Jozza 364 Napisano Februar 8, 2020 Zainteresovan, 846 postova Lokacija: Surčin Motocikl: Kymco Agility 16+ 200i Prijavi odgovor kao problematičan U Mass-u je oriđiđi, a za auto uzimam Motul 8100 Eko-nergy u Lav Auto i nikad problem, ima Mass deklaracija na kantici. PS: pri kupovini gledati datum, tj da je ulje "sveže"Послато са SM-A520F помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maxmax 30 Napisano Februar 8, 2020 Svrati ponekad, 329 postova Lokacija: Vladicin Han Motocikl: Suzuki gsxr Prijavi odgovor kao problematičan Al reko cisto da pitam za ecstar ulja kakva su vam misljenja i da li ih neko koristi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Februar 8, 2020 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 12 minuta, Jozza je napisao: da je ulje "sveže do početka 2000 -tih je na kanticama pisalo rok upotrebe neograničen pa su zbog reciklaže neki i to jako retki proizvodjači počeli da pišu da je rok 5 godina.Inače ulje verovatno uz zanemarljivu razliku u kvlitetu može da se koristi sigurno 10 godina ako je propisno skladišteno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jozza 364 Napisano Februar 8, 2020 Zainteresovan, 846 postova Lokacija: Surčin Motocikl: Kymco Agility 16+ 200i Prijavi odgovor kao problematičan Skladištenje i jeste problemПослато са SM-A520F помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maxmax 30 Napisano Februar 8, 2020 Svrati ponekad, 329 postova Lokacija: Vladicin Han Motocikl: Suzuki gsxr Prijavi odgovor kao problematičan Ecstar Hrvatska ECSTAREUROPE.COM Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Februar 9, 2020 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 33 minuta, yogibear je napisao: Odakle Sasa nabavlja Motul ulje? već 15 godina iz nemačke kao i razne druge delove. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Februar 9, 2020 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Al reko cisto da pitam za ecstar ulja kakva su vam misljenja i da li ih neko koristiOdržavam motor kod dilera i on naravno sipa standardno ecstar. Do pre par godina nisam ni čuo da postoji to ulje sve dok ga nisam upoznao na fakturi Ali svakako je ok, služi kao i svako drugo. Moje lično mišljenje je da se nekako valja pridržavati propisanih ulja...ali nike greda i ako sipas drugu marku. Jedino ako znam da je godinama koristeno xx ulje ja bih pokušao da nastavim sa tim uljem. Ali i to je nekako više na psihičkoj bazi nego sto ima veze sa naukom. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maxmax 30 Napisano Februar 9, 2020 Svrati ponekad, 329 postova Lokacija: Vladicin Han Motocikl: Suzuki gsxr Prijavi odgovor kao problematičan Ecstar Hrvatska ECSTAREUROPE.COM Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Petre 779 Napisano Februar 9, 2020 Zainteresovan, 638 postova Lokacija: Skopje Motocikl: SV650A Prijavi odgovor kao problematičan 26 minutes ago, Maxmax said: Al reko cisto da pitam za ecstar ulja kakva su vam misljenja i da li ih neko koristi 3 ili 4 zamene do sad kod ovlascenog servisera... 14 000 km do sad i nije lose. SV650, temperatura motora kako treba, menjac ok. Kako rece Savan i ja sam prvi put video to ulje kod servisera. Proguglao malo i tako. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
yogibear 15492 Napisano Februar 9, 2020 Drug član, 1776 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan 26 minutes ago, sasa ns 1 said: već 15 godina iz nemačke kao i razne druge delove. Ok, znaci svercuje. I koja je usteda u odnosu na zvanicnog uvoznika u Srbiji? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jozza 364 Napisano Februar 9, 2020 Zainteresovan, 846 postova Lokacija: Surčin Motocikl: Kymco Agility 16+ 200i Prijavi odgovor kao problematičan Nisam siguran da to radi zbog uštede, već jer se boji falšaПослато са SM-A520F помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Februar 9, 2020 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan do izbijanja krize 2008-9 ulje je bilo iste cene ovde i u inostranstvu.Onda je ovde pojeftinilo i jeftinije je nego u inostranstvu.Ako neko ovde ima šemu da dobije ulje jeftino kao majstori ili slično -verovatno imaju veliki rabat onda uredu.Ja nemam ali sticajem okolnosti imam u inostranstvu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 16356 Napisano Februar 10, 2020 Vozim motor, nisam BAJKER, 2312 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Sve spremno za zamenu... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16540 Napisano Februar 20, 2020 Integrisan, 4951 postova Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
