Ducatista 223 Napisano Septembar 6, 2013 Zainteresovan, 532 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Ducati 748 S Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je ta cena i vise nego korektna za takav motor . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FTW! 377 Napisano Septembar 14, 2013 Svrati ponekad, 227 postova Prijavi odgovor kao problematičan Prema prvim testovima, izgleda da je Yamaha napravila vrhunsku mašinu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Septembar 14, 2013 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Promocija za evropu u Splitu - HR..... stariji ce prepoznati poljud, hajdukov stadion na snimcima gore.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Septembar 15, 2013 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan Cena u Nemačkoj - 7495eur bez ABS-a, a 7995eur sa ABS-om ... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FTW! 377 Napisano Septembar 15, 2013 Svrati ponekad, 227 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zaista, povoljna cena. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban EN 533 Napisano Septembar 22, 2013 Pažljivo prati, 618 postova Lokacija: Novi Sad-Futog Motocikl: Husqvarna 701 enduro Prijavi odgovor kao problematičan Jeee što duže gledam ovaj motor sve mi se više sviđa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ducatista 223 Napisano Septembar 22, 2013 Zainteresovan, 532 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Ducati 748 S Prijavi odgovor kao problematičan Jeee što duže gledam ovaj motor sve mi se više sviđa. Kod mene obrnuto , sto duze ga gledam sve mi je ruzniji. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Plattner Yamaha Team 74 Napisano Decembar 19, 2013 U prolazu, 50 postova Prijavi odgovor kao problematičan Konačno je MT-09 i u našim salonima. Cena verzije bez ABS-a je 8.210 € a prvi kupac dobija za po ovoj ceni MT-09 sa ABS-om, naravno, ako želi 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brera 29 Napisano Decembar 24, 2013 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Z900 2020 Prijavi odgovor kao problematičan Lepo sokocalo, samo mi bode oci digitalni sat, nikako ih ne volem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikeli.pg 711 Napisano Mart 30, 2014 Zainteresovan, 841 postova Lokacija: Montenegro - PG Motocikl: Honda Varadero xl 1000 v Prijavi odgovor kao problematičan Vjerovatno cu kupiti ovaj motor. Mislio sam kada prodam Hondu da kupim FZ 8 ali ovaj mi se vise dopada . Mislite li da je problem visina od 190cm za ovaj model ( mada vozio sam dvije sezone bez problema i uzivao i FZ6N s2 a na njemu je visina sjedista manja za 2cm od ovog mt09 ) , i jos jedno pitanje : Zasto je zadnja viljuska drugacija na puno fotografija a radi se o istom modelu ? Da nije razlika u viljusci sa i bez ABS-a ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikeli.pg 711 Napisano April 12, 2014 Zainteresovan, 841 postova Lokacija: Montenegro - PG Motocikl: Honda Varadero xl 1000 v Prijavi odgovor kao problematičan L:judi , na skorasnjem Moto Show-u u Podgorici sam vidio ovaj motor. Veoma lijep ali i mnogo mali brate . Ko je visok preko 175cm n ije za ovaj motor , a i sjediste je kao pola onog na FZ 8 . Razocarao sam se . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Davor_ 55 Napisano Jun 22, 2014 U prolazu, 99 postova Lokacija: Chicago IL Motocikl: Yamaha FZ8 Prijavi odgovor kao problematičan To su dva motora izmedju kojih se ja razmiljam, ili FZ8 ili FZ09 (MT u evropi) a ja sam 2m visok te je 09 mnogo manji i neudbniji mi u odnosu na 8, iako je mnogo ljepsi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GixxerK6 819 Napisano Februar 1, 2015 Drug član, 1439 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 SDR V3 Prijavi odgovor kao problematičan Probao juče ovo motorce i bez komentara lep/ružan, mali/veliki jer to može da bude subjektivno prvi utisak je motor i samo motor.Mislim da može da bude opasna zabava onome ko prepoznaje za sebe namenu MT09. Zavisno od kilaze ali i od načina vožnje, puteva koji se koriste moguće da je potrebna korekcija na vešanju, napred na standardu deluje mekano. Ostalo je sve ok oko tehnike na motoru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...