatno šta ti se sve izdešavalo, realno. Ja sam Mannolom bio zadovoljan, uzeo sam sad za Frezu 10w-50 pa ću videti posle par vožnji kako se ponaša i redovno ću proveravati nivo ulja. Uneo si mi brigu koju nisam planirao da imam ali hvala ti, oprez nikad nije na odmet. Interesantno što koliko vidim, zajedničko je da je ulje nestalo?Sent from my SM-S911B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1978 Napisano Mart 6 Aktivirao se na času, 3283 postova Lokacija: Suburbia, Blok 45 Motocikl: ZZR-1100 museum edition Prijavi odgovor kao problematičan 16 hours ago, Gordak985 said: Interesantno što koliko vidim, zajedničko je da je ulje nestalo? Sent from my SM-S911B using Tapatalk Osim u Meganu, tu je bilo na max do sudnjega momenta. Motor raskljopljen, majstor takodje rekao, kao da je ležaj ostao bez ulja. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 16288 Napisano Mart 6 Integrisan, 8362 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Pisao je Expandable odavno... Kada je reč o jeftinijim uljima najbolje je držati se pumpadžijskih. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AndjeoPakla 4351 Napisano Mart 6 Drug član, 485 postova Lokacija: Petrovac na Mlavi Motocikl: CBR 900RR Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam na osnovu pozitivniih iskustava članova sa foruma pre par godina probao Mannol i nastavio da ga koristim i u automobilima i u motoru. Do sada sam bio jako zadovoljan. U automobilima mi se pokazalo bolje nego Liqui Moly koji sam pre njega koristio. Potrošnju iz navike redovno proveravam (jednom mesečno, kada proverim i pristisak u gumama, rashladnu tečnost, dopunim akumulator) i to bi trebalo da bude praksa svakog vozača. E sad ako je ulje "nestalo" u ovako kratkom periodu na nejasan način, to je baš zabrinavajuće. Juče sam baš zamenio na jednom autu, ispratiću svakako. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 2932 Napisano Mart 6 Drug član, 1309 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Triumph Tiger 1050, Honda Hornet 600, Honda NC 700, Suzuki AN 125, Automatik A3 S, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan @Alexandra995 mi uvek nabavlja sve sto mi treba za motor, tako i ulje. Silkolene u sve motore koje imam. Uvek je sve kako treba, sto bi menjali nesto sto je dobro.Послато са 23127PN0CG помоћу Тапатока 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 5992 Napisano Mart 6 Drug član, 1425 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Yamaha Fazer FZ6 S2 ABS '08 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 9 sati, Zlatko LA je napisao: @Alexandra995 mi uvek nabavlja sve sto mi treba za motor, tako i ulje. Silkolene u sve motore koje imam. Uvek je sve kako treba, sto bi menjali nesto sto je dobro. Послато са 23127PN0CG помоћу Тапатока Planiram i ja na Silkolene da pređem, svi ga nahvališe. 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ekozelj 1051 Napisano Mart 6 Zainteresovan, 444 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Yamaha FZS600 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan 55 minutes ago, Alexandra995 said: Planiram i ja na Silkolene da pređem, svi ga nahvališe. Prelazi slobodno. Ulje je odlično, cena mu je pristojna i nema kopija. 1 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 23291 Napisano Mart 6 (promenjeno) Vozim motor, nisam BAJKER, 2873 postova Lokacija: BGD-ŽKV Motocikl: Kawasaki Ninja ZX14R Performance Sport Prijavi odgovor kao problematičan Silkolene je keva... Promenio Mart 6 član BokyBoy 5 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 2706 Napisano Mart 6 Drug član, 1237 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan Gde kupujete Silkolene ulja? Vidim poprilicno razlicite cene bas za ovo XP (trebam da menjam kod mene i uzeo bih Silkolene) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djomla_ 234 Napisano Mart 6 Svrati ponekad, 404 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: U potrazi.... Prijavi odgovor kao problematičan Delmax Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 23291 Napisano Mart 6 Vozim motor, nisam BAJKER, 2873 postova Lokacija: BGD-ŽKV Motocikl: Kawasaki Ninja ZX14R Performance Sport Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Abi je napisao: Gde kupujete Silkolene ulja? Vidim poprilicno razlicite cene bas za ovo XP (trebam da menjam kod mene i uzeo bih Silkolene) @Alexandra995 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nightrider Z 678 Napisano Mart 7 Zainteresovan, 545 postova Motocikl: ZZR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 9 sati, BokyBoy je napisao: Silkolene je keva... Kako uspevas da izvedes da ti 4L bude dosta Ja kupujem flasu preko, mora da se doda nekih 300ml 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4852 Napisano Mart 7 (promenjeno) motoras, 2619 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Ja uzimam u Delmaxu. Samo uvek moraš da im pojasnis šta kupuješ jer njihov prvi odgovor je da Silkolene nemaju u asortimanu. Onda im napomenem da je to fuchs za motocikle, dam im njihov kod... Ja uzimam comp 4 10w40 XP je 1136,00 dinara 10w50 XP je 1188,00 dinara Promenio Mart 7 član stari roker 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 23291 Napisano Mart 7 Vozim motor, nisam BAJKER, 2873 postova Lokacija: BGD-ŽKV Motocikl: Kawasaki Ninja ZX14R Performance Sport Prijavi odgovor kao problematičan pre 25 minuta, Nightrider Z je napisao: Kako uspevas da izvedes da ti 4L bude dosta Ja kupujem flasu preko, mora da se doda nekih 300ml Imam i ja flasu preko, taman dovoljna za tri zamene 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 4121 Napisano Mart 7 Drug član, 2023 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: ̶K̶a̶w̶a̶s̶a̶k̶i̶ ̶E̶R̶-̶5̶, ̶H̶o̶n̶d̶a̶ ̶C̶B̶F̶ ̶1̶0̶0̶0̶, Peda Sniper, Voge SR3, Yamaha FZ6 Fazer S2 Prijavi odgovor kao problematičan Sad sam ih zvao, imaju samo 10w-40, i comp i pro.Edit: Uzeo 10w-40 Pro. 1220 dinara litar čini mi se.Sent from my SM-S911B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4665 Napisano Mart 8 Ne silazi, 6884 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...