b2man 236 Napisano Jun 17, 2013 taraba, 612 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan mislim da su samo prednja felna i kljun oko 1000e ako kupujes nove delove. ali sumnjam da ce se isplatiti kupovina novih delova. sigurno postoji neka racunica preko koje ce prodavac i buduci kupac napraviti sporazum. zelim uspeh Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 850 Napisano Jun 18, 2013 Cuore Sportivo, 1338 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je bandaš (obruč) oko 200 evra nov treba prepakovati. Plastike su na broju treba ih srediti. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Jun 18, 2013 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Meni ne odgovara, necu da ga kupim......al necu ni da kenjam coveku po temi. Johanne , nadam se da ce te ga prodati i biti zadovoljni i vi i kupac. 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Jun 18, 2013 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je bandaš (obruč) oko 200 evra nov treba prepakovati. Plastike su na broju treba ih srediti. I mene motor ne interesuje..ali vi se ocigledo slabo razumete ili se pravite naivni...ja od stete vidim ovo..prednji bandas,disk,gornji i donji trougao,a cim su se ovako truglovi pokrivili i stapovi su garant krivi,a veruj mi to kad se sve rasklopi nadje se jos sto sta iskrivljeno ili puklo...pa plastike pa farbanje i opet to nikad nece biti to to.. E da jos nesto kod prodaje havarisanog motora postoje dva sluaja,kad se motor prodaje za realnu ili ispod realne cene samo da ga se vlasnik otarasi(tipa,vlasnik nema racun da ga opravlja,nema zivaca da se time bakce ili jednosrvno ne moze da gleda motor na kome umalo nije izgubio glavu) a drugi slucaj kao ovde vidi da treba mnogo da se ulozi i kostao bi vise nego ispravan,onda on lupi neku ogromnu cenu da bi izvukao sto vise,dodao malkice i kupio opet isti takav ispravan...nazalos taj plan retko uspeva jer ni narod nije toliko lud.. 13 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano Jun 18, 2013 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan Ja koliko sam procitao covek je napisao da nije fiksno... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6448 Napisano Jun 18, 2013 Enduraš, 6402 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Sta to znaci nije fiksno ? Stavis brate cenu za koju hoces da prodas motor, ostavis eventualno lufta 100e da mozes da spustis i to je to. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano Jun 18, 2013 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan Sta to znaci nije fiksno ? Stavis brate cenu za koju hoces da prodas motor, ostavis eventualno lufta 100e da mozes da spustis i to je to. Ne znam brate njega pitaj Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
papacito 1354 Napisano Jun 18, 2013 Svrati ponekad, 232 postova Lokacija: Pecinci Prijavi odgovor kao problematičan jedan moj prijatelj koji je bio jako zainteresovan je odustao od kupovine motora,racunicu ne moze da nadje.... ne spamujem oglas odmah da naznacim,niti mi je to cilj.svako ima svoju cenu i to je to.... realna cena ovog motora da se proda je max 3700-3800e sve preko toga je macka u dzaku... pricam ovo na obostrano zadovoljstvo forum je napravljen sa ciljem da se konsultujemo izmedju sebe.. nikako ne zelim da neko pomisli kako pokusavam da spustim cenu motora,ne naprotiv samo iznosim svoje cinjenicno stanje kada sam preracunao koliko treba za delove,vreme utroseno na opravku i koje kakve gluposti,plus da se delovi nadju..imajte na umu da ovo nije japanac pa da ih ima jako puno..ovo je svapski motor i delovi su poprilicno skupi a i retki.. vlasniku zelim da ga proda za sto vecu kintu,kupcu da prodje sto jeftinije sa delovima i opravkom i da se navoza milion kilometara.. 5 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AIeksandar 396 Napisano Jun 18, 2013 Zainteresovan, 764 postova Lokacija: BEG Motocikl: ER6n Prijavi odgovor kao problematičan I mene motor ne interesuje..ali vi se ocigledo slabo razumete ili se pravite naivni...ja od stete vidim ovo..prednji bandas,disk,gornji i donji trougao,a cim su se ovako truglovi pokrivili i stapovi su garant krivi,a veruj mi to kad se sve rasklopi nadje se jos sto sta iskrivljeno ili puklo...pa plastike pa farbanje i opet to nikad nece biti to to.. Eh da je samo to Steta za nov i dobar motor a valjda je vozac dobro prosao jebes lim... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Iron_Floyd 408 Napisano Jun 18, 2013 BIG ENDURO FREAK, 645 postova Lokacija: Novi Sad; Zrenjanin; Motocikl: Honda TRANSALP XL600V 1987 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je sad krš i lom, bolje da lepo stavi cenu 3000 i ako dobije 2800 da vrišti od sreće... i da se raduje što je živ... Pitanje je u kakvom je stanju i ram posle takvog pičvajza... Ne offujem već pomažem da se taj "motor" proda... cena od 4700 nije realna do neba i nazad pa opet... 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7450 Napisano Jun 18, 2013 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan 4700 za nesto sto ne moze da se vozi, nema smisla. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
