Bigor 7713 Napisano Maj 13, 2019 Drug član, 2954 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam samo preneo informacinu, mozda ovaj moj nije shvatio kako treba nikako da naidjemПослато са Redmi 4X уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex74 848 Napisano Maj 13, 2019 Ako nista ne ocekujes,nista te ne moze ni razocarati., 353 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kako menjate ulje po kilometrazi ili jednom godisnje?Ako po kilometrazi na koliko km? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srrdjan 315 Napisano Maj 14, 2019 Нек иде живот, 858 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vulkan 800 некада био Keeway Supershadow 250 Prijavi odgovor kao problematičan То је питање на које ти је најбоље сам да нађеш решење ако је овај моторин из наслова Киви он је ваздушар ако се не варам ? Препорука је била и код мене се показала као скроз добра комбинација 3000 км опет све зависи од стила вожње да ли је са сапутником , град ,отворено , пун гас или лаганини итд. Мој Киви није трошио уље тако да сам примењивао варијанту на 3000км и није било никаквих проблема тада је био Мотул 15-50 чинимисе 5100 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Maj 14, 2019 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Jel neko naručivao Elf ulje od Profaco dobavljača? Nigde više ne mogu da nađem Elf ulje za motocikle (bilo ih je u Delmax prodavnicama auto delova, sada više ne drže ta ulja). Jedino što sam našao jeste Profaco... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Maj 14, 2019 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, bocca_bastard je napisao: Salju oni uredno Sajt i narudžba preko istog im je poprilično štura... Popunio sam narudžbenicu i dobio sam mejl, ali nigde ne vidim koja je opcija plaćanja... Nigde ne vidim ni broj narudžbenice niti info kada šalju, preko koga... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Virago 535 1 Napisano Maj 14, 2019 U prolazu, 30 postova Prijavi odgovor kao problematičan Motul 10w40 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 3095 Napisano Maj 14, 2019 Drug član, 1179 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan novo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17310 Napisano Maj 14, 2019 Integrisan, 5128 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan 45 minutes ago, ThePainkiller said: Jel neko naručivao Elf ulje od Profaco dobavljača? Nigde više ne mogu da nađem Elf ulje za motocikle (bilo ih je u Delmax prodavnicama auto delova, sada više ne drže ta ulja). Jedino što sam našao jeste Profaco... Ja planiram naruciti od njih sl mesec. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.milivojevic 2032 Napisano Maj 14, 2019 Drug član, 1132 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS 2009 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Jel neko naručivao Elf ulje od Profaco dobavljača? Nigde više ne mogu da nađem Elf ulje za motocikle (bilo ih je u Delmax prodavnicama auto delova, sada više ne drže ta ulja). Jedino što sam našao jeste Profaco...Oces da ja kupim pa da ti posaljem?Prolazim pored njih svaki dan...Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Maj 14, 2019 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, m.milivojevic je napisao: Oces da ja kupim pa da ti posaljem? Prolazim pored njih svaki dan... Sent from my iPhone using Tapatalk Malopre su me zvali na telefon da potvrde porudžbinu i način plaćanja i danas šalju... Hvala, kolega, u svakom slučaju... Znači, ipak su ažurni na sajtu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17310 Napisano Maj 14, 2019 Integrisan, 5128 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Lepo je znati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Maj 14, 2019 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan pre 30 minuta, Motorcyclist je napisao: Ja planiram naruciti od njih sl mesec. Na njihovom sajtu poručiš koje želiš ulje i količinu. Popuniš podatke i pošalješ narudžbenicu. Nakon toga ti oni šalju mejl (na adresu koju si naveo u narudžbenici) da ti potvrde da je narudžba primljena. Potom te zovu na telefon (koji si, takođe, ostavio u narudžbenici) i potrvđuju tvoju porudžbu i pitaju te za način plaćanja (kuriru ili na njihov račun - cifra je ista, ja sam izabrao preko kurira)... i to je to... Šalju isti dan... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.milivojevic 2032 Napisano Maj 14, 2019 Drug član, 1132 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS 2009 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Malopre su me zvali na telefon da potvrde porudžbinu i način plaćanja i danas šalju... Hvala, kolega, u svakom slučaju... Znači, ipak su ažurni na sajtu...NNČSent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 7775 Napisano Maj 14, 2019 -, 1755 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, bocca_bastard je napisao: Malo je ironicno da ja ovo pisem ali zovni ih oni su ti fakticki drzavna firma. Video bi da odes u prostorije. sto znaci taj sajt je za njih spansko selo. Bio ja pre neki dan, bas je tako kao sto kazes! Verovatno su unuci dosli, pa citali mejlove Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22298 Napisano Maj 14, 2019 Integrisan, 9597 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Zena koja zove iz pomenute firme da potvrdi porudzbinu je izuzetno prijatna za razgovor i saradnju, porucivao vise puta, uvek sve proteklo lepo.