Petre 779 Napisano April 13, 2021 (promenjeno) Zainteresovan, 639 postova Lokacija: Skopje Motocikl: SV650A Prijavi odgovor kao problematičan Nisam znao. Sad mi je jasnije. Hvala ti. Probao sam Motul na prethodnom motoru (yamaha xt660r) i nisam bio zadovoljan (petica bila valjda). I tada je bio cirkus sa menjacem i temperaturom. Promenio April 13, 2021 član Petre 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Petre 779 Napisano April 13, 2021 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: Skopje Motocikl: SV650A Prijavi odgovor kao problematičan 20 minutes ago, N.F.S. said: Petronas Sprinta takodje... P.S. Navodim kao kvalitetnu opciju za zamenu a u tom cenovnom rangu. Nemam iskustva sa tim uljem, druze. Upamticu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kele101 39 Napisano April 13, 2021 Svrati ponekad, 188 postova Lokacija: Bac Motocikl: Piaggio X9 180, SV650S Prijavi odgovor kao problematičan ja sam sipao Petronas 15w50 i nisam zadovoljan Menjac bio dobar samo prvih 100km, sad se cuje A i trosi ga kao lud Sledece ulje je Bardahl 15w50 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22244 Napisano April 19, 2021 Integrisan, 9574 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Da napisem... GSX650F, presao 56000km, ne dimi, ne trosi ulje, mehanicki ispravan. Ulje sa prve slike," repsol sintetico", 10w40 viskoziteta, vozeno 1680km... Osecaj u voznji dobar, zvuk agregata takodje. Menjac mekan i precizan na svim temperaturama, vozih i na minus 1 i na plus 40 stepeni. Zamena pre tri dana, krece toplije vreme (nadam se) pa obzirom na predjenu kilometrazu agregata odlucih se za viskoznije "repsol racing" 15w50... To je perjanica repsola, "racing" je naj bolje sto u ponudi imaju. Evo vozim se drugi dan, hladno je, menjac osetno tvrdji u prvih 10ak km voznje, zvuk agregata, cini mi se bucniji pri ovim hladnim startovima. U voznji super... Sacekacu toplije vreme i kilometrazu da neki sud donesem. I dalje a po subjektivnom osecaju, za (da kazem) duplo prednjaci motul 7100, 10w40! Agregat bez zvuka, menjac, rad.. Dve klase iznad Repsola (i ako motul "ne mirisem" ) Ova 7100 serija me je kupila, bas mi je zao sto ga prosuh na 1500km, volim da isprobavam pa to ti je 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5637 Napisano April 19, 2021 Drug član, 1403 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Баш јуче замењено и опет сипано Мотул 7100 10w40. И поново ме изненадила мирноћа рада мотора и лакоћа салтања. Не знам да ли је против правила, али да препоручим момка Слоба Кићановић из Чачка (чак мислим и да је на форуму) од кога другу годину узимам уље и филтер. Цена по литру му је 1.600 динара, свуда је по 1.800-1.900 динара. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jozza 366 Napisano April 19, 2021 Zainteresovan, 850 postova Lokacija: Surčin Motocikl: Kymco Agility 16+ 200i Prijavi odgovor kao problematičan 7100 je dobro ulje, samo cenovno nije za svakoga. Dok Motul 5100 drži cenu, al ne vredi tolikoПослато са M2007J3SY помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5637 Napisano April 19, 2021 Drug član, 1403 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan pre 7 minuta, Jozza je napisao: 7100 je dobro ulje, samo cenovno nije za svakoga. Dok Motul 5100 drži cenu, al ne vredi toliko Послато са M2007J3SY помоћу Тапатока А јбг, ја га мењам једном годишње, на неких 5-6.000 километара, толико отприлике згазим за сезону. Тако да ми и не изгледа толико скупо. Мислим да је тих око 5-6.000 динара годишње није нека цифра ако знаш да је квалитетно и проверено. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jozza 366 Napisano April 19, 2021 Zainteresovan, 850 postova Lokacija: Surčin Motocikl: Kymco Agility 16+ 200i Prijavi odgovor kao problematičan Slažem se da nije skupo platiti za kvalitet, ali ima ih koji furaju filozofiju "samo da je masno", a kusur ide na kafanuПослато са M2007J3SY помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5637 Napisano April 19, 2021 Drug član, 1403 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, Jozza je napisao: Slažem se da nije skupo platiti za kvalitet, ali ima ih koji furaju filozofiju "samo da je masno", a kusur ide na kafanu Послато са M2007J3SY помоћу Тапатока Нека, полазим од себе, не бих волео да тако "одржаван" мотор мени сутра дође у руке па исто тако не желим некоме другом да увалим леша од мотора. Ако га већ возим, да га возим како треба. Кад не будем имао за уље нећу га ни возити. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Petre 779 Napisano April 19, 2021 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: Skopje Motocikl: SV650A Prijavi odgovor kao problematičan On 4/13/2021 at 10:47 AM, Petre said: Update Yacco sa kvalitetom "saltanja" nije izdrzao ni 1000 km. Ispao glup, u pm. Nastelovao "free play" na rucici kvacila. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.milivojevic 2032 Napisano Jun 1, 2021 Drug član, 1132 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS 2009 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Sada samo oridjidji:Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Jun 1, 2021 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan trebalo bi da je unutra motorex boxer Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Thaedass 799 Napisano Jun 2, 2021 Xtreme, 392 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan 10 sekundi google pretrage kaze Shell. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.milivojevic 2032 Napisano Jun 2, 2021 Drug član, 1132 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS 2009 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Ubpravu ste, al motorexa pre mesec dva nigde u bg-u.Plus, i ovom je cena veoma prihvatljivaSent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3274 Napisano Jun 2, 2021 Drug član, 2330 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Ja nešto Katanom nisam zadovoljan...nekako je menjač grublji, baš sam se iznenadio. Evo 2k pređeno i nema razlike od sipanja do sad... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2770 Napisano Jun 2, 2021 Ne silazi, 4871 postova Prijavi odgovor kao problematičan Моторексов "Швицарски менталитет" не паше баш на Балкану, и агрегат и мењач раде грубље.Sent from my SM-G955F using Tapatalk 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kele101 39 Napisano Jun 18, 2021 Svrati ponekad, 188 postova Lokacija: Bac Motocikl: Piaggio X9 180, SV650S Prijavi odgovor kao problematičan Izbacio Petronas i sipao Bardahl 15w50. Skroz drugi osecaj. Tisi rad masine i menjac bolje radi. Presao vec nekih 500km i sve isto kao kad sam sipao. I nema vise potrosnje. Petronas vec posle 100km promenio zvuk masine na gore i menjac teze ulazio u brzine. Tako da sad samo Bardahl Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17236 Napisano Jun 18, 2021 Integrisan, 5093 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Ja nikakav problem sa Petronasom, menjac ko u sir, ne trosi ulje ni malo za razliku od nekih ranijih... Doduse za zvukove ne znam, mozda malo bucniji. Bardahl mi je bilo najgore ulje u GPZ-u. Fusch zakon. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22244 Napisano Jun 25, 2021 Integrisan, 9574 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Slikah upravo kroz izlog, 550din/l, je li koristio neko i u cemu, utisci?Hvala Nenad.Izvinite zbog kvaliteta slike, tapatalk tako dozvoljava.Sent from my SM-A202F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8223 Napisano Jun 25, 2021 Ne silazi, 2147 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko vidim svrbi te dupe da ga probaš. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22244 Napisano Jun 25, 2021 Integrisan, 9574 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Evo sedimo u pekari dok kucam, sin i supruga jos obeduju a ja o ulju citam Bas bih ga usuo, bas!Da je radnja radila u kesi bi do mene vec 4l stajalo!Ovo matoro ulje je u suzani vec 800km preslo!Sent from my SM-A202F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7695 Napisano Jun 25, 2021 Drug član, 2947 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Fakat je za zamjenu Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока 1 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8223 Napisano Jun 25, 2021 Ne silazi, 2147 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko znam u uputstvu za Suzuki lepo piše ali sitnim slovima kada god ti je dosadno menjaj ulje. Izvini, možda sam preterao,samo se šalim.I ovako vreme blesavo,vrućina čudno utiče na mene. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2770 Napisano Jun 25, 2021 Ne silazi, 4871 postova Prijavi odgovor kao problematičan Slikah upravo kroz izlog, 550din/l, je li koristio neko i u cemu, utisci?Hvala Nenad.Izvinite zbog kvaliteta slike, tapatalk tako dozvoljava.Sent from my SM-A202F using TapatalkСупер, ништа му не фали.Sent from my SM-G955F using Tapatalk 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22244 Napisano Jun 25, 2021 Integrisan, 9574 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Neko iskustvo licno i po specifikaciji formirano misljenje, hvala.Sent from my SM-A202F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...