b2man 236 Napisano Jun 18, 2013 taraba, 612 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Nemojmo da smo na kraj srca. Covek trazi nacin da se resi motora koga vise ne zeli u svom vidokrugu. Razumljiv je i nedostatak motiva da ga popravlja. Svako ima pravo da malo experimentise sa cenom... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1042 Napisano Jun 18, 2013 Drug član, 3006 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Naplacena TOTALNA šteta od osiguranja možda? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AIeksandar 396 Napisano Jun 18, 2013 Zainteresovan, 764 postova Lokacija: BEG Motocikl: ER6n Prijavi odgovor kao problematičan Ali onda ne bi motor ostao kod njega sem ako nema neku debelu vezu... Ja mislim da je 3500 max realna cena ako je ram prav i nema stete koja se ne vidi na prvi pogled. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Jun 19, 2013 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan Ali onda ne bi motor ostao kod njega sem ako nema neku debelu vezu... Ja mislim da je 3500 max realna cena ako je ram prav i nema stete koja se ne vidi na prvi pogled. ostao bi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Jun 19, 2013 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je bandaš (obruč) oko 200 evra nov treba prepakovati. Plastike su na broju treba ih srediti. na tih 200 dodaj i 100 za zice i nesto malo da ti to neko prepakuje Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 850 Napisano Jun 19, 2013 Cuore Sportivo, 1338 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Naplacena TOTALNA šteta od osiguranja možda? Nazalost u SRB ne postoji mogucnost kasko osiguranja. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
con3VA 33 Napisano Jun 19, 2013 U prolazu, 45 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: DUKE 690 2013 Prijavi odgovor kao problematičan A mozes li da slikas levu i desnu stranu ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr. No 570 Napisano Jun 19, 2013 XXX, 475 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Naplacena TOTALNA šteta od osiguranja možda? Nazalost u SRB ne postoji mogucnost kasko osiguranja. Mislim da postoji mogucnost da se motor kasko osigura (Dunav) ali da nije osiguran od kradje. Stetu od pada pokriva. Premije osiguranja su druga prica... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forest 327 Napisano Jun 19, 2013 Svrati ponekad, 265 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda NT700V, Kawasaki GPZ500R, Yamaha FJ1100, Kawasaki GTR1000, Honda VF500ADV, NSU Pretis 175, Suzuki DR750S Big, Honda XL600LM Prijavi odgovor kao problematičan Cena je dobra jedino ako buduci vlasnik nece da dovede motor do izgleda pre havarije nego da prebaci ceo prednji kraj od neke rashodovane xl, xr, xt ili tako nesto sto bih ja definitinvno uradio da imam toliko novaca a zelim skoro nov bmw Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Jun 19, 2013 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan ako nije kriv, to jest ako ga je neko isekao ili udario nema potrebe da bude kasko osiguran da bi naplatio totalnu stetu 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrgud 156 Napisano Jun 19, 2013 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan Ovo bi kupio za te pare samo ako dolazi u paketu sa svim delovima koji treba da se menjaju... pa onda da se zezam sa popravkom. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo11 2460 Napisano Jun 19, 2013 Drug član, 1292 postova Lokacija: Lazarevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT, Transalp 600 pd10 Prijavi odgovor kao problematičan Znam dosta njih kojima je ostao motor posle havarije u njihovom vlasništvu, iako im je osiguranje isplatilo štetu. E sad na koju foru, ne znam. Neki su imali veze (što mogu da razumem), a neki nisu (što ne mogu da razumem). Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8713 Napisano Jun 19, 2013 nekrunisani kralj moto cigana, 3207 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Imao je moj brat totalnu štetu na autu. Isplatili mu, a olupina ostala u dvorištu. Pa je mi malo sekli i vadili šta može da se izvadi. Nije imao vezu. Mislim, bio je na nekom parkingu posle udesa, ja sam išao šlepom da je dovezem, dolazili neki procenitelji... Bilo je pre desetak godina. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Jun 19, 2013 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Zasto lupate gluposti,vozilo ostaje vlasniku i posle isplate totalne stete...meni je moja yamaha procenjena kao totalna steta,ja je opravio i registrovao evo sad bas krecem sa njom na posao... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...