Pelee 12 Napisano Sreda u 18:26 U prolazu, 50 postova Motocikl: Yama Tmax 530 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 17 sati, srbac je napisao: Ja vozim na GSu 1200 20W50 Castrol Power 1 i zimi i leti,, ništa mu ne fali. 20w ide od -10 c pa na više. Zagrejem ga par minuta kao i uvek ! Mišljenja ima raznih. U prvom service manuelu BMW kaže 20W50, tako da to je to. Naravno po minusu ne vozim U GS je bokser motor dva klipa ovde je k lezeci sa 4 klipa fabrika za moj motor preporucuje 5w40 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivanhoe 155 Napisano Sreda u 18:40 (promenjeno) Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: BMW R 1200 GS, BMW R 1200 GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan I u GS LC po fabričkim specifikacijama ide 5W40 nego ljudi sipaju svašta, valjda mi bolje znamo od tamo nekog BMW-a Promenio Sreda u 18:46 član Ivanhoe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FFBikerSar 803 Napisano Sreda u 18:47 Zainteresovan, 531 postova Lokacija: Sarajevo, Bosnia-Herzegovina Motocikl: BMW K1100RS Prijavi odgovor kao problematičan U BMW K 1100RS polusintetsko Motul 5100, Motorex Four Stroke ili Mannol Favorit, 15W50 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pelee 12 Napisano Sreda u 18:53 U prolazu, 50 postova Motocikl: Yama Tmax 530 Prijavi odgovor kao problematičan @Krokodilo Pa jel moguce da je to ulje toliko dobro iskreno do pre 4/5 godina uopste nisam znao za fusch silikolene onda sam slucajno kod lokalnog majstora video na polici privukla me jako tamna ambalaza i bas ga pitam oko tog ulja kaze dobro ali kod nas se ne prodaje imao je bas dosta na zalihi tog ulja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2665 Napisano Sreda u 19:12 Ne silazi, 4778 postova Prijavi odgovor kao problematičan @Krokodilo Pa jel moguce da je to ulje toliko dobro iskreno do pre 4/5 godina uopste nisam znao za fusch silikolene onda sam slucajno kod lokalnog majstora video na polici privukla me jako tamna ambalaza i bas ga pitam oko tog ulja kaze dobro ali kod nas se ne prodaje imao je bas dosta na zalihi tog uljaТо што ти ниси знао за Силколен не значи да је од јуче. Поприлично стари бренд, неко време се "тркао са Кавасакијем", а колко је добар то можеш да пробаш на свом мотору. За многе од вас врх света је Мотул, за мене је МАXIMA, али после ње дефинитивно иде Силколен. За несречу МАКСИМА је за нас недоступан Амерички бренд којег парцијално носе на ове просторе у веома ограниченим количинама и градација. Претежно за ATVа као пакет са филтром за уље и ваздух.Sent from my SM-G998B using Tapatalk 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21741 Napisano Sreda u 19:42 Integrisan, 9462 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan pre 29 minuta, Krokodilo je napisao: врх света је Мотул Samo 7100 dobri moj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Elmilorad 120 Napisano Sreda u 20:01 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda CBF 1000A Prijavi odgovor kao problematičan Ajd' sad... Honda CBF 1000,od zamene ulja jula meseca prešla samo 1900km.Da li da sipam novo pred zimski san(praktikujem da na kraju sezone pre garažiranja sipam novo ulje)ili da ostavim ovo u motoru... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12561 Napisano Sreda u 20:04 Ne silazi, 7335 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ja ne bih. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1580 Napisano Sreda u 20:18 Drug član, 993 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan Na prolece. Ne bih ga menjao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2665 Napisano Sreda u 20:29 Ne silazi, 4778 postova Prijavi odgovor kao problematičan Дајте људи, бацате паре без везе. 1900 километара од промене па још ново да "кваси" машину целе зиме и да скупља влагу до пролеча, мислим нема логике стварно.Sent from my SM-G998B using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jozza 366 Napisano Sreda u 20:52 Zainteresovan, 849 postova Lokacija: Surčin Motocikl: Kymco Agility 16+ 200i Prijavi odgovor kao problematičan Ajd' sad... Honda CBF 1000,od zamene ulja jula meseca prešla samo 1900km.Da li da sipam novo pred zimski san(praktikujem da na kraju sezone pre garažiranja sipam novo ulje)ili da ostavim ovo u motoru...Pa već imaš novo ulje u karteru. 1900km je NIŠTA. Nije stiglo da se zakiseli, prema tome nema potrebe dirati gaПослато са M2007J3SG помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...