Brrka 226 Napisano Januar 3, 2008 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan Slike postavljam sutra 100%, danas nisam stigao, ceo dan sam se gostio po raznim kucama a evo tek sad stigao sa neke zurke. Znaci, sutra popodne kad se probudim. P.S. Evo nadje nekoliko slika na ovom racunaru pa ajd da editujem post i postavim: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
redoran 73 Napisano Januar 10, 2008 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd/Surcin Motocikl: Suzuki SV650S Prijavi odgovor kao problematičan Sad ces da izgledas kao jahac apokalipse. p.s.fenomenalno izgleda, brka je odradio posao full. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2027 Napisano Januar 10, 2008 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Trebalo je malo uze ove crashbarove... Mozes ves da susis na njima! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6450 Napisano Januar 10, 2008 Enduraš, 6403 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Super je ispao, samo ga obavezno malo isaraj nalepnicama, ovako deluje previse monoton Citiraj Trebalo je malo uze ove crashbarove... Mozes ves da susis na njima! Transalp je motor sa milion funkcija, Duh mu je dodao jos jednu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Januar 10, 2008 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan I zameni/ofarbaj te plave gumene štitnike vila Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8716 Napisano Januar 10, 2008 nekrunisani kralj moto cigana, 3207 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan znam pricu od samog pocetka, uh! Isterao si do kraja, ajd neka te lepo sluzi i da se navozas ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos_ 280 Napisano Januar 10, 2008 MK. Sirius - Srbija, 806 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: KTM Supermoto T 990 '11, Piaggio Beverly Tourer 250ie '08 Prijavi odgovor kao problematičan Motor pod hitno na pranje! pa da ga vidimo u pravom svetlu.. Inace odlicno izgleda.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duh 4 Napisano Januar 10, 2008 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Yamaha Xt 600 Prijavi odgovor kao problematičan Juce je ispuskiran, tako da se sad sija. One plastike na vilama cu da prekrijem crnim navlakama ovih dana, jbg, ne moze sve odmah. A sto se rol barova tice, toliko me nerviraju da cu ovih dana da ih isecem i da prepravim. Nisam bio tu kad su radili taj gornji deo, sad opusteno zauzimam celu traku i nema potrebe da se sirim, jerbo sam vec sirok. ;D ;D ;D I sto se nalepnica tice, to ce firma da plati, posto su oni platili plastifikaciju felni i rol bara jer je u bojama logoa, da ne reklamiram sad.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Najzli 174 Napisano Januar 10, 2008 Drug član, 1193 postova Lokacija: Bg Motocikl: Africa CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan Ma roze je... ;D najzli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
redoran 73 Napisano Januar 10, 2008 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd/Surcin Motocikl: Suzuki SV650S Prijavi odgovor kao problematičan danas je sve inako metrosexualno.Ne diraj nista to je sada IN.bitno je da stekce a roza moze da se podnese.Pa Najzli sta mi da kazemo firma nam roze nedo bog da nam nasa firma plati farbanje motora :):) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aki 86 Napisano Januar 10, 2008 Super heavyweight, 641 postova Lokacija: Nis Motocikl: BMW F700 GS Prijavi odgovor kao problematičan Neka je sa srecom stari-novi transalp od 4000 e, . Boje su ok (Dalton). ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
castor 384 Napisano Januar 10, 2008 Drug član, 1163 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition Prijavi odgovor kao problematičan 2 Najzli i Redoran: Vaša firma ima više nijansi roze boje, tako da bi od tog farbanja moglo još i da ispadne nešto... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
redoran 73 Napisano Januar 11, 2008 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd/Surcin Motocikl: Suzuki SV650S Prijavi odgovor kao problematičan Mislis ono kao na suncu je roze a u hladovini je tamno roze, kameleon varijacije na temu :) Citiraj 2 Najzli i Redoran: Vaša firma ima više nijansi roze boje, tako da bi od tog farbanja moglo još i da ispadne nešto... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