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17349 Napisano Jun 12, 2019 Vozim motor, nisam BAJKER, 2402 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan @expendable , moze li pomoc, sta da sipam u Ninju zx12r, 40k na satu, (bivsi vlasnik se kune da je pravih, uvezao ga pre pet godina sa 17k) do sada je sipan Shell Advance polu sint 10/40 i od zamene do zamene na 5k km svuce pola litra, zadnji put sipao isto samo 15/50 i nije dolio nista a ulje je malo iznad polovine a vreme mu je za zamenu po kilometrazi... Razmisljam da predjem na Motul 7100, ili 10 ili 15, mada bih pre ovo drugo, zbog vrucine i Beogradske voznje. Unapred zahvalan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jozza 366 Napisano Jun 12, 2019 Zainteresovan, 850 postova Lokacija: Surčin Motocikl: Kymco Agility 16+ 200i Prijavi odgovor kao problematičan Ili "kompromisno" rešenje 10w-50? Imaš i Silkolene i Motul 7100 sve je puna sintetikaPS: ja bih probao sa što kvalitetnijim 10w-40, 2 zamene, pa da vidiš kako se ponaša. Ako stvarno ima samo 40k na satu, ne treba mu viskoznije ulje. 15w50 je za vazdušare i uljare, velike twin mašine. Ovo je skroz drugi sklop. Ako ćeš da ga forsiraš 10w50, ako ne 10w40, i ne žali pare za dobro ful sint ulje, na prvom mestu Silkolene, pa onda Motul Послато са SM-A520F помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17310 Napisano Jun 15, 2019 Integrisan, 5128 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Sipao ovo, videcu potrosnju ulja itd , ali nisam odusevljen menjacem za sada, probacu malo podesiti polugu da bude bolja situacija. Takodje sam dobio savet da ne sipam sintetiku u ex500, samo polusintetiku. ELF MOTO 4 XT TECH Tako da je sl put bolji izbor malo jeftinije: MOTO 4ROAD 10-40. Prvo je Synt technology, drugo syntetic based, koja je razlika nemam pojma @expendable Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13059 Napisano Jun 15, 2019 Ne silazi, 7445 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Zavisi koliko je opterećen... Moj bi ti savet ovako izgledao: Silkolene PRO 4 / Motul 7100 Shell Advance Ultra Silkolene Comp4 ELF Moto 4 XT TEch Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17310 Napisano Jun 15, 2019 Integrisan, 5128 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan COMP4 je bio vrh kad sam koristio pre, ali preskup mi je za moj dzep tako da sam ga otpisao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13059 Napisano Jun 15, 2019 Ne silazi, 7445 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Odlično ulje, 6 godina sam ga vozio u ER5. Skup je zbog estra, retka zverka od ulja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jozza 366 Napisano Jun 16, 2019 Zainteresovan, 850 postova Lokacija: Surčin Motocikl: Kymco Agility 16+ 200i Prijavi odgovor kao problematičan Zavisi koliko je opterećen... Moj bi ti savet ovako izgledao: Silkolene PRO 4 / Motul 7100 Shell Advance Ultra Silkolene Comp4 ELF Moto 4 XT TEchPosle COMP4 a pre Elf-a bih uglavio Ipone KatanaПослато са SM-A520F помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jozza 366 Napisano Jun 16, 2019 Zainteresovan, 850 postova Lokacija: Surčin Motocikl: Kymco Agility 16+ 200i Prijavi odgovor kao problematičan Odlično ulje, 6 godina sam ga vozio u ER5. Skup je zbog estra, retka zverka od ulja.Estri su polarni molekuli, pa se "lepe" za metalne površine, tako da je suvi start manje izražen. Ujedno estri su jaki rastvarači, pa odlično čiste mašinu iznutra. Jedina loša strana je tendencija većeg razređenja ulja benzinom, u odnosu na PAO sintetike. Ali danas sva vrhunska ulja sadrže i estre i PAO, u nekoj količiniПослато са SM-A520F помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17349 Napisano Jun 17, 2019 Vozim motor, nisam BAJKER, 2402 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Ja odlucio (uz konsultaciju sa bivsim vlasnikom) da nastavim sa Shell-om Advance Ultra 15/50, kaze da mu se za pet godina on najbolje pokazao i menjac bio najtisi... Ima kod Auto Mike u Zemunu, sad ih zvao, cena oko 1000din/l...valjda je original jbg... ne zalim pare za dobro ulje, ja hteo 7100 ili cak i 300V al mi svi kazu da nema poente...ajde, videcemo, neka sad ovo pa cemo za sledecu zamenu da probamo nesto drugo... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jozza 366 Napisano Jun 17, 2019 Zainteresovan, 850 postova Lokacija: Surčin Motocikl: Kymco Agility 16+ 200i Prijavi odgovor kao problematičan Dobro je to ulje. Nego, baš kod Mike ima i Silkolene? Pošto je 15w50?Послато са SM-A520F помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...