antic 66 Napisano Februar 23, 2020 U prolazu, 70 postova Lokacija: Nis Motocikl: Suzuki Sv650 Prijavi odgovor kao problematičan Koje ulje bi mi preporučili za Sv650n? Specifikacije kažu full sintetika 10-40, e sada razmišljam za ipone katana 10-50, a sto se tiče ecstar ulja nisam našao nigde u gradu da se prodaje. Koje ulje ulazi u uži izbor? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6592 Napisano Februar 23, 2020 Ne silazi, 6518 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Motul 7100... Ako je mašina prešla dosta..onda samo malo jaču gradaciju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jozza 364 Napisano Februar 23, 2020 Zainteresovan, 846 postova Lokacija: Surčin Motocikl: Kymco Agility 16+ 200i Prijavi odgovor kao problematičan Probaj Shell Ultra 10w40, malo je "deblja" 40-ka. Sem ako mu baš cediš mast, pa ti treba viskoznije ulje.Послато са SM-A520F помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jozza 364 Napisano Februar 23, 2020 Zainteresovan, 846 postova Lokacija: Surčin Motocikl: Kymco Agility 16+ 200i Prijavi odgovor kao problematičan Motul 7100... Ako je mašina prešla dosta..onda samo malo jaču gradaciju.Ovo je isto tako odlično uljeПослато са SM-A520F помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Virago 535 1 Napisano Februar 23, 2020 U prolazu, 30 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nesto nisam za motul do sad mu je sipano castrol 10v40 pa sad u nedoumici dal da nastavim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 16356 Napisano Februar 23, 2020 Vozim motor, nisam BAJKER, 2312 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan pre 35 minuta, Virago 535 je napisao: Nesto nisam za motul do sad mu je sipano castrol 10v40 pa sad u nedoumici dal da nastavim pre 35 minuta, Virago 535 je napisao: Sipaj slobodno Motul 7100 15w50, nećeš pogrešiti, mome TL-u je bas prijalo. Ja sam hteo to za moju Nindzu al nije bilo trenutno na lageru a meni bilo hitno pa sam uzeo 300V 15w50...Sledeca zamena ide 7100. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
antic 66 Napisano Februar 23, 2020 U prolazu, 70 postova Lokacija: Nis Motocikl: Suzuki Sv650 Prijavi odgovor kao problematičan 10 hours ago, pronto said: Motul 7100... Ako je mašina prešla dosta..onda samo malo jaču gradaciju. Naravno motul, razmišljao sam o tome ali nisam ga pomenuo, najverovatnije ću to sipati. Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16540 Napisano Februar 24, 2020 Integrisan, 4951 postova Prijavi odgovor kao problematičan Osim Motula, Fusch Silkolene. Odlicno ulje. Za nase podneblje sve vise odgovara 15-50w, iako sam ja nasao Elf koji je 10-50w, jos bolje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
antic 66 Napisano Februar 24, 2020 U prolazu, 70 postova Lokacija: Nis Motocikl: Suzuki Sv650 Prijavi odgovor kao problematičan 5 hours ago, Motorcyclist said: Osim Motula, Fusch Silkolene. Odlicno ulje. Za nase podneblje sve vise odgovara 15-50w, iako sam ja nasao Elf koji je 10-50w, jos bolje. Elf je dosta jeftinije od ostalih, koliko je pouzdana ta informacija da je dobro? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16540 Napisano Februar 24, 2020 Integrisan, 4951 postova Prijavi odgovor kao problematičan 3 minutes ago, antic said: Elf je dosta jeftinije od ostalih, koliko je pouzdana ta informacija da je dobro? Imas negde postove od clana expendable u temi o uljima. O radi u proizvodnji ulja godinama. Elf je poznat proizvodjac i ne verujem da je neki fuseraj pod broj 1. Drugo, ima clanova koji su koristili i dalje koriste pomenuto ulje i zadovoljni su. Profaco je generalni uvoznik i narucis od njih i nema falsifikata i slicno. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 16356 Napisano Februar 24, 2020 Vozim motor, nisam BAJKER, 2312 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Gledam sad karakteristike ovog Elf-a 4xt tech, full sint u gradaciji 10/50... Indeks viskoznosti 163 tj dosta veci od Motula 5100 (156), pa ne moze onda da bude lose, bem li ga...a cena 680 din/l... ELF MOTO 4 XT TECH • Profaco - Zvanični distributer kompanije ELF za Srbiju WWW.PROFACO.RS 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...