castor 384 Napisano Januar 11, 2008 Drug član, 1163 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition Prijavi odgovor kao problematičan Ma jok, na suncu je narandžasto, a u hladovini je crveno. Uostalom, pogledaj Glistin VFR... Al' je to šareno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bikus 17 Napisano Januar 11, 2008 Svrati ponekad, 372 postova Lokacija: BGD Motocikl: MTS 1200s DVT Prijavi odgovor kao problematičan Najzli je vec jahao firmine boje, ja takodje, tako da ocekujemo farbanje malog Bandita u purple-pink kombinaciju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano Januar 11, 2008 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan bikus me preduhitrio! Ova slika znaci da Najzli nema pravo glasa sto se boja tice, on ionako ceni samo gay varijante @Duh --> crash barovi su stvarno ispali malo baz veze, sredi to. koliko su te inace izasli. Ja trazim nekoga ko bi mi uradio za neku normalnu cenu posto sam gledao u Louisu i ne daje mi se 120E Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
castor 384 Napisano Januar 11, 2008 Drug član, 1163 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition Prijavi odgovor kao problematičan Vidim ja da je najzli jahao nešto drugo... ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 226 Napisano Januar 11, 2008 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan Ja pre mislim da je ona njega jahala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2027 Napisano Januar 11, 2008 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan "Vidi sta su mi uradili od teme mama, (mamamama-ma) vidi sta su mi uradili od teme svi Promenili je, okrenuli je Sad vise nije tako dosadna, Vidi sta su mi uradili od teme svi..." Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duh 4 Napisano Januar 11, 2008 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Yamaha Xt 600 Prijavi odgovor kao problematičan Xaxaxaxaxa, da, bio sam na saginom sajtu bas juce... Pomoci cu vam oko odabira nijanse, imam istancan ukus. ;D Inace, gume na vilama su od danas crne.. A imam i nove lezajeve tocka i volana.... ;D Citiraj @Duh --> crash barovi su stvarno ispali malo baz veze, sredi to. koliko su te inace izasli. Ja trazim nekoga ko bi mi uradio za neku normalnu cenu posto sam gledao u Louisu i ne daje mi se 120E Pazi,ako imas uzorak (a imas Josephov), nemas problema. Ja nisam imao, i tu je bio problem, jer je sve pravljeno napamet, na 3 razlicita mesta (jedan savija, drugi vari, treci plastificira). A pored svega imas i garazu, a ja nemam. Savijanje cevi kosta 1e po krivini. Uzmes uzorak, das meni, ja odnesem kod majstora, on to isavija (za bukvalno pola sata), izvaris i gotovo. A kod mene je sve bilo mnoooogo komplikovano...Da sam bio prisutan u proizvodnom procesu, ne bi bilo tako, al jbg, sad cu da ispravljam... A mozda napravim drugi rol bar, a ovaj ostavim za neku drugu priliku, ako kupim kamion da stavim na njega. ;D Ili cu jednostavno da susim ves na tome. ;D ;D P.S.Mozda dodjem u nedelju do NS, ako ti to nesto znaci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Januar 11, 2008 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj A sto se rol barova tice, sad opusteno zauzimam celu traku i nema potrebe da se sirim, jerbo sam vec sirok. ;D ;D ;D Valjda ce mo uspeti da se mimoidjemo kod 'Rubina'?!?! ;D Napokon je 'gotov'. Lepo mu cuci black, a i ta 'reze'. Sad cu biti siguran da si to ti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Januar 12, 2008 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Sve najbolje s' motorom, i da budu samo pozitivna iskustva ovaj put!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igor-gs 162 Napisano Januar 12, 2008 BMW GS is waiting for You...what are You waiting for????, 822 postova Lokacija: YU jos uvjek u 36-oj... Motocikl: Wee 650 Prijavi odgovor kao problematičan Tek sada ugledah temu.....Pa nek ti je sa srecom,poslije svega sto si prosao i vidimo se sledeci put na nekoj voznji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duh 4 Napisano Januar 12, 2008 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Yamaha Xt 600 Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj Citiraj A sto se rol barova tice, sad opusteno zauzimam celu traku i nema potrebe da se sirim, jerbo sam vec sirok. ;D ;D ;D Valjda ce mo uspeti da se mimoidjemo kod 'Rubina'?!?! ;D Ako ne budemo, izguracu te s puta. ;D ;D Svirni ozbiljno ako me vidis. Kad nisam na motoru, onda sam u 23. I hvala svima na recima podrske. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 207 Napisano Januar 13, 2008 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan Ja vise to ne vozim... ;D ne moze stat u kombi sa tim crash barovima... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...